2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ellenetek ez így is van, de ha nézel néha Madrid meccset a Classico-n kívül, akkor beláthatod, hogy nincs igazad. Egyedül a Barca ellen van ez a probléma, és az is csak azért, mert egyszerűen nincs a Real-nál a labda, mégpedig azért, mert a ti középpályátokon egyértelműen labda-biztosabb, technikásabb emberek futkároznak. Nos Modric ezért is jött (remélem), mert kicsit kiegyenlíti a mérleg nyelvét, aminek köszönhetően A Madridnál is valamivel többet lesz a labda ellenetek, aminek köszönhetően a letámadást is tovább fogják bírni.jenooo írta:A letámadással a Madridnak nincs problémája???????? lehet,egy félidőn át,utána a 60.percen már a seg**kön veszik a levegőt.
És itt jön képbe a valamit,valamiért elv,mit fogtok beáldozni???
1,A védekezést azzal,hogy X.Alonso helyén játszatjátok
2, Maradtok ugyanott ahol eddig,mivel nem számottevő erősítés Modric,Özilhez képest,sem labdabiztosságban sem semmiben,így továbbra is csak a rotálás végett jó,hogy ment,na az viszont nem nagy erőssége Mounak,ha lesérül valaki szerintem ink. kezdené 10 emberrel szíve szerint a meccset,csak ne kelljen változtatnia![]()
Az meg még szép,hogy a többi csapat ellen nincsenek fizikális gondok,mind kutyaütő a két nagy szintjéhez képest,de Bl-ben is kevés a VKP nélküli játék,egy Bayern/Chelsea/City rommá verné és szétszaladná a Madridot ebben a formában.(mmint vkp nélkül)
daffy írta:azt az átütő erőt nem egy ember hozná meg,hanem kettő. egy 4-3-3ban vagy egy 4-2-1-2-1ben. modric mögé egy labdaszerző ütközőt tudok elképzelni(m'vila pl) és mellé akár xabi,akár özil. valahogy ígyZotyaFace írta: Pontosan ugyanígy látom Én is! Modricban sincs meg az az átütő erő,ami kéne,nem egy kifejezett vezér alkat,mint nálatok Xavi. Lassan visszasírom a Zidane,Guti kettőst...náluk volt fantázia,ami a mai Madridból hiányzik!
--------m'vila-------
---modric----xabi---
vagy ketten hátrébb és modric előrébb:
------m'vila-------xabi------
-----------modric------------
ezzel annyi baj lenne,hogy özil posztja megszűnik. bár ahogy az utóbbi évben játszik..![]()
arra mindenképpen jó,hogy minimum 3 poszton bevethető és lehetőség (lenne) van rotálni.
40-ért azért izmos lenne, de én is úgy vettem észre, h nagyon stabil lábakon áll Özil és Xabi kezdőtagsága.kurdt írta:Amúgy szerintem egyáltalán nem lenne meglepő húzás Mourinho-tól, ha Modric Özil cseréjének érkezett volna, nem pedig egy sorral hátrébb, Xabi mellé...
1-2 hónapja hosszabbított 2016-ig.Tavaly mondjuk hatalmas esélyt szalasztott el, de nehogy már egy Mou-t el lehessen elüldözni. Bár ebben Perez a főnök, nem is tudom, hány éves szerződést írt alá a mester.
Ellenetek ez így is van, de ha nézel néha Madrid meccset a Classico-n kívül, akkor beláthatod, hogy nincs igazad. Egyedül a Barca ellen van ez a probléma, és az is csak azért, mert egyszerűen nincs a Real-nál a labda, mégpedig azért, mert a ti középpályátokon egyértelműen labda-biztosabb, technikásabb emberek futkároznak. Nos Modric ezért is jött (remélem), mert kicsit kiegyenlíti a mérleg nyelvét, aminek köszönhetően A Madridnál is valamivel többet lesz a labda ellenetek, aminek köszönhetően a letámadást is tovább fogják bírni.A letámadással a Madridnak nincs problémája???????? lehet,egy félidőn át,utána a 60.percen már a seg**kön veszik a levegőt.
Nem hiszem, hogy olyat fog hordani, Cech-nek koponyatörése volt, az kicsit más. Inkább olyat fog, mint Metzelder hordott régebben:Lehet Puyol játszhat maszkban,gondolom mint a Chelsea kapusának volt!
jenooo írta:A Barcában ki az ütköző ember? Mert hogy Xavi és Busquets nem az, az nyilvánvaló. Oké, ott volt Keita, de ő keveset játszott, meg most itt van Song de ő meg épphogy csak bemutatkozott. Ti egyértelműen a labdabiztos emberekkel és a gyors letámadással operáltok. A letámadással Madirdnak sincs problémája, illetve a Xabi, Modric, CR, Özil középpályára nem lehet azt mondani, hogy ne lenne labdabiztos (már ha Özil formába jön).Khedira/lass helyén játszatni őt,kész öngyilkosság mivel,mint mondtam,nem az a kifejezett ütköző ember,sőt,egy átjáróház lenne ezzel a madridi középső harmad.
A Barcában ki az ütköző ember? Mert hogy Xavi és Busquets nem az, az nyilvánvaló. Oké, ott volt Keita, de ő keveset játszott, meg most itt van Song de ő meg épphogy csak bemutatkozott. Ti egyértelműen a labdabiztos emberekkel és a gyors letámadással operáltok. A letámadással Madirdnak sincs problémája, illetve a Xabi, Modric, CR, Özil középpályára nem lehet azt mondani, hogy ne lenne labdabiztos (már ha Özil formába jön).Khedira/lass helyén játszatni őt,kész öngyilkosság mivel,mint mondtam,nem az a kifejezett ütköző ember,sőt,egy átjáróház lenne ezzel a madridi középső harmad.
rotálhatott volna a real is,de mou kakált rá. majdnem rá is fizetett a csapatrecrea írta: Azt nem írtam, h mi pihentek vagyunk, csak mi pl. megtehettük tegnap, h pihentettük Xavit, Mascht, Villat, végre nem utaztuk körbe a Földet, ill. tavaly is többet rotálhattunk, idén meg pláne.
szerintem ha meg nem sikerül,akkor kikezdik és azért távozik. egyszerűen úgy gondolom,mint tavaly pep esetében,nem tudom elképzelni,hogy jövőre is marad.(pedig minden tény ellent mond ennek az érzésemnek)Szerintem Mou rámegy a BL-re, ha sikerül, akkor elköszön.
Azt nem írtam, h mi pihentek vagyunk, csak mi pl. megtehettük tegnap, h pihentettük Xavit, Mascht, Villat, végre nem utaztuk körbe a Földet, ill. tavaly is többet rotálhattunk, idén meg pláne.Barcaman1993 írta:Ha jól emlékszem napra pontosan ugyanakkor kezdték el a felkészülést, mint mi. Ráadásul az Eb-n a Barcelona játékosok jóval többet játszottak, mint a madridisták. Elég ha a spanyol válogatottra gondolunk, de Benzema, Coentrao CR is előbb fejezte be az EB-t. Az olimpián is csak 1 játékosuk volt érdekelt, míg nálunk 3. Az előző szezonunk is jóval hosszabb volt a +3 nemzetközi kupameccsel és a +3 hazai kupameccsel. Ez nem lehet magyarázat.recrea írta:Kicsit elaltatták magukat a fővárosban, a nyár végéig veregették egymás vállát, h mennyire ügyesek voltak a tavalyi 100 ponttal...most kezdenek ébredezni a csipkerózsika álomból. A játékosaik alig pihentek, szerintem max. 2 hetet, ami édeskevés, a kispadjuk rövid.
Inkább az amerikai túrában látom a probléma okát,legalábbis ők ezt mondják,de nehezen fogadom el,hogy ekkora gondot jelent az akklimatizálódás,hogy még most majd 1 hónappal utána is ez legyen a kifogás...recrea írta:Kicsit elaltatták magukat a fővárosban, a nyár végéig veregették egymás vállát, h mennyire ügyesek voltak a tavalyi 100 ponttal...most kezdenek ébredezni a csipkerózsika álomból. A játékosaik alig pihentek, szerintem max. 2 hetet, ami édeskevés, a kispadjuk rövid.
Ha jól emlékszem napra pontosan ugyanakkor kezdték el a felkészülést, mint mi. Ráadásul az Eb-n a Barcelona játékosok jóval többet játszottak, mint a madridisták. Elég ha a spanyol válogatottra gondolunk, de Benzema, Coentrao CR is előbb fejezte be az EB-t. Az olimpián is csak 1 játékosuk volt érdekelt, míg nálunk 3. Az előző szezonunk is jóval hosszabb volt a +3 nemzetközi kupameccsel és a +3 hazai kupameccsel. Ez nem lehet magyarázat.recrea írta:Kicsit elaltatták magukat a fővárosban, a nyár végéig veregették egymás vállát, h mennyire ügyesek voltak a tavalyi 100 ponttal...most kezdenek ébredezni a csipkerózsika álomból. A játékosaik alig pihentek, szerintem max. 2 hetet, ami édeskevés, a kispadjuk rövid.
Szinte biztos vagyok benne, hogy Xabi és Özil rotációja lesz. Vkp mindenképpen fog játszani Madridban, míg CR-t és Di Mariát nem fogja kiszorítani. Ergo marad Xabi és Özil. Kicsit figyeltem a Real játékát és Özilben látom a kulcsot. Azt néztem, hogy ugye a Real általában így áll fel:Mezner2 írta:Lehet,hogy én vagyok a tök hülye,de nem nagyon értem,Modric érkeztének jogosultságát,ő ink.olyan X.Alonso poszt,csak védekezésben kevesebbet tud nyújtani,+ nem hiszem,hogy a spanyol padozni fog.
Khedira/lass helyén játszatni őt,kész öngyilkosság mivel,mint mondtam,nem az a kifejezett ütköző ember,sőt,egy átjáróház lenne ezzel a madridi középső harmad.Özilhez képest nem jelente számottevő erősítést,mivel szerintem képességekben kb. egy szint a töröknémettel.
Bárhogy számolom max rotálás szempontjából jöhet jól a jelenléte,viszont padra meg luxus.Sokkal jobban el kellett volna szerintem nekik egy M'villa/Song típusú playa a középpálya közepére,aki(k) jobban védekezik(nek) és támadásban sem teljesen elveszett(ek).
Vélemény?? ti is így látjátok??
azt az átütő erőt nem egy ember hozná meg,hanem kettő. egy 4-3-3ban vagy egy 4-2-1-2-1ben. modric mögé egy labdaszerző ütközőt tudok elképzelni(m'vila pl) és mellé akár xabi,akár özil. valahogy ígyZotyaFace írta: Pontosan ugyanígy látom Én is! Modricban sincs meg az az átütő erő,ami kéne,nem egy kifejezett vezér alkat,mint nálatok Xavi. Lassan visszasírom a Zidane,Guti kettőst...náluk volt fantázia,ami a mai Madridból hiányzik!
Illetve az eb-n is jó volt, a spanyoloknak eléggé meggyűlt vele a bajuk. Pontosan egy ilyen ember hiányzott a Madridból, aki kapcsolatot teremt a védelem és a támadósor között, valamint a labdatartásban is rengeteg tud segíteni. Ha Khedira helyett fog játszani, akkor lehet nem lesz igazi "rombolóember" a középpályán, viszont ebből még lehet egy igazi játszó csapat ahol a cél, hogy mindig rúgjunk többet mint az ellenfél. Khedira meg nem is erősítés igazán, nem tudom mit magyarázkodom Modric szükségességéről.Luka Modric adta a legtöbb passzt a PL legutóbbi szezonjában (2215), és a mezőnyből ő alakította ki a legtöbb helyzetet (65).
És még véznább volt, amikor a PL-be került. Először a széleken játszott, mert középre nem volt meg a fizikuma, de aztán egyre többet játszott középső középpályásként, és kifejezetten jó játékossá érett. Az idei eb-n a spanyolok ellen kb. csak ő nézett ki focistának, technikailag is eléggé rendben van. A bajnokságban szerintem röhögve elég lesz az Alonso - Modric páros, annyit tudnak védekezni, amennyit kell, bár most azért van egy kis zavar az erőben odaát is. Na meg nyilván Özil-t is tudja helyettesíteni, de ha nagyon szükséges, a széleken is feltalálja magát.Rivaldo11 írta:Na, hivatalos lett a dolog. Modric...hát, ha az utcán látnám, lehet hogy a kezébe nyomnék egy vajas kenyeret, mert fizikailag kinézetre elég satnya...de nyilván nem élt volna meg angliában, ha ez tényleg így lenne. Felesleges igazolásnak tartom abból a szempontból, hogy nem egy ilyen ember hiányzott a madridból.
Pontosan ugyanígy látom Én is! Modricban sincs meg az az átütő erő,ami kéne,nem egy kifejezett vezér alkat,mint nálatok Xavi. Lassan visszasírom a Zidane,Guti kettőst...náluk volt fantázia,ami a mai Madridból hiányzik!Rivaldo11 írta:Na, hivatalos lett a dolog. Modric...hát, ha az utcán látnám, lehet hogy a kezébe nyomnék egy vajas kenyeret, mert fizikailag kinézetre elég satnya...de nyilván nem élt volna meg angliában, ha ez tényleg így lenne. Felesleges igazolásnak tartom abból a szempontból, hogy nem egy ilyen ember hiányzott a madridból.