Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az utolsó selejtező csoport a leggyengébb, papírforma szerint onnan enkinek nem kellene 15.000 felett lovagolni.Vito írta:Berki betlije drága lehet.
van itt tornász?a messze legnehezebbnek tűnő és legdinamikusabb gyakorlatot ennyire le lehet pontozni egy lábnyitás miatt?
a 15.8 és a 15.0 közti differencia nekem soknak tűnik. ráadásul egy brit ellen, egy pontozásos sportágban.. kérdés, hogy a bírókban mennyire marad meg a mai produkció. ja! és még kb 30-an mennek lovazni, úgyhogy egyelőre a döntő sem 100%.
most nem neki áll a zászló.
offvisca el barca írta:bob, miért nem durrantottad meg a wc-ben?![]()
Sokáig sérült is volt, csoda lett volna, ha hoz legalább egy meccset.visca el barca írta:szávay hozta a formáját6-3, 6-3-al el is bucsuzott az egyéni küzdelmektől. pedig ez a kiscsaj is mekkora nagy tehetségnek tűnt, aztán szépen el is süllyedt
Szávayval kapcsolatban van érdekes sztorim, egyszer egy pesti szórakozóhelyen kb másfél évvel ezelőtt, nem éppen szomjas állapotában voltvisca el barca írta:szávay hozta a formáját6-3, 6-3-al el is bucsuzott az egyéni küzdelmektől. pedig ez a kiscsaj is mekkora nagy tehetségnek tűnt, aztán szépen el is süllyedt
Ugyanez jutott eszembeGame90 írta:
Amúgy előbb-utóbb a himnuszok helyett is a Seven Nation Army-t fogják nyomatni.
igen igen, ezért is mondtam h nem kellett volna bekkelni... kétszer is vezetett, ugye volt 5-4, meg 6-5 is, és mivel lehetett látni már az elejétől hogy nem mennek el 15-ig, ha ott elmegy +2-vel akkor 90% h megvan a továbbjutásBob_Marley írta:Igazából így visszagondolva a 3*3 percre legfájóbb talán az volt mikor 6-5 vagy 5-4 volt Aidának és akkor tényleg nagyon behúzódott s nem nagyon erőltette , le is szorult a pástról, s a koreai a kezdeményezése miatt kapott pontot, s nem sok volt hátra, ott kellett volna megfogni2vel elmenni 1 perccel a vége előtt nagyon nagy előtt lett volna, csak hát volna...
hát pedig tóth kriszta nem pont az noname nyeretlen kétévesMihu írta:Most dél után kapcsoltam be a tv-t, épp Tóth Kriszta ping-pong meccse ment. A nevét se hallottam, ping-pongot csak játszani szoktam, azt is 2 évente 20 percet, nézni sose.
hja, ez kb olyan mintha a 118. percben kapsz ki fociban egy aranygóllal...Bob_Marley írta:Nem éreztem, hogy a ráadásban bekkelt volna végig, de persze a koreai mivel hátrányból indult támadóbb volt.Meg volt 10-15 mp hátra, annyit kellett volna kibírni![]()
Az viszont tényleg "fura" hogy támadási felületre valóban hátrányt jelent, hogy azért Aida nem rég hozott világra egy kis lurkó, míg a kis koreai a pásttal együtt 15 kg.
Nem éreztem, hogy a ráadásban bekkelt volna végig, de persze a koreai mivel hátrányból indult támadóbb volt.Meg volt 10-15 mp hátra, annyit kellett volna kibírnivisca el barca írta:mikor kedvezményezett lett a sorsoláskor már akkor tudtam h végigfogja bekkelni az egészet... a 3x3 percben sem jött be, folyamatosan ezt csinálta szurkált is rendesen a koreai kiscsaj... kár, pedig meglehetett volna...Bob_Marley írta:De kár ezért a Mohamed Aida asszóértIszonyat szépen vívott, s szorongatta rendesen a koreait.
amugy milyen durva h az egyik egy testes asszony, a másik meg kis töpszli, sokkal kisebb rajta az érvényes felület...
reméljük a cselgáncsos hölgy összehozza az első érmet
mikor kedvezményezett lett a sorsoláskor már akkor tudtam h végigfogja bekkelni az egészet... a 3x3 percben sem jött be, folyamatosan ezt csinálta szurkált is rendesen a koreai kiscsaj... kár, pedig meglehetett volna...Bob_Marley írta:De kár ezért a Mohamed Aida asszóértIszonyat szépen vívott, s szorongatta rendesen a koreait.