Mezner2 írta:Ezt annyira nem értem,amikor még a semmit nem bizonyító Mourákért repkednek a 45 millák,Biglia,Javi Martínez féle játékosok 30nál kezdődnek,akkor egy Song 22ért igazi kincs,ez egy fantasztikus üzlet lenne,előre is lát a srác,remekül osztja ki a zsugákat,és védekezésben sem elveszett a kölyök,még csak 24 és már 3-4 éve stabil ember egy Európa középmezőnyéhez tartozó csapatban(sőt kimerem jelenteni,hogy húzóember) el kell fogadni,hogy az árak az elmúlt időben feljebb stromfolódtak és ez alól mi sem vagyunk kivételek,de azért 30 millás Csigrinszkij igazolásokhoz :lol:képest egy 22es Song az fenomenális fogás(bármelyik csapatnak az lenne ennyiért)
Az mondjuk nem indok, hogy 30-40 millák röpködnek a túlértékelt játékosokért, mert mi Songért állunk sorba és nem az említett igazolásokhoz viszonyítva szeretnénk alkudozni. Az persze tény, hogy felszöktek az árak az utóbbi években, ezért is lehet ilyen magas Song ára, de ettől még szerintem továbbra sem ér annyit, de mint mondtam hozzuk el, mert nem sok időnk van már és mindenképp be kell tölteni Keita helyét.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***