Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Öreg hiba trailert nézni manapság, én most már beálltam arra, hogy az elsőt nézem meg, hogy megjöjjön a kedv, a többi már csak spoiler. Prometheusnál is így menekültem meg, hogy lelőjék a végét.Faust írta: Visszatérve, még az zavart, hogy kb 3 trailert láttam összvissz, de kb. a film háromnegyedét belepakolták.![]()
Cimborám valamelyik Bond filmet említette, mint "eredeti", erről valaki beszámolhatna nekem részletesebben.Viszont azért a világ egyik legjobb nyitójelenetét említsük már meg, 5 perc után már teljesen le voltam varázsolva.
Utolsó jelenetében az a tekintetFaust írta:Hardynak csak a szemét látjuk, de a székbe szegez, ha csak megjelenik a vásznon, a maga rohadt cool kinézetével, és a hátborzongató hangjával. Amikor nem volt épp a vásznon, csak arra vártam, hogy megjelenjen végre.
Na ezt én is, ezt említettem az írásomban hiányosságként.Faust írta: Épp ezért rendkívül méltatlannak találom, ahogy secperc alatt elintézik a végén.
Ez abszolút így van, éppen azon gondolkodom, hogy Bobnak biztosan tetszene, mert itt is minden apró részletre oda kell figyelni.Faust írta: Az Inceptiont nem egyszer, nem kétszer láttam, és abban a filmben benne van Nolan sava-borsa, és látszik, hogy - bár rendkívül ügyesen építkezik az awesome mozi feelingre - párszor elárulja magát. Gondolok itt a csomó gyors, flashbackszerű bevágásokra a film közben, amik önmagukban hirtelen nem mondanak semmit, de a filmjei végére MINDIG értelmet nyernek, MINDIG ezekben rejlik a csattanó.
Ez a tendencia nekem is feltűnt. Konkrétan a legjobb filmek 7 és 8 közt vannak.sjd írta: Most egyébként éppen a 7.7-7.8-7.9 szürke zónát próbálom rajta felderíteni, ugye ezek azok a filmek, amelyek nincsenek top250-ben, de még mindig nagyon jók.
Te mér' nézel ilyeneket?soadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=Z_fRjdgZ ... re=related
Hát ez készHogy lehetnek ilyen szerencsétlenek?
Nekem valahogy nincs batman lázam, marad a jó öreg kalózöböl.soadroli írta:Na megvan a jegyem a Batmanre, holnap 14:30, utolsó sor közepe![]()
Irigylem azokat, akik az éjfélire mennek.
Ehhez mit szóltok?
Nem tudom hova rakni, de szerintem Oscar-gyanús lesz
Én is basszus,nagyon.Biztos nagy élmény lesz, még sosem voltam ilyenen sajnos.soadroli írta: Irigylem azokat, akik az éjfélire mennek.
Nem törvényszerű, hogy az idővel folyamatosan romlania kell, én most konkrétan arra a kb. augusztus végi időszakra gondoltam, amikor a fanok már mind megnézték, és a hype hatására elmegy a sok fikázó is a moziba. Ilyenkor esik látványosan a pontszám, utána már elég stablian tartja magát. Illetve gondolom a maradék 3-400 ezer értékelő akkor jelenik majd meg, amikor kijön a dvd(rip), onnantól kezdve lehet relevánsnak nevezni.kurdt írta:
A Dark Knight 9.3-on kezdett, és ma, tehát négy évvel később is 8.9-en áll, az azért nem rossz, szépen tartotta magát. Simán el tudom képzelni, hogy az új rész (bár még nem láttam) sem megy mondjuk 8.5 alá...
Bár igazából én nem szeretem az IMDb-s értékeléseket, arra jó, hogy elveszi a kedved egy filmtől az alacson pontszám, vagy hatalmasat csalódsz a magas pontszám miatti magas elvárások miatt...
A Dark Knight 9.3-on kezdett, és ma, tehát négy évvel később is 8.9-en áll, az azért nem rossz, szépen tartotta magát. Simán el tudom képzelni, hogy az új rész (bár még nem láttam) sem megy mondjuk 8.5 alá...sjd írta: A 9.2-t (most már 9.1) meg az fikázza, aki szerint igazságos a Remény rabjai első helyezéseDe egyébként tényleg minden film ilyen magasan kezdett, Avengers 9.0-val, aztán az is lejjebb ment 0.4-0.5öt.
Nem emlékszem már különösebben, mivel az Eredetet már két éve láttam, de én úgy voltam vele, hogy nem kellett hozzá külön infografika meg ilyenek. Nyilván járt az agyam alatta rendesen, de nem azért, hogy felfogjam, miről beszélnek, hanem hogy összerakjam az eseményeket. Batmannél inkább előbbin volt a hangsúly (persze lehet h csak már kómás voltam, azért aludtam bele a szövegbe).miihii írta: Azt írtad,h tökéletesen értetted az Eredetet,tehát semmi extra,viszont a Batman alatt meg zakatolt az agyad meg vissza kellett pörgetned,nehogy lemaradj. Ezek nem voltak meg az Eredet nézése közben? Mert azt azért nem akarom elhinni,h a Batman ennyivel agyalósabb,meg szövevényes szövegezésű,h ennyire többet kellett koncentrálni rá,mint az Eredetre.
De ha azt mondod,h igen,akkor elhiszem (bár csodálkozom),de hát ugye emberek vagyunk,különbözünk
(Vmint sztem kevesebben vannak így vele,h a TDK elgondolkodtatóbb,mint az Eredet.)
Nem emlékszem, h láttad-e: In Timemessideco írta:Valaki tud ajánlani olyan sci-fiket, mint pl. a Gattaca? Amelyekben nem a látvány vagy az űr a lényeg
batman!messideco írta:Valaki tud ajánlani olyan sci-fiket, mint pl. a Gattaca? Amelyekben nem a látvány vagy az űr a lényeg