Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem a 400 vegyes az ő száma? hát akkor mi?Mezner2 írta:
Visszavonva,még döntőbe sem jutott,bár neki nem ez a fő száma,de akkor is,ráadásul 9.nek esett ki![]()
Ugyan már, esély nem volt rá, Skrillex amerikai.Game90 írta:Utálom az ilyen megnyitókat, de kíváncsiságból belenéztem, már csak a stream miatt is, idáig egyszer sem akadt meg, a kép minőségére sem lehet hatalmas panasz és valószínűleg nem 3 ember nézi![]()
Mr. Bean-en azért szakadtam, az utána következő táncos produkció meg rendesen oda volt téve.
Hú, ez az Emeli Sandé-féle produkció is jó volt.
Zeneileg is van itt minden, Dizzee Rascal, Prodigy, Soul II Soul, Chemical Brothers, vártam volna egy Skrillex számot is.
1.Van értelme szerintem. Az olimpia a sport ünnepe, ehhez dukál egy fényűző megnyitó. Plusz nem hülyeség szokott lenni egy ilyen megnyitón, általában a műsor ízelítőt ad az adott ország kultúrájából is. A másik pedig a hagyomány, az olimpiai láng, a hivatalos megnyitó. Milyen hülyén nézne ki, ha sem megnyitó nélkül szombat reggel kezdődnének a versenyek, olyan szürke/ízetlen lenne az egész.Sanama írta:
Egyébként csak én nem tudom értékelni az ilyen megnyitóakat?
1-szerintem semmi értelme, csak a fényűzés.
2- most a sportolók kb ottani idő szerinte 2re ágyba is kerülnek, holnap meg már versenyeznek? érdekes. de ha nem így van javítsatok.
Sanama írta:szerintem tippeld meg előtteS.Agüero írta:Zsír volt ez a megnyitó, Mr Bean haláli.
Valaki nem tudja összesen hány sportoló vesz részt az Olimpián? Fontos lenne, már csomó helyen kerestem! Köszi!
szerintem tippeld meg előtteS.Agüero írta:Zsír volt ez a megnyitó, Mr Bean haláli.
Valaki nem tudja összesen hány sportoló vesz részt az Olimpián? Fontos lenne, már csomó helyen kerestem! Köszi!
Engem ez a díjazás nem különösebben vonz, így inkább nem tippelnék.Game90 írta:Ha valaki pontosan eltalálja, akkor küldök neki kolumbiai táncoslányokat meg thai masszőr csajokat.
Ha valaki pontosan eltalálja, akkor küldök neki kolumbiai táncoslányokat meg thai masszőr csajokat.S.Agüero írta: Van kedvetek egy kicsit tippelgetni?
Utálom az ilyen megnyitókat, de kíváncsiságból belenéztem, már csak a stream miatt is, idáig egyszer sem akadt meg, a kép minőségére sem lehet hatalmas panasz és valószínűleg nem 3 ember nézivisca el barca írta: valószinu rendesen fog menni, mikor ugy cirka 50 millio ember nézi majd
4 arany, 5 ezüst, 7 bronz.messideco írta:Ennek mi értelme van szerintetek?
Nem akartam már én beírni ezt... De érted, még azt is tippeld meg,hogy hanayadikok leszünk a ranglistán.... Matyika nagyon unatkozikmessideco írta:Ennek mi értelme van szerintetek?
Ha a végén visszaolvasom és bejött, örülök neki!messideco írta:Ennek mi értelme van szerintetek?