Nem tudom, hogy hogy lenne Cabaye és Tasci nincstelen nevű
Elég sokat leehetett már szerintem róluk hallani
Egyébként meg Tasci 10 milliót szerintem megér Cabaye meg 15-t nemde ? Very Happy
Lehet, hogy megérik a pénzüket, de nem ez a gond...hanem a minőség.
Tasci-ról én speciel hallottam már, de nem a tudását elismerően... Cabaye-ról meg csak az EB-n hallottam először...igaz nem nézek francia bajnokságot, de ha olyan jó lenne akkor M'Vila, meg Hazard mellett őt is ismernénk. Az EB-n meg nem nyújtott vmi fényeset (bár ez csak magán vélemény).
Martínezt nagyon adnám, hiszen két poszton is bevethető és nincs kizárva, hogy tűrné a kevesebb játéklehetőséget.
Romeu-ról nem sokat tudok mondani, hiszen kevés meccsét láttam. A vezetőség gondolom képes felmérni, hogy érdemes-e visszahozni.
JdS-ról meg az a véleményem, hogy vkp posztra kevés...kicsi (fejpárbaj kilőve), ütközni nem tud... Pepé-ék megeszik reggelire

...kevés erénnyel rendelkezik.
Hummels (ha már kh is napirenden van)...nos bár a Dortmundban és a válogatottban jól hozza, amit kell...de a BL-ben kissé botrányos volt a védelmük...ezért félek egy kicsit vele kapcsolatban. (Különben is a német foci egy teljesen más sportág.

)
Összefoglalva az eddigieket nagyon szűk a piac és minden értékelhető játékos ára a plafonon van...ezért nagyon nehéz lesz alkalmas játékost találni.
A saját nevelésekről pedig annyit, hogy jó ha van, meg kell is, de ha minden igaz az idén a nagy csapattal kezd: JdS, Montoya, Muniesa, Barta. Ez pedig elég sok...az sem működik mindenkinél, hogy beépítjük azt sztár lesz...idő kell, de mindenki nem fog beválni...Iniesta sem úgy került oda, hogy jé itt egy 18 éves, saját nevelés...akkor biztos sztár...20-22 évesen még igen messze volt ettől. Védőknél meg pláne...ott is ritka, hogy vki 18 évesen kezdő, (de még csere is) legyen egy Barcában.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.