Mezner2 írta:Lehet,hogy én vagyok a tök hülye,de nem nagyon értem,Modric érkeztének jogosultságát,ő ink.olyan X.Alonso poszt,csak védekezésben kevesebbet tud nyújtani,+ nem hiszem,hogy a spanyol padozni fog.
Khedira/lass helyén játszatni őt,kész öngyilkosság mivel,mint mondtam,nem az a kifejezett ütköző ember,sőt,egy átjáróház lenne ezzel a madridi középső harmad.Özilhez képest nem jelente számottevő erősítést,mivel szerintem képességekben kb. egy szint a töröknémettel.
Bárhogy számolom max rotálás szempontjából jöhet jól a jelenléte,viszont padra meg luxus.Sokkal jobban el kellett volna szerintem nekik egy M'villa/Song típusú playa a középpálya közepére,aki(k) jobban védekezik(nek) és támadásban sem teljesen elveszett(ek).
Vélemény?? ti is így látjátok??
Szinte biztos vagyok benne, hogy Xabi és Özil rotációja lesz. Vkp mindenképpen fog játszani Madridban, míg CR-t és Di Mariát nem fogja kiszorítani. Ergo marad Xabi és Özil. Kicsit figyeltem a Real játékát és Özilben látom a kulcsot. Azt néztem, hogy ugye a Real általában így áll fel:
-----Benzema/Pipita------
Cr-------Özil---------Di Maria
Viszont Özil rengetegszer azt csinálja meg, hogy bemozdul a 2 szélső és a csatár közé ezzel elmozgatja az ellenfél kp-ját a szélre és marad helyük középen megcsinálni, amit tudnak. Na erre kíváncsi lennék, hogy ezt Modric milyen formában oldaná meg. Alapesetben nem tudom elképzelni, hogyan szorítaná ki Alonsot és Özilt, de amilyen formában Mesut játszik az utóbbi időben simán megeshet. Kíváncsi leszek rá, de nem hinném, hogy a tavalyi Madridot bárhogy fölül tudnák múlni.