Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha a cikk igaz(márpedig logika van benne) és az edzőnek nincs tekintélye az öltözőben,akkor azonnal váltani kell,mert a halogatásnak nincs értelme. vagy bedobják a szezont és megvárják,hogy mourinho magától lépjen le és akkor nem kell kifizetni a többtízmilliós bérétMihu írta:Na tessék![]()
Éjfél előtt beírtam azt a hsz-t, erre ma 10kor meg jön a spanyol megerősítés
![]()
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/09/17 ... inho_real8
Nem mostanában hosszabbított 2016-ig?Mihu írta:Na tessék![]()
![]()
Egyrészt, lehet hatot cserélni: a meccs előtt. Nem hiszem, hogy mondjuk Kaká vagy Essien rosszabbul játszott volna, mint a két német. Ráadásul most jön a BL, ahol max Modričot tudom elképzelni, hogy a kezdőben találná magát.sjd írta:Mert nincs alternatívájuk. Mourinho legszívesebben hatot cserélt volna, de azt ő is jól tudja, hogy nincs olyan ember, aki erősítést jelentene még így is.kurdt írta:Akkor miért ugyanaz a 11-13 futballista játszik minden meccsen?
Erről is elmélkedtem itt a két Szuperkupa meccs között, hogy Perez elég tökös lenne-e elküldeni Mournihot. Nem csak szezon közben, egyáltalán. Alapjáraton azt mondanám, hogy nem feltétlenül, ráadásul szezon közben biztosan nem. Aztán eszembe jutott, hogy Madridban elnökválasztás lesz nyáron...Mihu írta:Na tessék![]()
![]()
Mert nincs alternatívájuk. Mourinho legszívesebben hatot cserélt volna, de azt ő is jól tudja, hogy nincs olyan ember, aki erősítést jelentene még így is.kurdt írta:Akkor miért ugyanaz a 11-13 futballista játszik minden meccsen?Mihu írta: Ezért úgy vélem, semmi köze nincs a dolognak az utóbbi hetek pletykáihoz. Inkább a lelkiállapothoz, illetve ahhoz, hogy két-három ember nem csapatszellemben teljesít.
jó írás, hasonlóan látom én is!!! Iker tavaly átment jose stílusába, de hamar észbe kapott, h neki ez nem pálya. remélem még sokáig igy marad ott minden és tönkrmennek. az utobbi évek viszontagságai miatt egyáltalán nem bánám!!!!!Mihu írta:Több helyről hallom, és a Special 5 nyilatkozata is ezt erősíti meg bennem, hogy a spanyolok "fellázadtak" a portugálok ellen. Legfőképp Mou és Ronaldo ellen.
Ezért úgy vélem, semmi köze nincs a dolognak az utóbbi hetek pletykáihoz. Inkább a lelkiállapothoz, illetve ahhoz, hogy két-három ember nem csapatszellemben teljesít.
Ezt egy Ronaldo hisztijével kapcsolatos kérdésre válaszolta. Casillas Iniestával való nagy ölelkezése a spanyol kispadon is a kirakós egy darabja lehet. Casillasnak ugye már régen tele van a töke azzal, hogy Mou problémázik, ha haverkodnak a barcásokkal. Régen, mikor még Raúl ott volt a Realban, akkor is volt ugye egy spanyol-brazil vita, amibe szépen belebukott az egész csapat, többek között, egy óriási pontelőnyről elbukott bajnokságba került ez a feszültség a csapatban. Most lehet, hogy ugyan ez játszódik le. Elképzelhető, hogy az se tetszik a spanyoloknak, hogy szinte Ronaldo-ra épül minden támadás. Lehet hogy ez az a szakmai ok, ami miatt szomorú, mert érzi, hogy fúrják a spanyolok.
Sok a lehet, meg a ha, de egyáltalán nem tartom elképzelhetetlen forgatókönyvnek. [/u]
Akár ez is erősítheti az én verziómat...ha kihagyná Casillas-t, Ramost meg Alonso-t, akkor egyből kiderülne, hogy itt bizony spanyol-portugál konfliktus van.kurdt írta:Akkor miért ugyanaz a 11-13 futballista játszik minden meccsen?Mihu írta: Ezért úgy vélem, semmi köze nincs a dolognak az utóbbi hetek pletykáihoz. Inkább a lelkiállapothoz, illetve ahhoz, hogy két-három ember nem csapatszellemben teljesít.
Akkor miért ugyanaz a 11-13 futballista játszik minden meccsen?Mihu írta: Ezért úgy vélem, semmi köze nincs a dolognak az utóbbi hetek pletykáihoz. Inkább a lelkiállapothoz, illetve ahhoz, hogy két-három ember nem csapatszellemben teljesít.
Mi mindig azzal játszunk, akikkel ők 3 fordulóval ezelőtt.socio66 írta:
egyébként biztos figyeltétek, hogy majdnem közvetlenül azután játszunk a csapatokkal, miután a madriddal meccseltek, ami nem hátrány, mégis csak ők a bajnokok, ők a 'team to beat' a többség számára, így beletesznek apait anyait ellenük, két erőn felüli meccset viszont már nem biztos hogy le tudnak hozni két héten belül.