Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Wow az első forduló van, könyörgömKelemen Berti írta:A Madrid botlásának csak akkor örülhetünk igazán, ha ezt a meccset behúzzuk.
Pont ezt akartam írni, hogy azért ez pszichésen elég demoralizáló lehet Ibinek, hogy egy viszonylag jó előszezon után nemhogy nem kezd ebben a helyzetben, de még fel is küldik a lelátóra...elég nehéz lehet ezt agyban elviselni...BritishKnight írta:Afellay simán kezdhetne Tello helyett.Az előszezonba szerintem nem játszott rosszul ellenben Telloval!
Igazad van, erre nem is gondoltamsjd írta:Nem vtam itthon az elmúlt héten, de ha jól tudom válogatott meccsen voltak elég sokan a csapatból, nem ez az oka az Ini-Piqué-Alexis-Villla négyes padozásának?
Az az érzésem, h Pep visszatért.kristop írta:valdes - alves, puyol, mascherano, alba - xavi, busquets, cesc - pedro, messi, tello
iniesta, piqué, alexis, villa csak a padon
Tello-t visszaküldték a B-be, erre kezdő az A-ba :Skristop írta:valdes - alves, puyol, mascherano, alba - xavi, busquets, cesc - pedro, messi, tello
tello? hol? mi? nem arrol volt szó h a B-ben tolja tovább?kristop írta:valdes - alves, puyol, mascherano, alba - xavi, busquets, cesc - pedro, messi, tello
Iniesta-val, Piqué-vel meg Alexis-sel mi van hogy nem kezdenek? Villa-t megértem, hogy nem játszhat 90 percetkristop írta:Valdes - Alves, Puyol, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Cesc - Pedro, Messi, Tello