2012.09.16. 10:11:53
"A félidőben cseréltem két játékost, de szerettem volna hetet... Első perc, szöglet, majd gól: ez egy összpontosítás és mentális készenlét nélküli csapat, kevesen hiszik azt, hogy a labdarúgás van életük középpontjában. A felelősség azonban az enyém, mivel én vagyok az edző. Nem ez az én csapatom, és aggódom a csapatom miatt. Semmit nem játszottunk a Getafe ellen, semmit nem játszottunk most és keveset játszottunk a Granada ellen. Jelenleg a pontoknál is jobban aggaszt, hogy nincs csapatom."
Egyrészt kimondja, hogy magára vállalja a dolgot, viszont...a többi részben egyértelműen a játékosokat tartja hibásnak, hogy nem a játékra figyelnek, nem koncentrálnak, nem játszanak. "Nincs csapatom", hát miért nincs? Őszintén kimondta a dolgokat, most az elvakult hívői továbbra is imádják, hogy de hiszen ő nem is fogja a bírókra, mert ő felvállalja...aha, egy fenét. Pep tavaly hányszor szúrta le a csapatát a médiában a botrányos játék, és folyamatos mentális gondok miatt? Tegye meg az öltözőben, üvöltsön, szidjon mindenkit, vagy buzdítsa őket, kovácsolja össze a széthullani látszó csapategységet, de a médiát nem erre kellene használni. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből Madridban...