visca el barca írta:nem értem hogy lehet ilyen filmre 3/10 pontot adni... mire számítottatok? hogy az ufók leülnek az emberekkel és szókratészi szonoklatokkal tarkítva megfejtik az emberiség jövőjének titkát?

de most komolyan, deus, neked speciel mi kellett volna hozzá hogy nemtom', mondjuk 7 pont legyen. rihanna dobjon egy cicit?

Hát tök egyszerű dolog: Sztori nulla, izgalom nulla, tök unalmas az egész. Tele van oltári buta klisékkel. Ahhoz hogy jó film legyen, le kell hogy kössön. Rihanna ide oda, nem érdekel.
Ilyen film például ami nekem nagyon bejött, az a The Darkest Hour. Nagyon jól összerakták az egészet, látványos, ötletes, stb. Igen, IMDB -n 4.9 pontja van ami vérgáz, nem tudom miért. Lehet hogy a többségnek Battleship jön be...
De Battleship? Nevetséges. Küldenek jelet, jönnek is egyből. De mi a probléma itt? A legközelebbi csillag, az a Proxima Centauri, amely 4,2 fényévre van innen. Tehát a fény 4,2 év múlva ér oda. Ha az egyik leggyorsabb vonattal, a francia TGV-vel utazhatnánk annak 574,8 km/h nagyságú rekordsebességével, akkor majdnem
8 millió évig tartana az odaút. De persze ufókának 1 nap kellett neki, vagy mennyi is.... logical fail.
Sőt, Proxima Centauri -nak nincs lakható bolygója... A legközelebbi lakható bolygó? Az 10 fényévnyire van... nem is kell részleteznem...
nem lenne logikusabb, ha inkább az lenne hogy óceán fenéken lapultak évezredek óta? és valami beindította őket. Ez a verzió jobban tetszene...
Ja, meg az a láb nélküli katona szétver nála erősebb idegent. Ja persze. USA RULEZ! Inkább az lett volna a jó, ha harc közben meghal, ezzel feláldozná magát hogy megmentse a nőt. Ez csak egy példa volt. De neeeem, jobb nekik így.
Most hogy beszóltá' nekem, büntetésből módosítottam a pontszámot:
2/10
Ha mindenképpen 5-6-7-8 pontos látványos filmet akarnak, akkor könyörgöm, ÉRTELMES legyen, legyen benne logikája... Nem akarok facepalm -okat.