Ha 25 éves lenne Henry,akkor érné meg idehozni és a felbontani ezt a taktikát.

Eredményesek vagyunk vele?????igen...Gólt is alig kapunk...Félénk foci???Te a spanyol Barcát nézed vagy a Dél-Amerikait??FTorres9 írta:vajon miért kellene taktikát változtatni??? Miért szted egy Vérbeli csatárt mint Henryt szélsőnek vesz vagy Eto'o cseréjének??? Na az be is baszna!!!! egy 3-1-4-2 kell ide!!! Nem ez a félénk foci hogy 4 védő + még 1 beállós!!!!
Kezdjük ott h nem is jön HenryFTorres9 írta:vajon miért kellene taktikát változtatni??? Miért szted egy Vérbeli csatárt mint Henryt szélsőnek vesz vagy Eto'o cseréjének??? Na az be is baszna!!!! egy 3-1-4-2 kell ide!!! Nem ez a félénk foci hogy 4 védő + még 1 beállós!!!!
Nem igazán értem mi a faxnak kellene felállást váltani, mikor ez a mostani tökéletes..Rijkaard úgyis tudja hol lesz jó Henrynak...FTorres9 írta:Szerintem a Barca-nak egy robot középpályásra lenne szüksége mint annakidején Davids volt, mert Marquez korántsem tudja ellátni ezt a feladatot és jobb lenne középhátvédnek. Ilyen célból szerintem ha lenne egy olyan játékosunk mint Gattuso,Viera vagy Davids akkor áttérhetnénk 3 védőre + egy robotra:D és így simán lehetne játszatni 2 csatárt és így ha Henry érkezne akkor garantált lenne a meccsenkénti 3 rugott gól és talán nem is kapnánk egyetsem.
Eddig bíztam az nso híreiben, na de hogy még azt sem tudják, hogy az nyolcaddöntő leszSzakacs írta: A labdarúgó ráadásul a Bajnokok Ligájában is a Chelsea rendelkezésére állhat a Barcelona elleni negyeddöntőn.
nso.hu
Nálunk biztos nem...Mehetne a realba...az úgyis a törők egyesületeFernando írta:Keane a Manchesterben is alapember és csapatkapitány is volt! ÉS simán alapember lehetne a világ talán bármely klubjában isBarcaforever írta:Jobb lesz ez mindenkinek.![]()
Amúgy Keane Donato rekordját akarja megdönteni vagy mi?Én nem hiszem, h még mindig oan szintü játékos, h alapember legyen.![]()
![]()
![]()
Keane a Manchesterben is alapember és csapatkapitány is volt! ÉS simán alapember lehetne a világ talán bármely klubjában isBarcaforever írta:Jobb lesz ez mindenkinek.![]()
Amúgy Keane Donato rekordját akarja megdönteni vagy mi?Én nem hiszem, h még mindig oan szintü játékos, h alapember legyen.
Sztem is.Charlie írta:Azért ütöttek meg mostanában meg mindenkit a bajnokságban szép játékkal.![]()
C.
Sztem meg igen, meg is látxik a Mencseszteren h eljottBarcaforever írta:Jobb lesz ez mindenkinek.![]()
Amúgy Keane Donato rekordját akarja megdönteni vagy mi?Én nem hiszem, h még mindig oan szintü játékos, h alapember legyen.
Azzal a különbséggel, hogy Ronaldinho azóta még jobb, és a BARCA fog továbbjutniEnrique írta:Ronaldinho előtt nem csak Ramos, az egész világ ott hever..Kluivertinho írta:Megvették Ramost azért hogy a Classicon ő IS feküdjön Ronaldinho előtt...
A Chelsea védőinek Ramos és Helguera sokat tudna mesélni Ronaldinho cseleiről...De majd ők is megtudjákÉs a Terikééknek sem kell mesélni Dinnyóról, tudják ők azt márciusról..
![]()
Ronaldinho előtt nem csak Ramos, az egész világ ott hever..Kluivertinho írta:Megvették Ramost azért hogy a Classicon ő IS feküdjön Ronaldinho előtt...
A Chelsea védőinek Ramos és Helguera sokat tudna mesélni Ronaldinho cseleiről...De majd ők is megtudják
Megvették Ramost azért hogy a Classicon ő IS feküdjön Ronaldinho előtt...Enrique írta:Hát, Diogo is elég véleményes, bár tény, tényleg jobb, mint az említett két brazil.
Ramos szerintem is jó igazolás volt (ilyen is van?!![]()
) , de még mindig azt mondom - egy (két) ember leigazolása, még ha jó is, nem segít...
Másrészt, vajon hányszor látta a sok Cicinho-fan a kedvencüket játszani? Mert nem hinném, hogy mindenki elvakult Libertadores-kupa rajongó lenne, másképp meg max a hírekre hagyatkozhat. És ha abban ilyeneket írnak egy 26(!) éves játékosra, hogy tehetség, az már régen rossz...![]()
Egy szó mint száz, [közhely puffpuff] vigyázzatok vele, nem szabad előre inni a medve bőrére [még 3 puff
], nem biztos, hogy SPA-ban is megállja a helyét a srác.