Ligue 1 - Franciaország
- visca el barca
- Presidente del Barça
fél szememet a psg meccsen tartom, bár vezetnek, nokedli az a csapat. zlatan talált két golt és ennyi. remélem a lille fordít.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Majd fellendítjükbence-barca írta:Meg nem tudok mit tenni azzal, h ez egy kevésbé érintett topic![]()

Én is mint OM szurkoló gratulálok a csapatnak 4/4 ráadásul a riválisok közül többen gyengültek s a húzóemberek elmentek, s mellé egy remek kezdés a bajnokságban, persze iszonyat sok van még, s francia bajnokságra meg jellemző bárki képes bárkit megverni, de most azért lehet örömködni

- visca el barca
- Presidente del Barça
ollé
4/4 igy kell, egyedüliként veretlenül vezetjük a tabellát. OM - Rennes 3-1 az utolsó fél órát láttam, jol, célratörően játszanak, sokkal inkább célfutballt mint dösamppal.
este még lille megveri az arabokat és jók is leszünk

4/4 igy kell, egyedüliként veretlenül vezetjük a tabellát. OM - Rennes 3-1 az utolsó fél órát láttam, jol, célratörően játszanak, sokkal inkább célfutballt mint dösamppal.
este még lille megveri az arabokat és jók is leszünk
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Így kell kezdeni a bajnokságot!
Marseille - Rennes 3-1
4/4
Nem vt egy húdenagy meccs, de a lényeg, h meglett. Gignac mekkora gólt vágott
Remy meg remélem formába lendül mihamarabba sérülése után. Most nem vt szép az a 2 ziccer, amit itt a végén elhibázott!
Elnézést a modiktól a dupláért, de előbbimeg korábban írtam már. Meg nem tudok mit tenni azzal, h ez egy kevésbé érintett topic

Marseille - Rennes 3-1
4/4
Nem vt egy húdenagy meccs, de a lényeg, h meglett. Gignac mekkora gólt vágott

Remy meg remélem formába lendül mihamarabba sérülése után. Most nem vt szép az a 2 ziccer, amit itt a végén elhibázott!
Elnézést a modiktól a dupláért, de előbbimeg korábban írtam már. Meg nem tudok mit tenni azzal, h ez egy kevésbé érintett topic

-
- Llegenda del Barça
Most nézegettem figyeltem fel rá igazán, h több kulcsjátékos is távozott Lyonból. Kíváncsi vagyok, mire mennek majd.
Lloris, Cissokho meg Kallstrom is elment...
Lloris, Cissokho meg Kallstrom is elment...
Falcao olyan, mint mondjuk Henry, Eto'o, Van Nistelrooy, Raúl stb...világklasszis középcsatár. 10 évvel ezelőtt top5 lett volna, ma azért már ez nem elég egy Aranylabda-esélyre.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Így van, tökéletes kilences. A tipikus gólvágó, tényleg olyan mint anno Eto'o. Egy világklasszis gólvágó, aki minden helyzetből képes gólt szerezni, de szerintem a zsenitől azért messze áll. Zseni számomra a mai mezőnyben Messi, Iniesta, Ronaldinho, Zidane, Ronaldo és még sorolhatnám. Ezekhez a nevekhez hasonlítva Falcao azért nagyon messze áll. Világklasszis módon űzi azt ami a dolga, a góllövést. De én nem érzem benne azokat a pluszokat amik zsenivé tennék. Ettől függetlenül persze egy ilyen gólvágó minden csapatba jól jönne.Erxy írta:Zseni ez a Falcao..Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Hol szokott jobb összefoglaló lenni meccs végén? Digi vagy Sport 1?
- Castiel
- Capitá del Barça
Azért az hihetetlen hogy a matracosok mindig találnak egy olyan játékost, akiRivaldo11 írta:Aranyat vettek ezzel a sráccal tavaly nyáron...szerintem uccsó szezonja itt, jövőre elviszi vmi nagyvad-már ha leperkálnak 50-60 millát, mert alatta nem adják.
a távozásával hatlamas összegeket hoz a klubnak...

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Én még Villa, de főleg Sanchez helyett is...gergo9 írta:Ha Villa vakon marad el tudnám képzelni itt.Rivaldo11 írta:Aranyat vettek ezzel a sráccal tavaly nyáron...szerintem uccsó szezonja itt, jövőre elviszi vmi nagyvad-már ha leperkálnak 50-60 millát, mert alatta nem adják.
-
- Director del Fútbol
Ha Villa vakon marad el tudnám képzelni itt.Rivaldo11 írta:Aranyat vettek ezzel a sráccal tavaly nyáron...szerintem uccsó szezonja itt, jövőre elviszi vmi nagyvad-már ha leperkálnak 50-60 millát, mert alatta nem adják.

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Elképesztő ez a Falcao ha valaki megérdemli bármely csapatban a 9-es mezt akkkor az ő.
Még ibránál is jobb.Játszi könnyedséggel lő jobbal,ballal,elképesztően fejel.
Szerintem valaki még félidőbe megveszi
ha nem akkor a neymarrra félrett
pénzért vegyük meg.
Még ibránál is jobb.Játszi könnyedséggel lő jobbal,ballal,elképesztően fejel.
Szerintem valaki még félidőbe megveszi

pénzért vegyük meg.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Minek?? Ott van nekünk Tello...Sanama írta:vegyük meg ejfelig!Erxy írta:Zseni ez a Falcao..Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.

vegyük meg ejfelig!Erxy írta:Zseni ez a Falcao..Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.

Zseni ez a Falcao..
Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.

-
- Entrenador del Barça
Ez az ember nem normalis

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- K900
- Jugador d'estrella
Chelsea vs ATA = 0:1 gól:Falcao.
Nagy nulla eddig a CHF.
Közben már 0:2.Ez a Falcao egy zseni. 
Nagy nulla eddig a CHF.

Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
- visca el barca
- Presidente del Barça
jövünk mint a talajvíz, montpellier-OM 0-1
3 fordulo 3 gyozelem, 0 kapott gól.

3 fordulo 3 gyozelem, 0 kapott gól.

Kevin Sammut, máltai válogatott futballista visszavonult.
Na jó, nem egészen, de 31 éves és kapott egy tíz éves eltiltást bundázásért...
Na jó, nem egészen, de 31 éves és kapott egy tíz éves eltiltást bundázásért...

Your village called. Their idiot is missing.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Várható volt, hogy lesz egy kis homokszem a gépezetben, de ez lassan kezd homokvihar lenni Párizsban...
És ha jól tudom, most játszanak majd a Bordeaux, Lille kettőssel valamikor, lehet már köv. fordulóban.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- visca el barca
- Presidente del Barça
a nagy psg
jaj Istenem, nekem a mai napon minden összejött
ehh.. most nézem h a 93. percben félbeszakadt a meccs... remélem verik a sok párizsit
amugy mbia tényleg nem játszott ma márszejben, uhogy tuti elmegy

ehh.. most nézem h a 93. percben félbeszakadt a meccs... remélem verik a sok párizsit

amugy mbia tényleg nem játszott ma márszejben, uhogy tuti elmegy