Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abban egyetértünk, hogy a spanyol bírók kritikán aluliak, de ez elmőlt idényben valahogy mindig úgy "tévedtek", hogy az a Realnak plusz pontokat, nekünk meg mínusz pontokat eredményezett. Hátha idén máshogy leszZotyaFace írta: Látom átjött a mondanivalóm.![]()
Azért mert más a véleményem, mint neked? Rávilágítottam egy-két dologra, ami szerintem máshogy van. Ha ilyen érzékeny vagy, ne gyere Barca fórumra.REMY írta: Kintaro... érdekes, hogy téged nem vágtak még ki innen. Ez a folytonos ellenségeskedés... (igen ez nem rivalizálás) amit csinálsz az valami hihetetlen. És nem lehet egy normális szót váltani veled.
Nem..nem jobb, DE jobban akarták a sikert. Éhesebbek voltak mint bárki más. Hányszor jöttek vissza vesztett állásból? Benfica, Napoli.... Ellenetek. 2-0-ról vissza jönni a meccsbe -1 emberrel... azért az tiszteletre méltó.recrea írta: Bár én meg elvakult vagyok, de nekem senki ne jöjjön azzal, h a Chelsea jobb csapat, mert ők jutottak tovább. Ugyan...orbitális mázlijuk volt.
Látom átjött a mondanivalóm.Kintaro írta:Jah, a Real javára és a Barca ellenZotyaFace írta: A bírokról is kár beszélni,tévedtek eleget ide is oda is,az egész spanyol bíráskodás egy nagy vicc szerintem.
Jah, a Real javára és a Barca ellenZotyaFace írta: A bírokról is kár beszélni,tévedtek eleget ide is oda is,az egész spanyol bíráskodás egy nagy vicc szerintem.
Gondolom a Milanról meg pont elfelejtkeztél.... ejnye. Az, hogy 9 pont jött ki egy dolog, az meg egy másik, hogy nem jobb ennyivel a Real, sőt.....REMY írta:
Leverkusen aztán nagy ellenállást tanúsított. APOEL is kiejtette volna.
Nem tudom miért vagytok fenn akadva a 9 ponton. Ennyi jött ki 38 meccs alatt. Mi az, hogy irreális. lol.....
Ennyi erőből a Valencia 39 pontos lemaradása is irreális, hisz ők is BL-ben vannak..mégis ekkora a szakadék...
A görögök eb győzelme irreális...REMY írta:Leverkusen aztán nagy ellenállást tanúsított. APOEL is kiejtette volna.Kintaro írta:REMY szerinted tehát teljesen mindegy, hogy milyen csapatokon keresztül vezet az út? Ugye viccelsz?
Nem tudom miért vagytok fenn akadva a 9 ponton. Ennyi jött ki 38 meccs alatt. Mi az, hogy irreális. lol.....
Ennyi erőből a Valencia 39 pontos lemaradása is irreális, hisz ők is BL-ben vannak..mégis ekkora a szakadék...
Leverkusen aztán nagy ellenállást tanúsított. APOEL is kiejtette volna.Kintaro írta:REMY szerinted tehát teljesen mindegy, hogy milyen csapatokon keresztül vezet az út? Ugye viccelsz?
Szerintem UEFA meccsek miatt.Castiel írta:Amúgy mi ez a 22:30-as kezdési időpont? megint a televíziós közvetítés miatt? Vagy Ázsia? v mi? délután aludnom kell majd hogy fent tudjak maradni... komolyan!áááá....
szerintem egyértelmű a megfogalmazás. a kiemelt részben nincs olyan,hogy marcelo az eb-n voltVaratrix írta:Marcelo mit keresett az Eb-n?S.Agüero írta:A tavaszi vereségünket nagyban befolyásolta a kezdőnk, szerintem.
Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak...
Marcelo mit keresett az Eb-n?S.Agüero írta:A tavaszi vereségünket nagyban befolyásolta a kezdőnk, szerintem.
Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak...
Nem akarok kötekedni, de a tavalyi kilenc pont egyáltalán nem volt reális. Az igaz, hogy nem voltunk néhány meccsen toppon, főleg idegenben.REMY írta:Ha jobbak vagytok miért nem tudtatok nyerni? 9 pont nem a véletlen műve. Jobbak voltunk. Ez egyértelmű. Nem értem miért kell álom világban élni.kurdt írta: Azért lehetnek borúlátóak a madridisták, mert a Barcelona jobb csapat. Tavaly is jobb volt, de idegenben sokat botlottunk (ezt részben annak tudom be, hogy a szövetség megtiltotta, hogy a mérkőzés napján utazzon a csapat és ezt meg kellett szokni), szokatlanul sok volt a sérülés és kikaptunk itthon a Madridtól (az a meccs egy külön sztori). És emellett a Madrid agyonverte az összes útjába kerülő kiscsapatot, és kifogott egy nevetséges sorsolást a BL egyenes kieséses szakaszában.
Nevetséges BL sorsolás... és? Ugyan ott estünk ki mint ti, tehát annyira lényegtelen volt, hogy APOEL-t kapunk vagy Napolit.
És azért mert mi agyonvertük a kis csapatokat azért ti miért voltatok jobbak? Valaki mondta, hogy ne nyerjetek?
Külön meccs volt a tavaszi Nou Campos győzelmünk? Az utóbbi években az egyik legjobb meccs volt, eredménytől függetlenül. Nem a bírón múlott a meccs. Nem volt színészkedés és darálás.
Szezon első meccse volt a hétvégén. Ebből még ne vonjunk le semmilyen következtetéseket. Sok van még hátra.
Azért Alba nem nagyon tudott szétnézni Londonban, míg Marciék azért csak elporoszkáltak a döntőig.Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak... Nekünk is volt EB+Olimpia Albának.
Nektek minden bizonnyal az utóbbi évek egyik legjobb meccse volt,de pont az eredmény függvényébenREMY írta: Külön meccs volt a tavaszi Nou Campos győzelmünk? Az utóbbi években az egyik legjobb meccs volt, eredménytől függetlenül. Nem a bírón múlott a meccs. Nem volt színészkedés és darálás.
Szezon első meccse volt a hétvégén. Ebből még ne vonjunk le semmilyen következtetéseket. Sok van még hátra.
Örülök nekilorin írta:
ezen csak nevetek.![]()
jó szórakozást.
ezen csak nevetek.Mivel s szövetség részéről minden segítséget megkaptak már madridi részről, így jogos hogy a bíró kapásból az első meccsen legalább az eredményt megmentse és meglegyen az 1 pont. Szerintem sem volt les. Ezt persze biztosan nem állíthatom, mert hogy hogy nem 20on valahány kamerával közvetítik a meccset, de pont 1 sem vette fel ezt a jelenetet érdekes módon. Pedig 2 kamera biztos veszi a leshelyzeteket mert egyébként minden más hasonló szitut meg tudnak mutatni 4 kameraállásból.
a lényeg, hogy sikerült leszűrnöd a mondandómatlorin írta:tavaly nélküle sikerült a kilencet rátok verni, akkor vele sikerülhet a +10 is.visca el barca írta:annyira várjátok mint egy világmegváltó... lemerem fogadni ha megvezitek, egyből jönnek majd a +10 pontot verünk a barcára hsz-ek...![]()