Eazzy írta:Hát szerintem totál fos az offseansonünk...szimpatikus játékos nulla jött, ami még hagyján, de hogy jétszani képes, okos játékos se nagyon az is biztos...
Én is kettő visszának érzem, de ebben segíthet az, ha Holiday és Turner mondjuk fejlődik egy nagyot, és akkor már csak egy lépés vissza.
Egyébként nem idén kell nekünk előre lépni, hanem majd jövőre, addig remélhetőleg Iggy is nálunk marad, így lesz cserealapunk is.
Én elég borúlátó vagyok, nagyon utálom ezt a gyűjtsük a sztárokat egybe módit...
Igen ebben igazad van, nem most kell talán robbantani, de azért mégis nem hogy a szintet sikerülne megtartani, hanem lefelé megy a Philly.Iggynek meg ha jól látom majd a 2013-14es idényre player optionje van, szóval szerintem most kellene inkább elpasszolni, főleg hogy pl Dorrel Wright is érkezett a Sixershez.
Pár hír:
napi Howard

The Lakers, Magic & Cavaliers are discussing three-team deal that may send Dwight Howard to LA and Andrew Bynum to CLE
http://www.hoopsworld.com/lakers-magic- ... -team-deal
Raymond Felton and Kurt Thomas to New York. Jared Jeffries and Dan Gadzuric to Portland. Felton will sign a three-year, $10 million deal.

Jeremy Lin appears close to being a Houston Rocket with Raymond Felton to NY deal close to being done, sources tell Y!
C.J. Watson has signed a two-year deal with the Brooklyn Nets, according to sources close to the situation.
Cavaliers' Irving breaks hand during practice
Kyrie Irving fractures bone in right hand, will require surgery. Expected to miss 6-8 weeks.
Állítólag beleütött a falba edzésen mérgében a hülye

Stoudamire biztos nagy haverja
Felton érdekes, régen tényleg jó volt a Knicksben, remekül működött a Stoudamire-Felton-Galinari trió meg Wilson Chandler, most új környezet meg le is épült mostanában Felton kíváncsi vagyok rá.Viszont Lin meg érdekes, ha megtartják az azért kemény lenne 3 irányító (+ Shumpert is tavaly sokszor volt irányító, igaz kényszerűségből, de akkor is) ráadásul majd a 3ik évre majdnem 15 milliót keresne, ha megtartaná a Knicks, a Rocketsnak meg nincs irányítója jó lenne oda, de vajon eldobják maguktól Lin-t a NY-iak ???

Érzésem szerint megint a szokásos meggondolatlan harácsolás megy NY-ban, így nem lehet csapatot építeni, szerintem bármi van kockázatos ez a Felton üzlet ha marad Lin akkor azért, mert sokan lesznek ha meg nem, akkor azért mert jelenleg reklámban, s tavalyi formákat nézve játékban is többet tud Lin.
Mi tegnap bemutattuk a szerződtetteket, Wilcox-Bass-Green-Terry utóbbi kettő még nem teljesen hivatalos, Terryvel kapcsolatban pl Ainge nagyon jól sakkozva fűzi a Mavs-t hogy sign and trade legyen és Mooret vagy JJJ-t adnánk plusz picket, így a Mavs kapna érte valamit, nekünk meg megmaradna az MLE, amiből vagy Courtney Lee-t vagy MAyot betudnánk húzni

Win-win ötlet, remélhetőleg összejön
kis magyar siker:
http://www.youtube.com/watch?v=dkYqTZ16 ... r_embedded
Keveset játszott, de ez szép két sapi volt