2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja, bepofozott egy kipattanót. Öcsém, ez aztán a teljesítmény. Azon kívül pedig semmit nem mutatott, sem a szóban forgó meccsen, sem a többi komolyabb meccsének többségén. 10 milláért azt mondom jöhetne, de 50 az horror a gyerekért.K900 írta:Az a "nyominger,sérókirály" labdatemető azért most is vágott egy gólt a svédeknek, csak kár hogy ezek a hülye kassaiék nem adták meg.
Az a "nyominger,sérókirály" labdatemető azért most is vágott egy gólt a svédek ellen (+ adott egy gólpaszt), csak kár hogy a gólját ezek a hülye kassaiék nem adták meg.Mihu írta: nagyon remélem, hogy a PSG, a Real vagy a City megveszi előlünk...az egy labdatemető az a gyerek...az Olimpián is néztem, de kb semmit nem mutatott. Nagy a hype körülötte, de max a hajával tűnik ki a pályán.
Ezt annyira nem értem,amikor még a semmit nem bizonyító Mourákért repkednek a 45 millák,Biglia,Javi Martínez féle játékosok 30nál kezdődnek,akkor egy Song 22ért igazi kincs,ez egy fantasztikus üzlet lenne,előre is lát a srác,remekül osztja ki a zsugákat,és védekezésben sem elveszett a kölyök,még csak 24 és már 3-4 éve stabil ember egy Európa középmezőnyéhez tartozó csapatban(sőt kimerem jelenteni,hogy húzóember) el kell fogadni,hogy az árak az elmúlt időben feljebb stromfolódtak és ez alól mi sem vagyunk kivételek,de azért 30 millás Csigrinszkij igazolásokhoz :lol:képest egy 22es Song az fenomenális fogás(bármelyik csapatnak az lenne ennyiért)Barcaman14 írta:Na az már sok lenne érte szvsz. Hátha sikerül még alkudni, de ha nem hát legyen, elvégre a sok jelölt után sikerült megállapodnia Titonak Song mellett, úgyhogy most már hozzuk el, mert Keita távozásával tényleg szükségünk van még egy megbízható emberre a középpályán.S.Agüero írta:17m font az 22m euró.
Na az már sok lenne érte szvsz. Hátha sikerül még alkudni, de ha nem hát legyen, elvégre a sok jelölt után sikerült megállapodnia Titonak Song mellett, úgyhogy most már hozzuk el, mert Keita távozásával tényleg szükségünk van még egy megbízható emberre a középpályán.S.Agüero írta:17m font az 22m euró.
20tek írta:Itt lesznek elérhetőek a streamek, amin lehet nézni a meccs előtt pár órával:Alcantara írta:Tudja valaki, hol lehet megnézni a Barca "B" csapat mai meccsét?
Nagyon kíváncsi lennék Araujo játékára.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
Szó sincs róla, hogy elhinném.bence-barca írta:Igen, ezt már párszor elsütötték...Gareth Tello írta:
Song-saga: a Sport szerint akár már órákon belül hivatalossá válhat a transzfer.
Minden igazolásnál lehoznak többször olyan cikket, h órák kérdése és aztán 2 hét múlva is "csak órák kérdése" az egész.
De reméljük, most már tényleg órák kérdése... de ilyeneket azért nem szabad elhinni feltétlen.
Igen, ezt már párszor elsütötték...Gareth Tello írta:
Song-saga: a Sport szerint akár már órákon belül hivatalossá válhat a transzfer.
http://www.thefirstrow.eu/watch/135708/ ... meria.htmlAlcantara írta:Tudja valaki, hol lehet megnézni a Barca "B" csapat mai meccsét?
Szerintem is. És szerintem a 18 millió az baráti...jó üzletet csinálunk vele sztem. Most már elkezdhetek izgulni a jövő nyár miattSanama írta:Reméltem, hogy érezni fogjátok az iróniát![]()
Amúgy akkor szerintem el lehet könyvelni, hogy Song jön, már csak az ára a kérdéses.
Itt lesznek elérhetőek a streamek, amin lehet nézni a meccs előtt pár órával:Alcantara írta:Tudja valaki, hol lehet megnézni a Barca "B" csapat mai meccsét?
Scholes és Carrick is elég négerMihu írta:Mint ahogy Xabi Alonso, vagy Gattuso, vagy Albelda és Hargreaves semSanama írta:
Ajaj... Busquets nem is néger
Ajaj... Busquets nem is négerMihu írta:Igen...BritishKnight írta:Song "hivatalos" oldala ezt tette közzé 4órája:
"Barcelona should forget about signing Alex Song this summer - because they don't need him"![]()
Nincs szükségünk rá, ezért szeretnénk leigazolni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként érdekes, de a világ legjobb védekező középpályásai szinte kivétel nélkül négerek. Valami olyan génnel bírhatnak a fekete bőrűek, hogy a védekező középpályás posztra ők a legjobbak. Makelele, Vieira, Touré, Diarra, Davids. És most már Songot is a jobbak közt emlegetik.