Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hleb is tökyo volt máshol, csak hogy egy példát mondjak. Dos Santos itt nőtt fel, beleillik a gépezetbe, és ingyé van. Isco meg minek is? 546. kp-nak? Ha már alapember volt egy jobb fajta spanyol csapatban, akkor már jó? Mindegy, felesleges is ilyenről beszélni, az az igazi ökör, aki a cikket írta.barca99 írta:Totál fals más posztokon játszókat összehasonlítani, na de akkor is. Két évvel fiatalabb, mint JdS, az előző szezonjában már alapember volt a negyedik helyet kiharcoló Málagában. Ha már leírjuk, hogy semmivel nem jobb, legyen már valami alapja is. Korosztályának kb. legnagyobb tehetsége Muniain mellett.Tocy írta:2.) Könyörgöm ne beszéljünk már ekkora baromságot, miért jönne egy Isco a Barcába, semmivel sem jobb, mint JDS. Ne szemeteljünk már ilyenekkel...
Mondjuk nyilván ide felesleges.
a játékotokat honnan ismeri? a válogatottban nem sokat gyakorolhatta és az évi 2 egymás elleni meccsen pedig nem hiszem,hogy azt tanulmányozta,vagy?Attika 25 írta:Pedig nagyon jó kis játékos aki khv. és vkp poszton is képes jó teljesítményre, hosszú távú minőségi megoldást jelenthetne mindkét poszton. Az is fontos szempont, hogy ismeri a csapat jelentős részét és a játékunkat meg úgy egyébként is a La Liga játékát így beilleszkedési gondjai sem lennének. Persze a 40 milla irreálisan sok érte, de én a legjobb megoldásnak őt tartanám ha tudunk faragni az árából.
nálam is 0 a pali
pedig kezdtem reménykedni,hogy békén hagyjuk.
valahogy semmit nem látok ebben a gyerekben... Rolling Eyes
pedig kezdtem reménykedni,hogy békén hagyjuk.Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/23 ... artinezert
No Ismét Martínezes hír!
aztán ki? valdes és pedro kivételével a többiek pótolhatatlanok,miért adná el a klub,ha csak rosszul jöhet ki belőle? de a legfontosabb,ki adna értük irreális pénzt?sura írta:Azért én még nem tenném le a főesküt, hogy kezdőcsapatunkból senki se fog eligazolni a szezon kezdete előtt, ha v alami horribilis ajánlat fut be rá.
Ez így elég nagy kicseszés a Malagával, ezt nem érdemelték meg. A pályán mindent megtettek azért, hogy sikeres legyen a projekt, erre ez a barom sejk puszta unaloműzésből tönkrevágja az egészet.Varatrix írta:http://laligaloca.blog.nepsport.hu/arch ... a-projekt/kurdt írta:Kicsit off, de még jobb kérdés, hogy miért is vannak anyagi gondjai a Malagának, ha egyszer ők is valamelyik katari sejk tulajdonában állnak?![]()
Mondjuk az kemény lenne, ha a sejk másfél év után pénzestül kiszállna és otthagyna egy félig kész csapatot, akire vár a BL-selejtező...
Ez elég részletesen válaszol a kérdésedre. Nekem is csak pár napja tudatosult hogy gondok vannak a Málagánál.
http://laligaloca.blog.nepsport.hu/arch ... a-projekt/kurdt írta:Kicsit off, de még jobb kérdés, hogy miért is vannak anyagi gondjai a Malagának, ha egyszer ők is valamelyik katari sejk tulajdonában állnak?![]()
Mondjuk az kemény lenne, ha a sejk másfél év után pénzestül kiszállna és otthagyna egy félig kész csapatot, akire vár a BL-selejtező...
Totál fals más posztokon játszókat összehasonlítani, na de akkor is. Két évvel fiatalabb, mint JdS, az előző szezonjában már alapember volt a negyedik helyet kiharcoló Málagában. Ha már leírjuk, hogy semmivel nem jobb, legyen már valami alapja is. Korosztályának kb. legnagyobb tehetsége Muniain mellett.Tocy írta:2.) Könyörgöm ne beszéljünk már ekkora baromságot, miért jönne egy Isco a Barcába, semmivel sem jobb, mint JDS. Ne szemeteljünk már ilyenekkel...
1.) Ezt a barcanoticiast valaki tegye már tiltólistára, még ha csak fordítanak is sokszor, értelmetlen az egész.K900 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/21 ... rcelonahoz
Isco fiatal és tehetséges kp. Szerintem jól járnánk vele, S.Keita helyére olcsón elehetne hozni.És akkor ezzel véget érhetne a Martinez saga is végre. Már csak egy kh kellene és ok.
Van Thiago és Fabre... minek tkp 567-nek? akkor Afellay sem menne el ha lenne opció a tkp-ra...K900 írta:...Ezért jöhet Isco is mint csere alap,mert esetleg hogyha Xavi vagy Ini kidőlne a sorból, akkor így lehet pluszba még valaki akivel Tito is számolhat.Ezzel akár bővülhetne a lehetőségei is a csapatnak.
vele kapcsolatban olvastam h Az Arsenal közel került a leigazolásához, bár még hivatalos ajánlat nem érkezett... azt mondják 9 millió körüli lesz a megállapodás alapja... forrás: Sport.esMessiFan írta:...Afellay: Nem rogynék zokogva a földre ha el tudnák adni 6-7 millióért, mert hiába remek játékos és sokkal jobb mint egy Tello, de a sérülése miatt nem tudott eleget bizonyítani.
Én megvárnám a felkészülési mérkőzéseket aztán döntenék.
Igen,de lehet hogy Mascal is számol mostantól a kvk poszton Tito.Aki így Busi cseréje lehet majd, és így a két kvk az elég lehetne. Szerintem ezért kellhet majd egy (vérbeli) védő, és nem pedig egy vkp-kh .Gareth Tello írta:
Isco támadó középpályás, az azért nem ugyanaz a szerepkör, mint amiben Keita játszott.
Tékápéból meg egyébként is van bőséggel.
Isco támadó középpályás, az azért nem ugyanaz a szerepkör, mint amiben Keita játszott.K900 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/21 ... rcelonahoz
Isco fiatal és tehetséges kp. Szerintem jól járnánk vele, S.Keita helyére olcsón elehetne hozni.És akkor ezzel véget érhetne a Martinez saga is végre. Már csak egy kh kellene és ok.
Gondolod? szerintem mindenhogy távozott volna... vagy távozik! nem hinném hogy ha egy kh-vkp kellene, akkor + emberként megtartanánk egy olyan játékost aki 15 millióért vinnének... fiatalokért nem kapnának semmit, Pedro meg saját nevelés, ez az előnye van a Hollanddal szemben! ráadásul x-ik ember lett volna, s mivel kp-ként tekint rá Tito, nem számol vele hova férjen be? még Fabre is csere!Gali írta:Akkor fel sem merülne az eladása.
Akkor fel sem merülne az eladása.Castiel írta: .... szerez legalább 18-20 gólt a szezonban, 14-15 milliót simán adnak érte.