Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Kintaro
Barça B

2012.08.22. 12:34:29

ZotyaFace írta: Látom átjött a mondanivalóm. :wink:
Abban egyetértünk, hogy a spanyol bírók kritikán aluliak, de ez elmőlt idényben valahogy mindig úgy "tévedtek", hogy az a Realnak plusz pontokat, nekünk meg mínusz pontokat eredményezett. Hátha idén máshogy lesz :-)
Kintaro
Barça B

2012.08.22. 12:32:14

REMY írta: Kintaro... érdekes, hogy téged nem vágtak még ki innen. Ez a folytonos ellenségeskedés... (igen ez nem rivalizálás) amit csinálsz az valami hihetetlen. És nem lehet egy normális szót váltani veled.
Azért mert más a véleményem, mint neked? Rávilágítottam egy-két dologra, ami szerintem máshogy van. Ha ilyen érzékeny vagy, ne gyere Barca fórumra.
REMY
Madridista

2012.08.22. 12:29:16

recrea írta: Bár én meg elvakult vagyok, de nekem senki ne jöjjön azzal, h a Chelsea jobb csapat, mert ők jutottak tovább. Ugyan...orbitális mázlijuk volt.
Nem..nem jobb, DE jobban akarták a sikert. Éhesebbek voltak mint bárki más. Hányszor jöttek vissza vesztett állásból? Benfica, Napoli.... Ellenetek. 2-0-ról vissza jönni a meccsbe -1 emberrel... azért az tiszteletre méltó.

Jobban haraptak. Ez volt a lényeg. A BL-ben ez számít igazán.

Kintaro... érdekes, hogy téged nem vágtak még ki innen. Ez a folytonos ellenségeskedés... (igen ez nem rivalizálás) amit csinálsz az valami hihetetlen. És nem lehet egy normális szót váltani veled.
ZotyaFace
Barça B

2012.08.22. 12:28:18

Kintaro írta:
ZotyaFace írta: A bírokról is kár beszélni,tévedtek eleget ide is oda is,az egész spanyol bíráskodás egy nagy vicc szerintem.
Jah, a Real javára és a Barca ellen :-)
Látom átjött a mondanivalóm. :wink:
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
Kintaro
Barça B

2012.08.22. 12:23:11

ZotyaFace írta: A bírokról is kár beszélni,tévedtek eleget ide is oda is,az egész spanyol bíráskodás egy nagy vicc szerintem.
Jah, a Real javára és a Barca ellen :-)
ZotyaFace
Barça B

2012.08.22. 12:18:42

Én nem tudom,hogy miért megy ezen a 9 ponton a vita!
Ha a Barcánál nem sérült a "fél" keret,simán behozzák az utolsó fordulókban,
mert amíg Mi ott bukdácsoltunk,addig ők megnyerték a meccseiket(lényegtelen,hogy egy Valencia ellen,esetleg egy Betis ellen,minden meccs ugyanolyan fontos).
A bírokról is kár beszélni,tévedtek eleget ide is oda is,az egész spanyol bíráskodás egy nagy vicc szerintem.

Peace.
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
Kintaro
Barça B

2012.08.22. 12:07:53

REMY írta:
Leverkusen aztán nagy ellenállást tanúsított. APOEL is kiejtette volna.

Nem tudom miért vagytok fenn akadva a 9 ponton. Ennyi jött ki 38 meccs alatt. Mi az, hogy irreális. lol.....
Ennyi erőből a Valencia 39 pontos lemaradása is irreális, hisz ők is BL-ben vannak..mégis ekkora a szakadék...
Gondolom a Milanról meg pont elfelejtkeztél.... ejnye. Az, hogy 9 pont jött ki egy dolog, az meg egy másik, hogy nem jobb ennyivel a Real, sőt.....
A sporik nélkül nemhogy +9 nem lett volna, de még bajnoki cím sem.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.22. 12:07:52

Ennél sokkal egyszerűbb a szitu: tavaly a Madrid mindenkit oda vissza ütött a bajnokságban, alig vesztettek pontot, miközben a Barca, mindenféle jött menttel leikszelt idegenben. Így nem lehet bajnokságot nyerni. De nem is értem, hogy jött ez elő megint, ez már a múlt, most vissza lehet vágni nekik.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.22. 11:54:41

REMY írta:
Kintaro írta:REMY szerinted tehát teljesen mindegy, hogy milyen csapatokon keresztül vezet az út? Ugye viccelsz?

Nem tudom miért vagytok fenn akadva a 9 ponton. Ennyi jött ki 38 meccs alatt. Mi az, hogy irreális. lol.....
Ennyi erőből a Valencia 39 pontos lemaradása is irreális, hisz ők is BL-ben vannak..mégis ekkora a szakadék...
A görögök eb győzelme irreális...
Zsiga Marcell másfél millás keresete irreális...
A mamám 45.000 Ft-os nyugdíjja irreális...
...mégis mindegyikről papír van.

Számomra egyetlen egymás elleni meccsen sem jött le, h jobb csapat a Madrid, hozzáteszem, nekünk is sokszor volt szerencsénk ezeken a meccseken. Kiegyenlítettebb, motiváltabb, eredményesebb volt, ezért lett bajnok. Azért szép a sport, mert nem mindig a legjobb csapat nyer, ahogy ez esetben történt.

"De a legjobb nyert, mert a 9 pont...!!!"
Nem!

Bár én meg elvakult vagyok, de nekem senki ne jöjjön azzal, h a Chelsea jobb csapat, mert ők jutottak tovább. Ugyan...orbitális mázlijuk volt.
REMY
Madridista

2012.08.22. 11:28:54

Kintaro írta:REMY szerinted tehát teljesen mindegy, hogy milyen csapatokon keresztül vezet az út? Ugye viccelsz?

9Dave
Capitá del Barça

2012.08.22. 11:28:22

Pepe nem fog játszani :D
Sérült
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.22. 10:29:39

Castiel írta:Amúgy mi ez a 22:30-as kezdési időpont? megint a televíziós közvetítés miatt? Vagy Ázsia? v mi? délután aludnom kell majd hogy fent tudjak maradni... komolyan! :D áááá....
Szerintem UEFA meccsek miatt.
Tavaly is vmikor 11kor kellett kezdeni, mert az UEFA megtiltotta, ha a BL/EL selejtezőkkel együtt menjen a mi meccsünk.
Kintaro
Barça B

2012.08.22. 10:28:50

REMY szerinted tehát teljesen mindegy, hogy milyen csapatokon keresztül vezet az út? Ugye viccelsz?
A bírói ténykedés meg elég szemet szúró volt a Real javára egész idényben. Amikor már mindegy volt, elkezdték adogatni az agyatlan tiziket, hogy papíron meglegyen itt is a mennyiség. Szánalmas. A 9 pont teljesen irreális.
daffy
Madridista

2012.08.22. 09:12:44

Varatrix írta:
S.Agüero írta:A tavaszi vereségünket nagyban befolyásolta a kezdőnk, szerintem.

Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak...
Marcelo mit keresett az Eb-n? :roll:
szerintem egyértelmű a megfogalmazás. a kiemelt részben nincs olyan,hogy marcelo az eb-n volt
Varatrix
Director del Fútbol

2012.08.22. 09:02:32

S.Agüero írta:A tavaszi vereségünket nagyban befolyásolta a kezdőnk, szerintem.

Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak...
Marcelo mit keresett az Eb-n? :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
bali 15
Director del Fútbol

2012.08.22. 08:01:16

Hagyjuk már ezt a felesleges baromságot.
Ha jobbak lettünk volna elsők lettünk volna, nem másodikak.
Bírók? Hát igen. Az a Mallorca elleni Real meccs, meg még sokan mások.
De hát istenem...egy Madridista is tud mesélni, az ellenük elkövetett és a nekünk kedvező bírói tévedésekről...
Pavel
Entrenador del Barça

2012.08.22. 07:56:34

REMY írta:
kurdt írta: Azért lehetnek borúlátóak a madridisták, mert a Barcelona jobb csapat. Tavaly is jobb volt, de idegenben sokat botlottunk (ezt részben annak tudom be, hogy a szövetség megtiltotta, hogy a mérkőzés napján utazzon a csapat és ezt meg kellett szokni), szokatlanul sok volt a sérülés és kikaptunk itthon a Madridtól (az a meccs egy külön sztori). És emellett a Madrid agyonverte az összes útjába kerülő kiscsapatot, és kifogott egy nevetséges sorsolást a BL egyenes kieséses szakaszában.
Ha jobbak vagytok miért nem tudtatok nyerni? 9 pont nem a véletlen műve. Jobbak voltunk. Ez egyértelmű. Nem értem miért kell álom világban élni.

Nevetséges BL sorsolás... és? Ugyan ott estünk ki mint ti, tehát annyira lényegtelen volt, hogy APOEL-t kapunk vagy Napolit.
És azért mert mi agyonvertük a kis csapatokat azért ti miért voltatok jobbak? Valaki mondta, hogy ne nyerjetek?
Külön meccs volt a tavaszi Nou Campos győzelmünk? Az utóbbi években az egyik legjobb meccs volt, eredménytől függetlenül. Nem a bírón múlott a meccs. Nem volt színészkedés és darálás.

Szezon első meccse volt a hétvégén. Ebből még ne vonjunk le semmilyen következtetéseket. Sok van még hátra.
Nem akarok kötekedni, de a tavalyi kilenc pont egyáltalán nem volt reális. Az igaz, hogy nem voltunk néhány meccsen toppon, főleg idegenben.
De, ne felejtsük már el a Madrid ajándék pontjait és a Barca ellen folyamatosan tévedő fekete-ingeseket. A viccesebb az utolsó néhány forduló volt amikor mindenért befújtak a Barcának tizenegyes gyanánt.
Számomra az Espanyol elleni két meccs a legtanulságosabb. Ajánlom figyelmedbe.
A BL sorsolásról. Azért egy CSZKA és az Apoel nem képviseli az európai elitet.
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.22. 07:20:04

Amúgy mi ez a 22:30-as kezdési időpont? megint a televíziós közvetítés miatt? Vagy Ázsia? v mi? délután aludnom kell majd hogy fent tudjak maradni... komolyan! :D áááá....

Kaká-t meg egyre több, főként Angol lapok vizionálják a Unitedba... egy éves kölcsönről írnak, ami megerősíti Daffy infóját..
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
lui1698
Llegenda del Barça

2012.08.22. 05:55:35

Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak... Nekünk is volt EB+Olimpia Albának.
Azért Alba nem nagyon tudott szétnézni Londonban, míg Marciék azért csak elporoszkáltak a döntőig.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.22. 02:35:59

A tavaszi vereségünket nagyban befolyásolta a kezdőnk, szerintem.

Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak... Nekünk is volt EB+Olimpia Albának.
Sokan már előre a felkészülésre fogják. Ami egyébként semmiben nem különbözött a másik csapaténál, max annyi, hogy ti Amcsiban voltatok. :)

Huhh, holnap Classico... :shock:
REMY
Madridista

2012.08.21. 19:56:42

Ha kihozunk egy X-et akkor is titeket foglak tartani az esélyesnek. Még nem érzem az átütőerőt. Meglepetés lenne számomra ha most nyernénk. :wink:

(persze reménykedek benne), de olyan mintha még aludnánk az öltözőbe. Felkészülések alatt is így éreztem. Túl hosszú volt a nyár. EB + Olimpiai Marcinak. Ha 1 hónap múlva lenne a kupa akkor másként állnék a dologhoz.
miihii
KHAL

2012.08.21. 19:48:28

REMY írta: Külön meccs volt a tavaszi Nou Campos győzelmünk? Az utóbbi években az egyik legjobb meccs volt, eredménytől függetlenül. Nem a bírón múlott a meccs. Nem volt színészkedés és darálás.

Szezon első meccse volt a hétvégén. Ebből még ne vonjunk le semmilyen következtetéseket. Sok van még hátra.
Nektek minden bizonnyal az utóbbi évek egyik legjobb meccse volt,de pont az eredmény függvényében ;) Abban valóban igazad van,h nem ment a fetrengés meg a képzőművészet,de ezért maximum sportszerű meccs volt,jó kevésbé. Ennek egyik oka,h akkorra már kipukkadóban volt mindkét csapat,felőrlődtek a szezon során.Egyik csapat sem játszott különösebben jól,pedig nekünk égetően fontos lett volna a partiban maradáshoz.
Kurdt írta,h több gólos zakót kellett volna kapnunk,azért ez sztem túlzás,mert nem focizott le minket a reál,mindössze jobban sáfárkodott a szintén kevés helyzetével.

Többen mondják,h mennyire "feladják" a madridisták a Szuperkupát,mert mennyire jobban nyomjuk meg ilyenek.Ezt piszkosul nem értem én sem,egy meccs alapján.Ráadásul az ellenfelek minőségének tükrében.A Sociedad ellen a blankók és a denevérek is jobban játszottak volna szerintem,mint egymás ellen.
Mégis megy a sírás ott,itt meg csak bizakodóak vagyunk,de zömében nem elbizakodottak.Mégis látom lelki szemeim előtt egy esetleges X (vagy neadjisten vendéggyőzelem) esetén,h jönnek majd a kárörvendezések,h hahaha,namivan? :roll: Pedig nem mi nyomjuk,h tuti nyerünk,hanem ők :D (Ettől függetlenül nyerünk :P )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Capon
Llegenda del Barça

2012.08.21. 19:40:42

lorin írta:
ezen csak nevetek. :D

jó szórakozást.
Örülök neki
További jó szórakozást (neked is) az oldalon :wink:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
lorin
Barça C

2012.08.21. 19:35:17

mourinho nagyon jól igazol, csak idén nem igazol... :roll:
Mivel s szövetség részéről minden segítséget megkaptak már madridi részről, így jogos hogy a bíró kapásból az első meccsen legalább az eredményt megmentse és meglegyen az 1 pont. Szerintem sem volt les. Ezt persze biztosan nem állíthatom, mert hogy hogy nem 20on valahány kamerával közvetítik a meccset, de pont 1 sem vette fel ezt a jelenetet érdekes módon. Pedig 2 kamera biztos veszi a leshelyzeteket mert egyébként minden más hasonló szitut meg tudnak mutatni 4 kameraállásból.
ezen csak nevetek. :D

az nem volt les, nézd vissza még párszor, és nézd vissza a két tizenegyes gyanús szitut, amit nem fújtak be nekünk.

jó szórakozást.
iHala Madrid!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.21. 19:35:05

lorin írta:
visca el barca írta:annyira várjátok mint egy világmegváltó... lemerem fogadni ha megvezitek, egyből jönnek majd a +10 pontot verünk a barcára hsz-ek... :lol:
tavaly nélküle sikerült a kilencet rátok verni, akkor vele sikerülhet a +10 is. :)
a lényeg, hogy sikerült leszűrnöd a mondandómat :D a többi nem számít :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése