Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem istenítem Afellayt,de hát mégiscsak nemzeti válogatott,és igen,az előszezonja elég jól sikerült.Rinku írta:A hétvégi. Egy meccs kevés lesz. Ha így fog játszani, lehet maradása. Afellayt meg nem tudom, hogy miért ajnározzátok annyira. Már-már betegesen akarja játszatni a legtöbb ember, pedig a srác semmit nem csinál. Nem passzol, bele viszi a védőkbe a labdát, egy szerencsétlen a csapatban. Vannak jó megmozdulásai, de ezért még nem jár kerettagság. Mondjuk S. Roberto sem klasszis, de valahogy inkább ő, mint a krisztofel fejű holland...
Dr.Dre: még mindig többet tett, mint a nagy Ibrahim mester...
Nem játszani akarom, hanem padra odatenni. Előszezonja teljesen jó volt, ezek után nem értem miért nem fér el legalább a padon.Rinku írta:A hétvégi. Egy meccs kevés lesz. Ha így fog játszani, lehet maradása. Afellayt meg nem tudom, hogy miért ajnározzátok annyira. Már-már betegesen akarja játszatni a legtöbb ember, pedig a srác semmit nem csinál. Nem passzol, bele viszi a védőkbe a labdát, egy szerencsétlen a csapatban. Vannak jó megmozdulásai, de ezért még nem jár kerettagság. Mondjuk S. Roberto sem klasszis, de valahogy inkább ő, mint a krisztofel fejű holland...
Dr.Dre: még mindig többet tett, mint a nagy Ibrahim mester...
Na ezt én sem értem sajnos... SZERINTEM eddig semmit sem tett le az asztalra...Sanama írta: azt nem értem viszont,hogy s.roberto mivel érdemli ki a padot és afellay nem?!
hétvégi teljesítményre egyértelmű azért.Rinku írta:Hátha áramvonalasabb lesz tőle ez a tökfilkó és tesz majd valamit azért, hogy itt maradhasson.
Először azthittem Valdes plasztikáztatott.Dr.Dre írta:Ja hogy ezt már megbeszéltétekMessiBarca10 írta:Olvas lejjebb 1 kommenttelDr.Dre írta:![]()
Tello
akkor semmi
Olvas lejjebb 1 kommenttelDr.Dre írta:![]()
Tello
Kár,jó volt a haja :dblupatrik írta:Sajnos igen,nem tudom hogy most sírjak,vagy addig röhögjek rajta amíg ki nem hányom a söröm?:D Nem tudom milyen okból,lehet, hogy valami fogadásból?MessiBarca10 írta:Jól látom,hogy Tello kopaszra vágatta a haját?:OO
Sajnos igen,nem tudom hogy most sírjak,vagy addig röhögjek rajta amíg ki nem hányom a söröm?:D Nem tudom milyen okból,lehet, hogy valami fogadásból?MessiBarca10 írta:Jól látom,hogy Tello kopaszra vágatta a haját?:OO
Ez a legjobb dolog ami történhet vele. Ezt neki is tudnia kell.Barcaman14 írta:És remélhetőleg rá is fog bólintani, mindenki jobban járna. Itt nem kapna túl sok lehetőséget, ott pedig minden bizonnyal jóval többet. 1 év után pedig, ha jó szezont zárt és esetleg Song nem vált be nálunk visszatérhet.ab1daL írta:Sevillai információk szerint a Sevilla és a Barcelona megállapodott egymással dos Santos kölcsönadásáról, ami vásárlási opciót is tartalmaz, a hírek szerint már csak a játékosnak kell rábólintania.
És remélhetőleg rá is fog bólintani, mindenki jobban járna. Itt nem kapna túl sok lehetőséget, ott pedig minden bizonnyal jóval többet. 1 év után pedig, ha jó szezont zárt és esetleg Song nem vált be nálunk visszatérhet.ab1daL írta:Sevillai információk szerint a Sevilla és a Barcelona megállapodott egymással dos Santos kölcsönadásáról, ami vásárlási opciót is tartalmaz, a hírek szerint már csak a játékosnak kell rábólintania.
ne haragudj, hogy nem egy előre eltervezett szimpátia alapján mondunk véleményt róla mindig, hanem inkább az épp adott meccsen nyújtott teljesítményét értékeljük.blupatrik írta:Na nehogy most meg már agyon dicsérje mindenki Deoulofeut amikor lőtt egy mesterhármast,máskor csak sz@rozni tudjátok!