Én már ebben sem vagyok biztos. Piqué gyakorlatilag hiba nélkül hozta le az Eb-t, remélhetőleg megtalálja a klasszis formáját. Mascheranoval párban ők lehetnek a védelem oszlopai, Puyol pedig ott van stabil helyettesnek bármelyikük helyett. Két posztra három ember, és most még feltételezhetjük, hogy bármelyik páros áll össze a hármasból, a védelem megbízható lesz. Emellett lesz ott Bartra, aki úgy tűnik arra elég lesz, hogy a simának ígérkező meccsekre beugorjon, hogy lehessen pihentetni. Szerintem ez most optimális, a minőség mellett jut elég perc mindenkinek. Aztán még maradhat Fontás is, két posztra öt ember elég kell, hogy legyen.Attika 25 írta:Szerintem meg védő most már mindenképp kell. Ne induljunk ki egy felkészülési meccsből egy a bundesben éppen bentmaradt csapat ellen.
Ha jönne valaki (és mondjuk Fontás távozna), akkor is kb. negyedik lenne a sorban, és Bartra kapna kevesebb lehetőséget. Arról nem is beszélve, hogy kinek fekszik egy olyan rendszer, amiben könnyen ki lehetsz szolgáltatva, van mögötted kb. negyven méternyi üres terület, és a labdát kihozni kell a veszélyes zónából, nem kibikázni.