Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
simi007 írta: hajráááááááááááááá chelsea TRUE BLUE
simi007 írta:Twisted Evil Smile Pfuj Pfuj Barca Hajrá chelsea A chelsea agyonveri a barcát idegenben 0-2 chelseanak hazain 3-1
Enrique írta:Nem tudom, mert amit írtam a forumotokba, azt töröltétek utána. Így csak TZOLI-ra hagyatkozhatok, aki ezt írta vissza:cantera írta:Enrique!
Jók az értesüléseim, hogy luis figo hsz-ének ip-je 87.242.6.82 , ronie_9-é pedig 87.242.6.41?Szóval...TZOLI írta:Hali! megvan az illető
ronie_9 az.
az ő ip-je ugyanis ez:
87.242.6.41
képZ. Iván írta:Hmmm...
Hát még annyi, hogy a szolgáltatója ugyanaz:
[host-87-242-6-41.prtelecom.hu]
[host-87-242-6-82.prtelecom.hu]
Bár ezt sejteni lehetett![]()
Mondjuk sztem ugyanarról van szó, de mind1, mert teljesen nem lehet biztosan ráolvasni a fejére.
Nem tudom, mert amit írtam a forumotokba, azt töröltétek utána. Így csak TZOLI-ra hagyatkozhatok, aki ezt írta vissza:cantera írta:Enrique!
Jók az értesüléseim, hogy luis figo hsz-ének ip-je 87.242.6.82 , ronie_9-é pedig 87.242.6.41?
Szóval...TZOLI írta:Hali! megvan az illető
ronie_9 az.
az ő ip-je ugyanis ez:
87.242.6.41
Ebben igazad van....cantera írta:lehet h ugyanaz, de ip alapján szerintem ez most nem bizonyítható
Luis Figo írta:Ekkora szarokat mint ti hogy lehettek???? Oleguer egy nagy kalap fos!!! Jobb szót nem tok rá mondani: +mi az h Henry nem kell? Ő minden csapatba beférne de amien hülyék vagytok remélem nem megy!! És gabriról mi a véleményetek? Eléri e barca szintjét? Ennyi erővel azt is mondhatnátok h ő a világ legjobb jobbvédőjeAnnyi a szerencsétek h van egy ronaldinhótok különben [auto_cenzúra] a [auto_cenzúra] minden meccsen
Ja amugy a Chelsea ellen úgy fogtok cumizni h csak na!! Sírva fognak haza menni a Nyú Kampba!!! A másik nagy sztár valdes!!! Közel se éri el azt a szintet!!! Csak beképzelt mert van előtte egy puyol ha meg védeni kellene egy [auto_cenzúra] potya-man!!!! Meg mire veritek magatokat mit szidjátok a realt míg a barca sehol nem volt a real nyert 3 bajnoki címet+3bl-t!!! Na sok szerencsét a Chelsea ellen(szükség lesz rá
![]()
![]()
)
Csinálok a közModi részlegben egy kitiltások pontot, ott legalább majd látja az illető, és persze mindenki, hogy ki, meddig lett bannolva.
Mai termés akkor: Luis Figo, Eusebio, Szabolcs, Cristiano ...![]()
![]()