Nem vagyok benne biztos, de goal.com tiltott oldal szerintem, legalábbis sok baromságot szoktak lehozni. Neymar-ról meg már annyit vitáztunk, hogy ne kezdjük el még1x.Castiel írta:Ugye a klub azt mondta, idén még egy játékos érkezhet, egy vkp-kh...
és hogy támadót nem igazolnak... Nos ehhez képest Bartomeu a raja elleni felkészülési meccs elött utalásokat tett, hogy Neymar az olimpia után aláírhat... (lehet előszerződés) Azt mondják ugye 10 milliót már előlegként letettünk érte... és ha nem sikerül őt megszerezni, akkor ugrik az a 10 misi...
na most akkor??? Forrás: Goal.com
Barca Igazolások
árnyaljuk a képet. azt mondta, hogy mindannyian szeretnénk, ha az olimpia után nálunk lenne. viszont jelenleg a santos játékosa, de biztos benne hogy a jövőben európába fog jönni, és ha elérkezik ez a pillanat, akkor rárepülünk hogy hozzánk igazoljon.Castiel írta:Ugye a klub azt mondta, idén még egy játékos érkezhet, egy vkp-kh...
és hogy támadót nem igazolnak... Nos ehhez képest Bartomeu a raja elleni felkészülési meccs elött utalásokat tett, hogy Neymar az olimpia után aláírhat... (lehet előszerződés) Azt mondják ugye 10 milliót már előlegként letettünk érte... és ha nem sikerül őt megszerezni, akkor ugrik az a 10 misi...
- Castiel
- Capitá del Barça
Ugye a klub azt mondta, idén még egy játékos érkezhet, egy vkp-kh...

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Agger jó védő, kérdés nálunk mennyire válna be. Egész másfajta játékot kér tőle Tito, mint bármelyik másik csapatban...viszont ha ő jön, akkor Fontás/Bartra kettősnek hello van, a 4 védőnk mellett kizárt, hogy játszani fognak. Illetve a valószínűbb, hogy Masch fog Busquets helyén is játszani, ami kérdőjeles azért, mert közel sem olyan labdabiztos mint pl Dos Santos, elég alacsony, bár ütközni és szerelni kétségkívül tökéletesen tud 

- K900
- Jugador d'estrella
Agger okos és massziv védő, sztem ő jó igazolás lehet.Ezek után én kiváncsi vagyok, hogy most kp posztra jön e valaki.Mert én abban már nem vagyok olyan biztos, hogy esetleg majd a dán bevethető lenne ott is. 

Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Az LOL Fifa 12-ben pont most igazoltam le aggert a Barca-ba! xDPiquenbauer írta:A MundoDeportivo angol lapokra hivatkozva arról számolt be, hogy megegyezett egymással a Liverpool és a Barcelona Daniel Agger átigazolásával kapcsolatban, ugyanakkor még egyik klub sem erősítette meg hivatalosan a transzfer létrejöttét. Sajtó értesülések szerint 15 + 5 millió euróért érkezhet Agger, és már a héten bemutathatják.
Személy szerint nagyon örülnék neki, rendkívül jó hátvédnek tartom. És szögleteknél lenne plusz egy fejelő emberünk
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
A MundoDeportivo angol lapokra hivatkozva arról számolt be, hogy megegyezett egymással a Liverpool és a Barcelona Daniel Agger átigazolásával kapcsolatban, ugyanakkor még egyik klub sem erősítette meg hivatalosan a transzfer létrejöttét. Sajtó értesülések szerint 15 + 5 millió euróért érkezhet Agger, és már a héten bemutathatják.
Személy szerint nagyon örülnék neki, rendkívül jó hátvédnek tartom. És szögleteknél lenne plusz egy fejelő emberünk

Bajnok és csk a City-nél. Miért akarna ő idejönni?messideco írta:Csodálkoztam egész nyár alatt, hogy Kompany neve nem merült még fel...
Kolo-t én is szívesen elnézném itt. Még annyira nem is idős, hasznos lehetne nagyon.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- noname
- Llegenda del Barça
Kolot én is elfogadnám. Jó vétel lenne. Szóba került ugyanakkor Agger is! 15ért simán elhozhatónak tűnik, technikás, csak kissé sérülékeny, de azt ne feledjük h aki az angol bajnokságban sérülékeny, az nem feltétlen lesz itt is az. Rengeteg remek lehetőség van. Keita pótlása nem létszükséglet, hiszen Dos Santos, Sergi Roberto, stb alighanem könnyen megoldják, legrosszabb esetben télen jöhet Capoue. Már nagyon várok egy védőt. Szinte csak remek választások kerültek szóba.
UI: Kompany már a legelején felmerült, de se a játékos nem akart jönni, se a City nem akarta adni.
UI: Kompany már a legelején felmerült, de se a játékos nem akart jönni, se a City nem akarta adni.
A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
régen az álmom lett volna kolo a barcában, még az arsenalos időszakában a világ egyik legjobb belső védője volt. citynél elég szutyok lett, meg volt a doppingügye is, ettől függetlenül ilyen feltételek mellett szerintem jó döntés lenne.Attika 25 írta:http://www.mundodeportivo.com/20120728/ ... 48603.html
Ha igaz ez a cikk akkor ha Martinez nem sikerül akkor egy "Larsson féle" megoldást szeretnénk a védelembe egy idősebb rutinos játékos személyében akinek azzal sem lenne gondja ha nem alapember. Elvileg 3 név van a pakliban amiből az egyik jó eséllyel Kolo Toure, a másik kettő az rejtély.
Én kiegyeznék pl. Kolo-val, magas-jól fejel, erős felépitésű, kevés ilyen játékos van a keretünkben és elvileg ingyen igazolható. Kiegésztiő embernek egy vagy két évre nagyon jó lehetne, főleg ingyen.
http://www.mundodeportivo.com/20120728/ ... 48603.html
Ha igaz ez a cikk akkor ha Martinez nem sikerül akkor egy "Larsson féle" megoldást szeretnénk a védelembe egy idősebb rutinos játékos személyében akinek azzal sem lenne gondja ha nem alapember. Elvileg 3 név van a pakliban amiből az egyik jó eséllyel Kolo Toure, a másik kettő az rejtély.
Én kiegyeznék pl. Kolo-val, magas-jól fejel, erős felépitésű, kevés ilyen játékos van a keretünkben és elvileg ingyen igazolható. Kiegésztiő embernek egy vagy két évre nagyon jó lehetne, főleg ingyen.
- K900
- Jugador d'estrella
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ar-2159301
Jelenleg ez a szitu.
Bartomeu csak elismerte, hogy mostmár megakarják szerezni a brazilt.
Valami Portós kp-ről is írnak valamit, feltehetőleg ő jöhetne majd "Seydou" helyére.
De ez a hír, sztem most csak kacsa.
Nem hiszem hogy ennyit elköltene most a klub.
Védő ügyben, én úgylátom hogy nagy előrelépés nem történt.
Miért kell mindenáron ez Martinez!!! Ezt nem is értem 
Jelenleg ez a szitu.

Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
-
- Llegenda del Barça
kétség kívül lenne még alternatíva martínezen kívül, de a mundonak se kéne hülyeségeket írosgatni csak azért, mert újdonsággal nem tudnak szolgálni se martínezzel, se mással kapcsolatban. escude, denilson, koscielny...ez most kb olyan volt, mintha football managerbe beállították volna a posztot feltételnek keresésbe, meg, hogy kb. dárdainál jobb player legyen, és akit kihozott azt kiírták.Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/28 ... ore4683082
Úgy látszik csak nálunk unjuk ezt a Martinez ügyet... Spanyolországban nagyon rá vannak állva erre...
most éppen 49 olyan játékost szedtek össze aki megoldás lehet a klub számára...
Hagyni kéne már a búsba ezt a martinez dolgot... örülnék nagyon ha jönne, de aki nem akar jönni, azt hagyjuk...
- Castiel
- Capitá del Barça
http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/28 ... ore4683082
Úgy látszik csak nálunk unjuk ezt a Martinez ügyet... Spanyolországban nagyon rá vannak állva erre...
Hagyni kéne már a búsba ezt a martinez dolgot... örülnék nagyon ha jönne, de aki nem akar jönni, azt hagyjuk...

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
JDS játékára az volt a meccsen a jellemző, hogy ha megjátszott (néha elvesztett) egy labdát, mindig rápihent és elfelejtett visszazárkózni. Ezért tudták szabadon a kontrát ráhozni a védelemre. Nem vkp!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Amit írtál teljesen rendben van, ezt valóban tudja dos Santos, de pont amit említesz is, hogy fizikailag gyengébb, nekem ez "vesszőparipám" vele kapcsolatban.Keita tudta ezzel is szélesíteni a taktikai repertoárt, nem hiába akár fontos meccseken, akár veszélyes ellenfél ellen játszott, szükség volt az agilitására, pontrúgásoknál a fejelő készségére.Így se vagyunk egy égimeszelő csapat, s érzésem szerint egy jól fejelő, fizikailag erős emberre szükségünk lenne.barca99 írta:
Most nem teljesen értünk egyet, szerintem Busquets cseréjének pont jó Dos Santos. Keita nem volt az, legalábbis az utóbbi időben nem.
Már leírtam korábban is, szóval ismétlem önmagam (bár tegnap nekem ismét bizonyított Jonathan). Van esze ahhoz a poszthoz, jól köti össze a védelmet és a középpályát, tegnap jó helyezkedéssel több labdát is visszaszerzett, a játéka közelebb van Busquets-hez mint Keita-hoz. Itt nyerünk Keitához képest. Fizikailag nyilván bukunk, írtam is anno, hogy Keita fizikai ereje jól jött a keretnek. Nyilván lesz olyan szituáció, amikor nagyon kellene egy fizikailag erős játékos, talán komoly meccs is megy el ezen. Összességében mégis úgy gondolom most, hogy JdS-szal előrébb vagyunk.
A játéka szerintem is jó, s fontos hogy rajta nem látszódnak a nagyképűség jelei mint a tesóján, de keret mélységet tekintve, taktikai repertoárt tekintve, nem jutunk vele előrébb szerintem.Ezért tartom Romeut a legjobb megoldásnak, rendszert ismeri lenne benne bizonyítási vágy bőven, lehet szervezőképességei gyengébbek mint Dos Santosnak, de jól fejel, erős, s azért a labdával sem ügyetlen s emlékeim szerint a B csapatban középhátvéd is volt, sőt emlékszem egyszer a Sevilla ellen játszottunk talán kupameccs volt, s akkor is hátvéd volt, s teljesen rendben lehozta.

- K900
- Jugador d'estrella
Azon is múlik sztem, mert Masc legalább már egy nagy klubban (vagy rangosabban) játszott, az előtt hogy a csapathoz került volna.Nem akarok nagyon idézgetni,de majd megteszi más helyettem úgy is, ahogy itt egy-két ember szavajárása elvén megfogalmazva a brazil liga az most kicsit "bohóc" liga vagyis...sajnos ez van .Gareth Tello írta:
És ez azon múlik, hogy mennyire ismert?

A hozzászólást 9 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.26. 11:32:13-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
atyavilág mekkora fantasy football megy itt megint... olyan neveket írtok ami már a vicc kategória... ezeket még sebők vili is megeszi reggelire.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
És ez azon múlik, hogy mennyire ismert?K900 írta:Casemirot sokkan dicsérik, bár én még nem láttam játszani, de attól még lehet hogy jó játékos.Csak az a baj vele, hogy egyáltalán nem biztos, hogy kh poszton is beválna mint pl.(Masch), mivel még nincs olyan ismert sem mint pl.Romeu vagy Martinez.

- K900
- Jugador d'estrella
Casemirot sokkan dicsérik, bár én még nem láttam játszani, de attól még lehet hogy jó játékos.Csak az a baj vele, hogy egyáltalán nem biztos, hogy kh poszton is beválna mint pl.(Masch).Fofana írta: 2. Casemiro (Fc Sao Paulo): 182cm magas, fő posztja vkp, mellékposztja kh. 22 éves brazil válogatott. Brazilként minden bizonnyal kreatív és sokoldalú. Min. 15M-ba kerülne szerintem, de egyáltalán nem biztos, hogy hajlandóak eladni. Minimális a kockázata, mert szinte garantáltan emelkedni fog az ára-értéke, ha nem válna be, akkor is jó pénzért tovább lehetne adni.
Romeu garantáltan megszerezhető, egy nagyágyú túl drága lenne ahhoz, hogy megérje kockáztatni (Ibra sem azért nem vált be, mert az derült ki róla, hogy mégsem tud focizni).
[/list]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.25. 15:48:51-kor.
Most nem teljesen értünk egyet, szerintem Busquets cseréjének pont jó Dos Santos. Keita nem volt az, legalábbis az utóbbi időben nem.Bob_Marley írta:Tökéletesen egyet értek.Hiába volt tegnap szerintem a többiek közül kiemelkedő Dos Santos és adott remek labdákat, de pont nem ilyen emberre lenne szükségünk, hanem ahogy írtad is egy dolgozós, brusztolós, fizikailag jól felépített emberre, aki jól fejel nem nyomják el.S ezeknek Dos Santos nem felel meg, s nekem is ezzel van vele a legnagyobb bajom, ott rotálás szempontjából még kellene egy emberke.Szerintem is Bartra hátra jó megoldás még, de védekezőbb középpályásnak egy "dinamó" kellene, mert a kicsi Do Santos oda kevés.
Már leírtam korábban is, szóval ismétlem önmagam (bár tegnap nekem ismét bizonyított Jonathan). Van esze ahhoz a poszthoz, jól köti össze a védelmet és a középpályát, tegnap jó helyezkedéssel több labdát is visszaszerzett, a játéka közelebb van Busquets-hez mint Keita-hoz. Itt nyerünk Keitához képest. Fizikailag nyilván bukunk, írtam is anno, hogy Keita fizikai ereje jól jött a keretnek. Nyilván lesz olyan szituáció, amikor nagyon kellene egy fizikailag erős játékos, talán komoly meccs is megy el ezen. Összességében mégis úgy gondolom most, hogy JdS-szal előrébb vagyunk.
Szerintem a kh és vkp poszt a legkényesebbek a Barcában. Attól eltekintve, hogy korlátozott mennyiségű pénz áll rendelkezésre, azért is nagyon meg kell gondolni, kit igazolnak, mert lehet, hogy egy ezeken a posztokon amúgy jó játékos nem lesz képes alkalmazkodni a csapat stílusához. Erre már több példa is akadt az elmúlt években.
Mascheranót kimondottan vkp-nak szánták, mégis kh-ként alkotott igazán maradandót.
Csigrinszkij nem vált be, de lehet, hogy amúgy minőségi játékos, különben a képességeit tökéletesen ismerő Sahtyar nem vette volna vissza 15M-ért. (Hacsak nem volt a szerződésében ilyen áron visszavételi kötelezettség, ha a Barca mégsem tart rá igényt. Mellesleg ilyen vásárlási feltételre minden kétes igazolásnál szükség lehetne.)
Keita vitathatatlan képességei ellenére szerintem nem passzolt a játékrendszerbe, ezért játszott viszonylag keveset, bár mindig mindenki elismerte a játéktudását.
Hajdanán azért Abidalt hozták jh-be, mert ő magas (187cm), jól fejelő játékos, aki kh-ként is remekül megállja a helyét. Amikor a csapat (akár mérkőzés közben) átáll a háromvédős rendszerre, akkor a szélső védőknek is meg kell állni a helyüket a levegőben. Jordi Alba remek játékos, de a levegőben nem pótolhatja Abit (JA mindössze 170 cm). Már csak a pontrugások kivédekezése miatt is mindenképpen olyan vk-ban szabad gondolkodni, aki legalább 180 cm. Ha Mascherano az egyik kh, Puyol a másik (178cm, igaz ő külön kategória, nem szokták így sem lefejelni), akkor Busquets az egyetlen 180cm feletti a csapatban. (Emlékeztek arra, hogy a tavaszi vesztes El Clasicon Pepe a hosszúról fejelte le a labdát középre, és abból lett a góljuk? Őrá már nem jutott magas ember.) Csak olyan embert érdemes igazolni, aki legalább 180cm. Mivel ezen a poszton kirívóan sokoldalúnak kell lenni, már csak ezért is olyan ember kellene, aki kh-t is tud játszani. Teljesen felesleges kockázat komoly pénzért olyan játékost megvenni, aki "csak" jó vkp. (Pl. M' Vila kb. 20M-ért) Én a következőket favorizálnám:
1. Oriol Romeu: 182cm, 10M-ért visszavásárlási opciónk van rá, fő posztja vkp, mellékposztja kh, jól ismeri a csapat stílusát, szerzett ősszel angliai tapasztalatokat. Nekem úgy rémlik, valami Pique nevű fickónál ez már egész jól bevált.
2. Casemiro (Fc Sao Paulo): 182cm magas, fő posztja vkp, mellékposztja kh. 22 éves brazil válogatott. Brazilként minden bizonnyal kreatív és sokoldalú. Min. 15M-ba kerülne szerintem, de egyáltalán nem biztos, hogy hajlandóak eladni. Minimális a kockázata, mert szinte garantáltan emelkedni fog az ára-értéke, ha nem válna be, akkor is jó pénzért tovább lehetne adni.
Romeu garantáltan megszerezhető, egy nagyágyú túl drága lenne ahhoz, hogy megérje kockáztatni (Ibra sem azért nem vált be, mert az derült ki róla, hogy mégsem tud focizni).
Bocs a hosszadalmas terjedelemért.
[/list]
Mascheranót kimondottan vkp-nak szánták, mégis kh-ként alkotott igazán maradandót.
Csigrinszkij nem vált be, de lehet, hogy amúgy minőségi játékos, különben a képességeit tökéletesen ismerő Sahtyar nem vette volna vissza 15M-ért. (Hacsak nem volt a szerződésében ilyen áron visszavételi kötelezettség, ha a Barca mégsem tart rá igényt. Mellesleg ilyen vásárlási feltételre minden kétes igazolásnál szükség lehetne.)
Keita vitathatatlan képességei ellenére szerintem nem passzolt a játékrendszerbe, ezért játszott viszonylag keveset, bár mindig mindenki elismerte a játéktudását.
Hajdanán azért Abidalt hozták jh-be, mert ő magas (187cm), jól fejelő játékos, aki kh-ként is remekül megállja a helyét. Amikor a csapat (akár mérkőzés közben) átáll a háromvédős rendszerre, akkor a szélső védőknek is meg kell állni a helyüket a levegőben. Jordi Alba remek játékos, de a levegőben nem pótolhatja Abit (JA mindössze 170 cm). Már csak a pontrugások kivédekezése miatt is mindenképpen olyan vk-ban szabad gondolkodni, aki legalább 180 cm. Ha Mascherano az egyik kh, Puyol a másik (178cm, igaz ő külön kategória, nem szokták így sem lefejelni), akkor Busquets az egyetlen 180cm feletti a csapatban. (Emlékeztek arra, hogy a tavaszi vesztes El Clasicon Pepe a hosszúról fejelte le a labdát középre, és abból lett a góljuk? Őrá már nem jutott magas ember.) Csak olyan embert érdemes igazolni, aki legalább 180cm. Mivel ezen a poszton kirívóan sokoldalúnak kell lenni, már csak ezért is olyan ember kellene, aki kh-t is tud játszani. Teljesen felesleges kockázat komoly pénzért olyan játékost megvenni, aki "csak" jó vkp. (Pl. M' Vila kb. 20M-ért) Én a következőket favorizálnám:
1. Oriol Romeu: 182cm, 10M-ért visszavásárlási opciónk van rá, fő posztja vkp, mellékposztja kh, jól ismeri a csapat stílusát, szerzett ősszel angliai tapasztalatokat. Nekem úgy rémlik, valami Pique nevű fickónál ez már egész jól bevált.
2. Casemiro (Fc Sao Paulo): 182cm magas, fő posztja vkp, mellékposztja kh. 22 éves brazil válogatott. Brazilként minden bizonnyal kreatív és sokoldalú. Min. 15M-ba kerülne szerintem, de egyáltalán nem biztos, hogy hajlandóak eladni. Minimális a kockázata, mert szinte garantáltan emelkedni fog az ára-értéke, ha nem válna be, akkor is jó pénzért tovább lehetne adni.
Bocs a hosszadalmas terjedelemért.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tökéletesen egyet értek.Hiába volt tegnap szerintem a többiek közül kiemelkedő Dos Santos és adott remek labdákat, de pont nem ilyen emberre lenne szükségünk, hanem ahogy írtad is egy dolgozós, brusztolós, fizikailag jól felépített emberre, aki jól fejel nem nyomják el.S ezeknek Dos Santos nem felel meg, s nekem is ezzel van vele a legnagyobb bajom, ott rotálás szempontjából még kellene egy emberke.Szerintem is Bartra hátra jó megoldás még, de védekezőbb középpályásnak egy "dinamó" kellene, mert a kicsi Do Santos oda kevés.sura írta:
JDS abszolut nem győzött meg. De nem is irányító hiányzik, hanem dolgozós - ha Masche marad védő. Sergio egyedül...Viszont Bartra védőtartalékként megnyugtatónak látszik.

[quote="miihii"][quote="sura"]A tegnap látottak alapján csatár és védő igazolása nélkül neki lehet menni a bajnokságnak. A legnagyobb minőségi űr középpályán van, hacsak a B-hez igazolt, tegnap még nem szereplők közül nincs valaki, aki jó labdaszerző és nem is adja el a labdáit.[/quote]
Minőségi űr a középpályán?Xavi,Ini,Fab,Thiago,JDS neve mond vmit?
Minek egy 5-6. számú kp,amikor eleve a védelmet akartuk megerősíteni,amiből most az egyik tartalékos kidőlt fél évre?[/quote]
JDS abszolut nem győzött meg. De nem is irányító hiányzik, hanem dolgozós - ha Masche marad védő. Sergio egyedül...Viszont Bartra védőtartalékként megnyugtatónak látszik.
Minőségi űr a középpályán?Xavi,Ini,Fab,Thiago,JDS neve mond vmit?