Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Innen már behúzzuk. Csak a maradék 34 meccset kell megnyerniBob_Marley írta: Én is mint OM szurkoló gratulálok a csapatnak 4/4 ráadásul a riválisok közül többen gyengültek s a húzóemberek elmentek, s mellé egy remek kezdés a bajnokságban, persze iszonyat sok van még, s francia bajnokságra meg jellemző bárki képes bárkit megverni, de most azért lehet örömködni
Majd fellendítjükbence-barca írta:Meg nem tudok mit tenni azzal, h ez egy kevésbé érintett topic![]()
Így van, tökéletes kilences. A tipikus gólvágó, tényleg olyan mint anno Eto'o. Egy világklasszis gólvágó, aki minden helyzetből képes gólt szerezni, de szerintem a zsenitől azért messze áll. Zseni számomra a mai mezőnyben Messi, Iniesta, Ronaldinho, Zidane, Ronaldo és még sorolhatnám. Ezekhez a nevekhez hasonlítva Falcao azért nagyon messze áll. Világklasszis módon űzi azt ami a dolga, a góllövést. De én nem érzem benne azokat a pluszokat amik zsenivé tennék. Ettől függetlenül persze egy ilyen gólvágó minden csapatba jól jönne.Erxy írta:Zseni ez a Falcao..Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.
Azért az hihetetlen hogy a matracosok mindig találnak egy olyan játékost, akiRivaldo11 írta:Aranyat vettek ezzel a sráccal tavaly nyáron...szerintem uccsó szezonja itt, jövőre elviszi vmi nagyvad-már ha leperkálnak 50-60 millát, mert alatta nem adják.
Én még Villa, de főleg Sanchez helyett is...gergo9 írta:Ha Villa vakon marad el tudnám képzelni itt.Rivaldo11 írta:Aranyat vettek ezzel a sráccal tavaly nyáron...szerintem uccsó szezonja itt, jövőre elviszi vmi nagyvad-már ha leperkálnak 50-60 millát, mert alatta nem adják.
Ha Villa vakon marad el tudnám képzelni itt.Rivaldo11 írta:Aranyat vettek ezzel a sráccal tavaly nyáron...szerintem uccsó szezonja itt, jövőre elviszi vmi nagyvad-már ha leperkálnak 50-60 millát, mert alatta nem adják.
Minek?? Ott van nekünk Tello...Sanama írta:vegyük meg ejfelig!Erxy írta:Zseni ez a Falcao..Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.
vegyük meg ejfelig!Erxy írta:Zseni ez a Falcao..Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.