Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem volt begyere,ennyiKash írta:És mi van a Paranormal Activity szériákkal?
Na ezt kiemelnémrecrea írta: 1408 - ha jól emlékszem, ez sem esett jól
Lehet szeretni ám úgy is a horrort,h nem okoz álmatlan éjszakát utána,ne magadból indulj kiKash írta:Most komolyan!
Az igazi Horror kevelőket kérdezem:
Vannak olyan filmek(Horror) amit ti "kedvelők" arcvonás nélkül végignéztek?
Mivel itt sokan adják a horror kedvelős dumát, mégis mikor kérnek tőletek egy minőségesebb darabot, csak annyit mondtok hogy:
"Áhh, semmi különös" - "Én mondjuk az előzetesen jobban összefekáliáztam magam mint magán a filmen".
Tehát elég volt.![]()
![]()
Egy normális horror fil cimét akarom, és vele az előzetest!!!
Pár címet tudok mondani, amelyek klasszikusak. Előzetest nem linkelek.Kash írta:Most komolyan!
Mivel itt sokan adják a horror kedvelős dumát, mégis mikor kérnek tőletek egy minőségesebb darabot, csak annyit mondtok hogy:
"Áhh, semmi különös" - "Én mondjuk az előzetesen jobban összefekáliáztam magam mint magán a filmen".
Tehát elég volt.![]()
![]()
Én inkább pszicho-thriller párti vagyok, a klasszikus texasiláncfűrészes-sziklákszeme-féle horrort nem szeretem, mert nem félek, nem izgulok és semmi története. Kérdés, Te mit szeretnél, minél több rusnya szörnyet látni, ami embereket zabál vagy félni szeretnél, de azt k.vára?! Én az utóbbit szeretem. Ezeket a filmeket szerettem, elég vegyes társaság:Kash írta:Most komolyan!
Tehát elég volt.![]()
![]()
alap,
Az általam látott horrorok 95%-a ilyenKash írta:Most komolyan!
Kash írta:Most komolyan!
Tehát elég volt.![]()
![]()
nem vénnek valo vidék √visca el barca írta: hú vazz rosszabb vagy mint kash
kötelező, de azonnal, le sem fekhetsz addig amig nem láttad:
.....
.....
.....
ez a mimimum.
ahalui1698 írta:Woody Allen neve mond valalmit?Faust írta:Mondjuk aki nem látta még a T2-t vagy a JP-1-et az nem tudom minek született erre a világra.![]()
![]()
![]()
khmm... Michael Crichton.....khmmmREMY írta: Jurassic Parknál meg nézzük már meg a storyt és a kivitelezést. Spielberg olyat alkotott amit kevesen.
Olcsó megcsinálni őket, nagyot lehet szakítani velük. Egyéb kérdés?Wolfy11 írta: Csak én vettem észre hogy ez a kézi kamerával felvett filmek egyre népszerűbbek?
Grave EncountersWolfy11 írta:Valaki valami jó horrorfilmet tudna ajánlani?
Szerk:... Csak én vettem észre hogy ez a kézi kamerával felvett filmek egyre népszerűbbek?
Nem.Wolfy11 írta:Valaki valami jó horrorfilmet tudna ajánlani?
Szerk:... Csak én vettem észre hogy ez a kézi kamerával felvett filmek egyre népszerűbbek?
Dolgozni, tanulni, csajozni, focizni, bulizni?visca el barca írta:faust, Te mikor szoktál aludni?
Teljességgel összehasonlíthatatlan kb. minden szempontból, annyi a közös kis túlzással, hogy filmekről van szó.Amit írtam pl azok pont a Keresztapa értékeiről szólnak, hogy hogy lehetne összehasonlítani egy Terminátorral mikor ég és föld értékben a kettő.Robotok lázadása (wtf??? erre írtam aki hisz a mesékben egészségére) kontra egy alvilágot részletesen drámaian humort ötvözve bemutató trilógia szerelmi szálak minden.
Faust írta:Mondjuk aki nem látta még a T2-t vagy a JP-1-et az nem tudom minek született erre a világra.![]()
![]()
![]()
Persze értem az első hsz-d vicces akart lenni, pont erre írtam hülyeség mert mindenkinek más tetszik, most azért te is eljutottál idáig.Faust írta:Jó, szerintem meg a Keresztapa egy elnyújtott, fájdalmasan dögunalmas szappanopera, amit mindenkinek kötelezően és feltétel nélkül imádnia kell, mert szent és sérthetetlen, aki véletlen mást mond róla, az egy idióta és nem kell vele szóba állni többet - ettől még az értékeit maximálisan elismerem, kár vitázni ezen.
ezzel nem értek egyet. (amúgy 10 perc után mi alapján jelented ki, hogy fos? érdekelne.)Nem azért jó egy film, mert sokan látták vagy nem.S lehet írni filmklasszikus s kötelező darab, de mondjuk ez is ízlésvilága.Mondjuk egy Terminátor sorozat közelébe nem érhet egy Keresztapa sorozatnak.Az utóbbi az igen az film trilógia remek SZÍNÉSZEKKEL remek sztorival, jó rendezéssel, előbbiről egyiket se lehet elmondani, igen a Terminátorból láttam 10 percet, köszöntem elég volt 3 betűvel tudnám jellemezni fos.Egy Jurassic Parkot ne tekintsünk már szintén kötelező darabnak úgy kapásból 100 jobb filmet írok.....