Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a csapat sportokat ne keverjük az egyéniekkel.Bob_Marley írta:Ezzel azért vitatkoznék!Alapból a legtöbb sportág legalapvetőbb dolga az emberi akaraterő, ezért sport, ezért szeretjük csinálni, nézni.Csapatsportban pedig még hozzájön az a leírhatatlan jó érzés, hogy egységként tudtok nyerni, s te emberfeletti teljesítményed teszi lehetővé a csapat győzelmét.REMY írta:
Egyszerűen a futás egy olyan érzést ad amit egyik sport sem tud. Az emberi akarat erő kiteljesedése.
33-22 lett a spanyoloknak, nagyon szétestünk a második félidőben, meg az első végénNagy Laci előtt viszont le a kalappal, abszolút hátán vitte az egész gárdát.
Ezzel azért vitatkoznék!Alapból a legtöbb sportág legalapvetőbb dolga az emberi akaraterő, ezért sport, ezért szeretjük csinálni, nézni.Csapatsportban pedig még hozzájön az a leírhatatlan jó érzés, hogy egységként tudtok nyerni, s te emberfeletti teljesítményed teszi lehetővé a csapat győzelmét.REMY írta:
Egyszerűen a futás egy olyan érzést ad amit egyik sport sem tud. Az emberi akarat erő kiteljesedése.
4 évig versenyszerűen csináltam 800 - félmaratonig. Szerencsére leesett 1-2 szép eredmény is. Országos 3. hely egyéniben Fedett pályán 3000 síkfutásban. Mezei csapat bajnoki cím országoson stb stbgergo9 írta:Még középsulis éveimben futottam cooper teszten vmi 3100métert, de az volt a csúcs azóta csak visszaesek.
Egyébként a futásban mit lehet szeretni?Mármint aki versenyszerűen űzi? Mindig is szükséges rossznak tartottam.
Mondjuk amióta lépcsőzünk úgy vagyok vele hogy inkább csak futnánk
lassú volt a tempó és ilyenkor oda érhetnek a gyengébbek is és okozhatnak meglepetést. És ebben az esetben sokszor bukik egy nagy név is. Most pl. Kenenisa :/usa 2. hely 10.000-en amugy nem semmi, már 8600 környékén lehetett látni h a csávó nagyon egyben mozog
jó hát. 200-on sztem csont nélkül hozza a címvédést, legalább is drukkolok neki nagyonREMY írta:Női 100 méter.
Mondtam, hogy Fraser nyer 10.75
Jeter 2. helye is várható volt. Campbell Brown meg fantasztikus, hogy 30 évesen is dobogós lett. Jó az a bronz érem
az simán lehetREMY írta: nem tudnál lefutni két 60-as kört egymás után2 perces 800 azért egy elég erős dolog. Nekem anno 2:04-em volt.
Poén az egész, hogy bőven 9 percen belül futnak 3000 métert 10 000 méter közbenén a sima 3000 métert futottam 9:20 alatt
nem tudnál lefutni két 60-as kört egymás után60as körnél 2 után szólnék valakinek,hogy kezdje el ásni a gödröt
60as körnél 2 után szólnék valakinek,hogy kezdje el ásni a gödröt,mert még 1 és végem. ők meg lefutják így a 10000ret. borzalom. huszon percek alatt,én meg kb délután..Bob_Marley írta:Utolsó kört elkaptam én is, az igen brit arany, óriási!!!!
Azért ezek a 10res meg hosszútáv futók úgy un bloc sem "emberek", én egy Sziget kör után hallucinálok, s "rosszul vagyok" pedig azér sportoltam, ok majd 20 éve,ők meg leküldenek egy 55-60as utolsó 400at a végére.
k. bekelére még a golden league versenyeken figyeltem fel,most sem hagyom ki. belegondolva,hogy középsuliban(igaz tinédzserként és amatőrként) 80 másodperc körüli köröket futottam és azt is csak 12 percig,itt meg 10.000m-en 60 körüliket,valami elképesztő.REMY írta:hát én majd az atlétika után kapcsolok át a kézire.nyomd be gépen és követheted egyszerre a kettőta futás az nr1.
hát én majd az atlétika után kapcsolok át a kézire.nyomd be gépen és követheted egyszerre a kettőt
tessék! nyomd be gépen és követheted egyszerre a kettőtVito írta:és pont akkor kezdődik a magyar-spanyolREMY írta:kb 10 perc és jön a Férfi 10 000 méter !!!
Jó verseny leszsajnálom, mert tegnap nagyon tetszett a női verseny.
és pont akkor kezdődik a magyar-spanyolREMY írta:kb 10 perc és jön a Férfi 10 000 méter !!!
Jó verseny lesz
csak gratulálni lehet ehhez az úszáshoz! Cseh és Gyurta óriásit ment, egyedül talán Kozmára volt nagy a ruha, de bravúr volt az ötödik hely. a mai hátúszást elnézve elképzelhető, hogy 1 héttel benézték a csúcsformátREMY írta:Nagy gratula a váltónak, végig ott voltunk tűz közelben, s végül ez az 5ik hely is nagy fegyvertény!Cseh Laci meg lehet nem olyan formában érkezett, meg elég balul is kezdte az Olimpiát, de most "érett be" lehet elcseszték neki a csúcsforma belövést, legutóbbi úszásai nagyon rendben voltak, óriásit repesztett ma.
Nem is NBA-ről volt szó, hanem az olimpiai kosárlabdáról.visca el barca írta:ez nem az nba topik![]()
1500 gyorson "kiugrani" mekkora márfőleg az aranyesélyes kínai
de visszaengedni a rajtra...
Kerékpár versenyek? Minden 2. lebukik....daffy írta:nézem itt az atlétikát és minden 5. embernél közli a kommentátor,hogy eltiltása volt dopping miatt. hihetetlen,hogy milyen bénán csinálják néhányan