Közben én is alkottam róla
Viszont reagálok a többiekre:
REMY, veled csak egyetérteni tudok. Viszont azért a világ egyik legjobb nyitójelenetét említsük már meg, 5 perc után már teljesen le voltam varázsolva.
Faust, Bane-nel kapcsolatban nagyon egyetértek.
Faust írta:Hardynak csak a szemét látjuk, de a székbe szegez, ha csak megjelenik a vásznon, a maga rohadt cool kinézetével, és a hátborzongató hangjával. Amikor nem volt épp a vásznon, csak arra vártam, hogy megjelenjen végre.
Utolsó jelenetében az a tekintet
Hangja is elképesztően jó volt, nem volt érthetetlen sem, áldom az eszemet, hogy nem szinkronosan néztem.
Faust írta:
Épp ezért rendkívül méltatlannak találom, ahogy secperc alatt elintézik a végén.
Na ezt én is, ezt említettem az írásomban hiányosságként.
Faust írta: Az Inceptiont nem egyszer, nem kétszer láttam, és abban a filmben benne van Nolan sava-borsa, és látszik, hogy - bár rendkívül ügyesen építkezik az awesome mozi feelingre - párszor elárulja magát. Gondolok itt a csomó gyors, flashbackszerű bevágásokra a film közben, amik önmagukban hirtelen nem mondanak semmit, de a filmjei végére MINDIG értelmet nyernek, MINDIG ezekben rejlik a csattanó.
Ez abszolút így van, éppen azon gondolkodom, hogy Bobnak biztosan tetszene, mert itt is minden apró részletre oda kell figyelni.
Ugyanakkor nekem annyira nem volt kiszámítható a vége,
mert elég jól erőltették ezt a "Bruce meg akar halni" dolgot, de persze ahogy megláttam Michael Caine-t a firenzei háttér előtt, leesett a tantusz.
Ugyanakkor viszont még mindig tartom, hogy ezek közül egyik sem számít. Ezt a filmet nem a csavarok, karakterek teszik tökéletessé, egyszerűen filmélményként mestermű.