2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elvileg lehet, gyakorlatilag viszont nem tudom. Elég nehéz úgy alkudozni, hogy ha eleve le sem ülnek tárgyalni, márpedig a hírek arról szólnak, hogy nem hajlandóak tárgyalásokat kezdeni, így pedig nehéz.Chino írta: Martinezről pedig mindenki úgy beszél, mintha kizárólag ennyiért lehetne elhozni, pedig ez csak a kivásárlási ár, ebből még lehetne szépen alkudni, főleg ha igazak a pletykák miszerint bejelentette hogy el akarja hagyni a b..szkokat.
Attika 25 írta:Ezzel csak az a baj, hogy a világon senki nem fog 14 millát adni Afellay-ért, de még 10-et sem. A másik pedig, hogy ha valami csoda folytán meg is adnák akkor is hiányozna még 8 millio, ugyanis egy 40 millás átigazolás nekünk 48 millába kerülne az adózási törvények miatt.S.Agüero írta:Ezért írtam, h másnak eladnánk 14-ért és akkor összesen 40-et ajánlanánk Martínezért.
Ezzel csak az a baj, hogy a világon senki nem fog 14 millát adni Afellay-ért, de még 10-et sem. A másik pedig, hogy ha valami csoda folytán meg is adnák akkor is hiányozna még 8 millio, ugyanis egy 40 millás átigazolás nekünk 48 millába kerülne az adózási törvények miatt.S.Agüero írta:Ezért írtam, h másnak eladnánk 14-ért és akkor összesen 40-et ajánlanánk Martínezért.
Én most arra a részre reagáltam, h "oda is adnánk nekik?"S.Agüero írta:Ezért írtam, h másnak eladnánk 14-ért és akkor összesen 40-et ajánlanánk Martínezért.
Itt már jobb helye vanS.Agüero írta: Afellayt lehet beáldozzuk a Javi Martínez transzferbe?
Kérdés, h az árát, vagy oda is adnánk nekik?
Lehet az lesz, h eladjuk Afellayt, mondjuk 14-ért, 26+14=40, és akkor annyit ajánlanánk JM-ért?
Szerintem nem kellene hummels sem ugyanis van Fontas, van Bartra, van Muniesa... remélem nem csak létszámpótlóknak...MessiFan91 írta:Hummels-t kellene hozni, és mikor Puyol majd visszavonul (remélhetőleg minél később), akkor ott lesz Piqué és Hummels két középső védő, Masch pedig Busquets cseréje lehetne.
Szerintetek Hummels mennyibe kerülne?
hát előrébb az igaz, de akkor vele is lenne kb 3 180 cm feletti játékosunk...barca99 írta:...Vagy Capoue, vele legalább magasságban/tömegben előrébb vagyunk.
A mögöttünk hagyott szezont már a Newcastle-ben tolta le, előtte bajnok volt Lille-lel. Az EB-n figyeltem meg először, és nekem ott tetszett (szerintem jobban játszott, mint M'Vila).Lego írta: Cabaye-ról meg csak az EB-n hallottam először...igaz nem nézek francia bajnokságot, de ha olyan jó lenne akkor M'Vila, meg Hazard mellett őt is ismernénk. Az EB-n meg nem nyújtott vmi fényeset (bár ez csak magán vélemény).
Lehet, hogy megérik a pénzüket, de nem ez a gond...hanem a minőség.Nem tudom, hogy hogy lenne Cabaye és Tasci nincstelen nevű
Elég sokat leehetett már szerintem róluk hallani
Egyébként meg Tasci 10 milliót szerintem megér Cabaye meg 15-t nemde ? Very Happy
Te most ezt tényleg komolyan gondolod? Remélem csak szórakozol.Zibra16 írta:Nem tudom, hogy hogy lenne Cabaye és Tasci nincstelen nevűSanama írta:az ilyen noname emberek valahogy minidig előkerülnek, de sosem lesz belőle semmi. Az újságot is el kell adni valahogy.
Szerintem ha J.Martinez nem jön, akkor senki.
Elég sokat leehetett már szerintem róluk hallani
Egyébként meg Tasci 10 milliót szerintem megér Cabaye meg 15-t nemde ?
Nem tudom, hogy hogy lenne Cabaye és Tasci nincstelen nevűSanama írta:az ilyen noname emberek valahogy minidig előkerülnek, de sosem lesz belőle semmi. Az újságot is el kell adni valahogy.
Szerintem ha J.Martinez nem jön, akkor senki.
Tasciról és Cabaye-ról ír a Transfermarkt. Szerintem az a kisebbik gond, hogy mit írt, de hogyan??Stalkyard írta:Kikapcsoltad a football managert? Akkor talán érdemben is hozzászólhatsz a témához.Zibra16 írta:Vegyük meg Serdar Tascit egy 10 milióért és még Oriol Romeut vagy Cabayt egy szintén 10-15 milliórt és ez így irreális lenne nem ?
vettünk két játékost nem is olyan drágán
Kikapcsoltad a football managert? Akkor talán érdemben is hozzászólhatsz a témához.Zibra16 írta:Vegyük meg Serdar Tascit egy 10 milióért és még Oriol Romeut vagy Cabayt egy szintén 10-15 milliórt és ez így irreális lenne nem ?
vettünk két játékost nem is olyan drágán
hummels az eb előtt hosszabbított 2017-ig, kijelentette h semmiképpen nem megy el dortmunból. a dortmund is megmondta, h nincs az a pénz amiért eladják. illetve van, de ilyen 40-50 milliot senki nem fog érte fizetniMessiFan91 írta:Hummels-t kellene hozni, és mikor Puyol majd visszavonul (remélhetőleg minél később), akkor ott lesz Piqué és Hummels két középső védő, Masch pedig Busquets cseréje lehetne.
Szerintetek Hummels mennyibe kerülne?