Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pont ezt akartam írni, hogy azért ez pszichésen elég demoralizáló lehet Ibinek, hogy egy viszonylag jó előszezon után nemhogy nem kezd ebben a helyzetben, de még fel is küldik a lelátóra...elég nehéz lehet ezt agyban elviselni...BritishKnight írta:Afellay simán kezdhetne Tello helyett.Az előszezonba szerintem nem játszott rosszul ellenben Telloval!
Igazad van, erre nem is gondoltamsjd írta:Nem vtam itthon az elmúlt héten, de ha jól tudom válogatott meccsen voltak elég sokan a csapatból, nem ez az oka az Ini-Piqué-Alexis-Villla négyes padozásának?
Az az érzésem, h Pep visszatért.kristop írta:valdes - alves, puyol, mascherano, alba - xavi, busquets, cesc - pedro, messi, tello
iniesta, piqué, alexis, villa csak a padon
Tello-t visszaküldték a B-be, erre kezdő az A-ba :Skristop írta:valdes - alves, puyol, mascherano, alba - xavi, busquets, cesc - pedro, messi, tello
tello? hol? mi? nem arrol volt szó h a B-ben tolja tovább?kristop írta:valdes - alves, puyol, mascherano, alba - xavi, busquets, cesc - pedro, messi, tello
Iniesta-val, Piqué-vel meg Alexis-sel mi van hogy nem kezdenek? Villa-t megértem, hogy nem játszhat 90 percetkristop írta:Valdes - Alves, Puyol, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Cesc - Pedro, Messi, Tello
Azért a tavalyi első fordulónk viszonylag jóra sikeredettozsimiki írta:Hihetetlenül várom már a mai meccset.
Egy új éra kezdődhet, minden érdekel, kezdő, Tito, hangulat, minden...
De kellett már ez az idény kezdés
Szerintem gálával kezdünk, még ha nem is annyira jellemző az első fordulókban a magas fordulatszám tőlünk...
FORCA BARCAAA!!!
én nem tudom, de én személy szerint felvételről utálokmeccset nézni... mert már tudom az eredményt... persze vannak kivételek..blupatrik írta:De ebből most miért van ekkora felhajtás?Ha egyszerre is adnák,akkor a real meccs után nyilván az lenne az első,ennyit meg mindenki tud várni,főleg hogy szerintem nagyon sok barcás is megnézni a madridi rangadót.
Állítólag végül áttették másik időpontba, így mindkettőt tudják adni élőben.G.Gabe írta:néztem a szavazást: a realosok élénkebbek. Az ő szavazataik százzal nőttek, a mienk meg alig. Naneee........