Game90 írta: Markó, érdekelne is a véleményed, hogy hova helyezed el Csaszit az irányítók között?
Ó, ez megtisztelő
Ami egy irányítónál fontos, az az, hogy észre vegye a lehetőségeket, lábbal nagyon jó legyen, és mozgassa a csapatot. AZ első kettő tökéletes, Lékaival ketten ők azok, akik lábbal mindenkit megtudnak verni. Habár Lékai még fiatal. Szerintem Te is láttad a meccsen, hogy Csaszi próbálja a lábát hasznosítani, és azzal verni mindenkit. Van a tipikus elhajlásos lövése, abból már ktészer sérülése volt, tehát nagyon technikás játékosról van szó. Chema Rodriguez, rengeteg riporter, és edző is lenyilatkozta már róla-és azt hiszem Karabatic is-hogy az elmúlt évek alatt, olyan irányítóvá forrotta ki magát, hogy bizony ott van a világ legjobbjai között. Súlypontemelkedése nagyszerű, főleg, hogy kisebb mint általában a fal, ezért ez kell is. Lövőereje bikanagy. Amit hiányolok belőle, hogy nem nagyon tudja mozgatni a csapatot, pedig már régóta együtt vannak. De semmi különösebb figurát nem visznek a játékba, pedig azokkal aztán meg lehetne mozgatni a falat. Ezért hiányolom még néha, hogy Eklemovicsot nem lehetne-e visszahozni, mert lehet, hogy Csaszi/Lékai mögé még elférne.
Összességében, szerintem nem beszélnek hülyeséget a szakértők, hiszen az elmúlt években Ő viszi a hátán a csapatot, és szerintem az ex-ATM. irányító is, csak árnyéka lesz Csaszinak. Egyszerűen nincsen rossz napja.
A nyilatkozatai alapján azt mondta, azért van ez, mert nagyszerű a családi háttere, illetve a barátnőjével is 2-3 éve együtt vannak
Nem tudom, hogy ilyen válaszra, elemzésre számítottál-e, remélem sikerült segítenem