REMY írta:
Jurassic Parknál meg nézzük már meg a storyt és a kivitelezést. Spielberg olyat alkotott amit kevesen.
khmm... Michael Crichton.....khmmm
Igazából miután olvastam, nem tudott különösebben lázba hozni a film, úgyhogy számomra nem is volt olyan meghatározó. Persze azért nagy jól elszórakoztam rajta, főleg a klasszikussá vált jeleneteken.
Utána viszont a 2-3. rész az már eléggé gagyi (pedig a 2. könyvben is jó volt), most meg látom, hogy készül a negyedik, háááááát.....
(Crichtontól egyébként a Kongó és az Idővonalak is szintén megérdemelne egy rendes adaptációt, mert mind2ből gyalázatos film készült.)
Bob, suspension of disbelief-ről hallottál már?.
Egyébként szerintem itt komoly kínzások áldozata lennék, ha leírnám, hogy mit gondolok ezekről a klasszikusokról, a Terminátoroktól a Keresztapáig. Viszont szerintem mindenképp alapműveltség részei, úgyhogy én lelkesen végignézegetem őket.
Wolfy11 írta: Csak én vettem észre hogy ez a kézi kamerával felvett filmek egyre népszerűbbek?
Olcsó megcsinálni őket, nagyot lehet szakítani velük. Egyéb kérdés?
És még néha tényleg tudják is hasznosítani a történetben, illetve a rendezésben is. (Chronicle-ben pl. sztem teljesen felesleges volt, a PA-ben jó sült ki belőle)