Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na,ez is igaz...Rinku írta:Szerintem meg túlreagáljátok dolgokat. Akárki ül a padon, csak akkor jönne be, hogyha sérülés lenne, ami reményeink szerint meg eszébe sem jut senkinek, csak én filózgatok itt a vakvilágba. Olyan limonádé egy meccs, hogy az hihetetlen. Mintha valaki beutalta volna mindkét csapatot egy egy órás olajos thai masszázsra, nem kellene sok, hogy bealudjak rajta. S. Roberto NEM fog pályára lépni a meccsen, szinte tutira veszem. És Afellay sem tenne hozzá többet ehhez a babazsúrhoz...
Nem istenítem Afellayt,de hát mégiscsak nemzeti válogatott,és igen,az előszezonja elég jól sikerült.Rinku írta:A hétvégi. Egy meccs kevés lesz. Ha így fog játszani, lehet maradása. Afellayt meg nem tudom, hogy miért ajnározzátok annyira. Már-már betegesen akarja játszatni a legtöbb ember, pedig a srác semmit nem csinál. Nem passzol, bele viszi a védőkbe a labdát, egy szerencsétlen a csapatban. Vannak jó megmozdulásai, de ezért még nem jár kerettagság. Mondjuk S. Roberto sem klasszis, de valahogy inkább ő, mint a krisztofel fejű holland...
Dr.Dre: még mindig többet tett, mint a nagy Ibrahim mester...
Nem játszani akarom, hanem padra odatenni. Előszezonja teljesen jó volt, ezek után nem értem miért nem fér el legalább a padon.Rinku írta:A hétvégi. Egy meccs kevés lesz. Ha így fog játszani, lehet maradása. Afellayt meg nem tudom, hogy miért ajnározzátok annyira. Már-már betegesen akarja játszatni a legtöbb ember, pedig a srác semmit nem csinál. Nem passzol, bele viszi a védőkbe a labdát, egy szerencsétlen a csapatban. Vannak jó megmozdulásai, de ezért még nem jár kerettagság. Mondjuk S. Roberto sem klasszis, de valahogy inkább ő, mint a krisztofel fejű holland...
Dr.Dre: még mindig többet tett, mint a nagy Ibrahim mester...
Na ezt én sem értem sajnos... SZERINTEM eddig semmit sem tett le az asztalra...Sanama írta: azt nem értem viszont,hogy s.roberto mivel érdemli ki a padot és afellay nem?!
hétvégi teljesítményre egyértelmű azért.Rinku írta:Hátha áramvonalasabb lesz tőle ez a tökfilkó és tesz majd valamit azért, hogy itt maradhasson.
Először azthittem Valdes plasztikáztatott.Dr.Dre írta:Ja hogy ezt már megbeszéltétekMessiBarca10 írta:Olvas lejjebb 1 kommenttelDr.Dre írta:![]()
Tello
akkor semmi
Olvas lejjebb 1 kommenttelDr.Dre írta:![]()
Tello
Kár,jó volt a haja :dblupatrik írta:Sajnos igen,nem tudom hogy most sírjak,vagy addig röhögjek rajta amíg ki nem hányom a söröm?:D Nem tudom milyen okból,lehet, hogy valami fogadásból?MessiBarca10 írta:Jól látom,hogy Tello kopaszra vágatta a haját?:OO
Sajnos igen,nem tudom hogy most sírjak,vagy addig röhögjek rajta amíg ki nem hányom a söröm?:D Nem tudom milyen okból,lehet, hogy valami fogadásból?MessiBarca10 írta:Jól látom,hogy Tello kopaszra vágatta a haját?:OO
Ez a legjobb dolog ami történhet vele. Ezt neki is tudnia kell.Barcaman14 írta:És remélhetőleg rá is fog bólintani, mindenki jobban járna. Itt nem kapna túl sok lehetőséget, ott pedig minden bizonnyal jóval többet. 1 év után pedig, ha jó szezont zárt és esetleg Song nem vált be nálunk visszatérhet.ab1daL írta:Sevillai információk szerint a Sevilla és a Barcelona megállapodott egymással dos Santos kölcsönadásáról, ami vásárlási opciót is tartalmaz, a hírek szerint már csak a játékosnak kell rábólintania.
És remélhetőleg rá is fog bólintani, mindenki jobban járna. Itt nem kapna túl sok lehetőséget, ott pedig minden bizonnyal jóval többet. 1 év után pedig, ha jó szezont zárt és esetleg Song nem vált be nálunk visszatérhet.ab1daL írta:Sevillai információk szerint a Sevilla és a Barcelona megállapodott egymással dos Santos kölcsönadásáról, ami vásárlási opciót is tartalmaz, a hírek szerint már csak a játékosnak kell rábólintania.
ne haragudj, hogy nem egy előre eltervezett szimpátia alapján mondunk véleményt róla mindig, hanem inkább az épp adott meccsen nyújtott teljesítményét értékeljük.blupatrik írta:Na nehogy most meg már agyon dicsérje mindenki Deoulofeut amikor lőtt egy mesterhármast,máskor csak sz@rozni tudjátok!