Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyurta is egészen fos eddig, a döntőbe is alig jutott be mindkét számában. Örülhet, ha pontszerző lesz ma este. Nem. (végre én is kipróbálhattam.Deus írta:Hát mondhatnánk azt, hogy Szilágyi Áronon, Ungvári Miklóson és Csernoviczki Éván kívül rakat fos az egész olimpia.
Imre Géza és Mészáros Anett valóban gáz, a férfi cselgáncsostól nem lehetett várni, hogy továbbjut.visca el barca írta:hát eddig megint tragedia ez a napimre géza, meg a két cselgáncsozó már az első meccsükön bucsuztak
ezért nem kell itt csoportmeccseket rendezni.Leomessi14 írta:http://sporthirado.hu/cikk-olimpia-ordi ... deo_-65232
Ez már nem taktikázás hanem a kilátogató nézők szembeköpése....
ezeket holtnyugodt szívvel kitiltanám a londoni olimpiáról.Leomessi14 írta:http://sporthirado.hu/cikk-olimpia-ordi ... deo_-65232
![]()
![]()
Ez már nem taktikázás hanem a kilátogató nézők szembeköpése....
Nem vagyok rászállva az amikra,de ezzel egyetértek.Szeretem nézni a Team USA-t,mert látávnyos játékra lehet tőlük számítani,pláne a felfokoz(ta)ott várakozások miatt is ugye...Aztán ehhez képest ugyan könnyen hozzák a meccseiket,de alapvetően kicsit sótlan a dolog.Tegnap a 3. negyed környékén már jött a show,de ez is egy kaptafa volt a sok alley up-pal.Én egy kicsit több kreativitást vártam tőlük,pláne ilyen Tunézia ellen.Bedobálják a kosarakat,vannak szép megmozdulások,de azért ha már így nyomják a Dream Team-et meg hasonlítják a '92-eshez,akkor nyűgözzék is le a nézőket,mint ők.Tocy írta:Nem is magával a játékkal nem volt tisztában, inkább csak az NBA-játékosokkal. Amúgy nem értem, miért nem akarnak gálázni az amcsik...persze az eredmény így is az, de rém unalmas meccseik vannak. Volt összesen max 10 perc, amikor ütemben jöttek a passzok, volt ritmusa a támadásoknak, volt egy zárás, amiből Deron is tiszta kettest dobhatott...a maradék időben mi van? Megy körbe a labda, mindenki áll, míg vki megunja és elindul befelé, rosszabb esetben rávágja a hármast. Miközben nincs egyetlen Ray Allen-féle triplavető se, Durant-Kobe-Melo tudja őket beszórni, ha jó napja van, meg ugye Love. Nem mintha rászorulnának a szervezetet játékra elöl, mivel hátul megoldják, steal, gyors kettes és kész, de akkor is, ha már Kobe ilyet mert mondani, hogy megvernék a '92-es csapatot, akkor mutassuk meg...de jelenleg annyi a támadás, hogy egy ember áll lent, a többiek körbeállják a triplavonalat, aztán kézilabda módra labdázgatnak. Wtf?
Ez azért is fura, mert Knézy versenyszerűen kosárlabdázott. Mondjuk az egész ember édesapja zsírján él. Az EB-n is akkora hibákat vétett, hogy közbe csak néztem. Senki sem várja el tőlük, hogy mindent tökéletesen mondjanak, de egy minimális színvonalat azért el kellene érni, mégis csak a Magyar Televízió szolgálatában vannak kint.Bob_Marley írta:
És itt ráutalnék tegnap Knézy Jenőre, nyilván arra nincs "mentség", hogy idegesítő hallgatni Durantozást, de volt később simán Duran is (jó hogy nem Duran-Duran Ordinary world) meg még ezer hiba volt sajnos.De jó hallgatni, hogy benne is a klasszikus régi szoftver dolgozik körtés center, kifejezésekkel
De nem egyszerű, feladat a kommentátori lét, csak itt a kosáron nagyon kiütközik, hogy Jenő nem ismeri annyira az NBA világát, meg úgy alapvetően a játékosokat.És nagyon bosszantó.De lesz ez jobb is remélhetőleg
![]()
Eurosportos kommentátorok jobbak sajnosTornát már említettem s pl úszásnál is jó a csaj hangja
De ez sem igaz általánosságban szerencsére, a legszenvedélyesebb közvetítést, s legendásat Horváth Mariann hozta idáig, mondjuk ő is alapból eurosportos
Lesz az kevesebb is. Bár, ha csak túlozni akartál, akkor nem szóltam.REMY írta: Spanyol - USA döntő lesz kiélezettebb 20-25 pont különbség![]()
Igen, javítottam is Knézy-refcbarca0827 írta: Amúgy most nem is DHP a kommentátor, hanem Knézy Jenő.
Ráhangolódásképpen, már most megnéztem Gyurta legnagyobb úszásait:
Gyurta Dani világbajnok - 2009
Mindkettőt láttam élőben, hatalmas élmény ezt átélni újra.fcbarca0827 írta:[
Ráhangolódásképpen, már most megnéztem Gyurta legnagyobb úszásait:
Gyurta Dani világbajnok - 2009
Gyurta Dani világbajnok - 2011
Gyurta Dani győzelme az Eurosport stúdiójából
A 2009-es győzelem még mindig értelmezhetetlen.![]()
Amúgy, aki jót akar magának és van Eurosportja, az ott nézze holnap este.
vicces h egy eurosportnál egy 14x14 centis "tv"-ről közvetítenek...fcbarca0827 írta: Gyurta Dani győzelme az Eurosport stúdiójából
Hozzám, már Duránd-ként érkezik.Game90 írta: Team USA meccsen is élvezet őt hallgatni, Szaniszló Csabit igazán beszervezhették volna a kosár meccsekre. Kevin Durant nevét úgy ejti ki, ahogy leírtam![]()
Az "én" kommentátorom azt mondja: Team USA tovább faragta a hátrányát Tunéziával szemben.Game90 írta:DHP néha azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van. Még az úszásoknál mondta, hogy világbajnokság...
Team USA meccsen is élvezet őt hallgatni, Szaniszló Csabit igazán beszervezhették volna a kosár meccsekre. Kevin Durant nevét úgy ejti ki, ahogy leírtam![]()
Tunézia az 1. negyedben meglepően jó, 15 pontnál tartanak, én ennyit kb. az 1. félidő végén vártam tőlük
"Az utolsó húsz méteren már kiengedtem, úgyhogy van még tartalék" - mondta Gyurta Dániel az MTI-nek nyilatkozva. "A döntőben a győztesnek 2:08-on belül kell célba érkeznie. Hogy a két angol nagyon jó, azt tudtuk, és itt Londonban saját közönségük még spannolja is őket. Én azonban magamra figyelek, nem másra, arra, hogy technikailag jó legyek, és minden energiát kiadjak magamból".
Értettem én csak nehogy valaki azt higgye hogy ez a leghosszabb.bowlinggolyo írta:Rosszul fogalmazott az olimpiák történetében volt ez a leghosszabb meccsGerard3Piqué írta:Csak megnyugtatlak közel sem ez a leghosszabb tenisz meccs.
John Isner - Nicolas Mahut 2010-ben Wimbledonban játszotta a három napon át tartó 11 órás meccset.
Olimpián lehet hogy ez volt a leghosszabb, de ettől az infótól megfosztottál minket.