Michael Phelps @MichaelPhelps
Can't express enough about the amazing swim the @LeClos_Swim had tonight in the 200fly!! Well done kid!!!
Röviden lefordítva, elcsiripelte twitteren is Phelps mennyire nagyszerűen úszott szerinte a fiatal DA srác 200 pillangón.És gratulált neki.
Nagyon korrekten viselkedett tegnap 200 pillangó után is meg a 4*200as győzelemnél is úgy örült mint egy gyerek

Mondjuk utóbbinál sűrű program ide sűrű program oda, akkora előnyt kapott, hogy szerintem azt a 200ast én is behoztam volna, pizsamában, kis rózsaszín úszógumival
A Gyurtás videónál az Eurosport stúdiós felvételek nagyon jók voltak

És igazából tökéletesen mutatta, mennyire nehéz a kommentátorok feladata.75ezer papír, a rajtugrásokat megnézni, a fordulókat gyorsan, a kinél ez mit jelent, a 250 statisztika mellé, nagyon kemény.És igazából a hiba lehetősége is elég nagy, adrenalin miatt, ellehet izgulni, meg hát gyorsan jönnek a dolgok.Arra akarok kilyukadni, hogy nyilván a TV előtt könnyű mindig mindent észre venni ami hiba.
És itt ráutalnék tegnap Knézy Jenőre, nyilván arra nincs "mentség", hogy idegesítő hallgatni Durantozást, de volt később simán Duran is (jó hogy nem Duran-Duran Ordinary world

) meg még ezer hiba volt sajnos.De jó hallgatni, hogy benne is a klasszikus régi szoftver dolgozik körtés center, kifejezésekkel

De nem egyszerű, feladat a kommentátori lét, csak itt a kosáron nagyon kiütközik, hogy Jenő nem ismeri annyira az NBA világát, meg úgy alapvetően a játékosokat.És nagyon bosszantó.De lesz ez jobb is remélhetőleg
Eurosportos kommentátorok jobbak sajnos

Tornát már említettem s pl úszásnál is jó a csaj hangja

De ez sem igaz általánosságban szerencsére, a legszenvedélyesebb közvetítést, s legendásat Horváth Mariann hozta idáig, mondjuk ő is alapból eurosportos
Amúgy tegnap az milyen, hogy a meccs végén a tunéziai játékosok mentek aláírásért, nem új keletű a dolog, az igazi DREAM TEAMET

is rohamozták folyamatosan az ellenfelek aláírásért, de azért na, mókás volt
Amúgy a következő Olimpián már nem "Coach K" lesz az USA edzője, s felmerült, hogy Doc Rivers venné át a kormánykereket

(Na akkor lenne Rondo is

)