Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezért is mondta, hogy mint film nem nagy durranás, mert sok hiba van benne, de a fő témája miatt érdemes végig ülni. Mert van benne realitás, csak mi még egy kicsit máshogy éljük ezt meg.Bob_Marley írta: Remy nem láttam végig, fél óra után én "meguntam" meg logikátlannak tartottam.
lui1698 írta:Nah, szerintem akkor én itt befejeztem a filmekről való pofázást. Múltkor Bence ajánlását lőttem le, most meg a tiédet.![]()
sjd írta: -B opció: szintén egy dráma, ez talán már ismertebb egy picit, viszont alaposan megosztotta a közönséget, vagy utálja valaki, vagy imádja. (nálam utóbbi, 10/10es) Szerintem egészen elképesztő élmény képileg és zeneileg is.
Mondhatnám, tökéletes időzítéslui1698 írta: Szerintem ez pont olyan film lesz, mint a Forrás vagy a Mr. Nobody. Vagy utálja majd valaki, vagy imádja.
Szerintem tartsuk magunkat a szabályokhoz. Persze, ha kurdt engedi, akkor jöhet a film, de most az az 1 napot (akár csak pár órát, h éjfél elmúljon) nem olyan sok kivárni.sjd írta: Srácok, ha ennyire nagy a türelmetlenség, akkor dobjam be?
Nem.soadroli írta:sjd, az egyik egy Lars von Trier-film?
Nem kötözködni volt a célom, ha így jön/jött le akkor bocs.Egyszerűen ha nagyon lesarkítom teljesen máshogy állunk a filmekhez.sjd írta:
Bob, egyébként csináltam már valamit a filmklubban, amibe nem kötöttél volna bele?
És milyen rosszul érezted.messideco írta:Amúgy nekem a Midnight in Paris nem a kedvencemCsak éreztem, hogy ezt látnia kell minél több embernek
Nem feltétlenül arról van szó, hogy nem tudok dönteni, mert szívem szerint természetesen a 10/10eset tolnám, de megérdeklődtem, hogy hányan kíváncsiak a látókörszélesítésre.kurdt írta: Dani, te pedig azt ajánlasz amit akarsz, tényleg nem érzek én sem komoly különbséget a két körülírás közt, úgyhogy részemről rád van bízva a dolog. De ha tényleg nagyon nem tudsz dönteni, akkor persze szívesen segítek/segítünk!
NumPad. Ott egymás mellett/fölött vannak.Bob_Marley írta:Látom offtopikban leírtad, s javítottad okS nem csesztetésből de a 6os meg a 9es mióta van egymás mellett?
Csupán 2 szám van köztük
Pont a filmklub az ellenpélda. Minndkét körben volt ugyan kb. 4-5 film amit már láttam, de a legtöbb nekem is új volt!Bob_Marley írta: Ez a szavazósdi dolog meg számorma elég furcsa, s szerintem így valahol értelmét is veszti a dolog.Az hogy ha az ember nem tud dönteni az megesik, akkor szoktunk kurdt-hoz sietni és tanácsot kérni, gyakorlatilag amit ő nem látott film az nem is létezik
Viszont ez a bedobom és szavazzunk dolog ez elég fura, oké hogy nem írta le sjd a filmcímeket, de azt hogy mit választ neki kellene eldönteni.
én sem érzek tul nagy különbséget a két film között igy leiras alapján, uhogy whatever, amelyik jol esik.kanty írta:Nekem az jön le, hogy sok különbség nincs a kettő között, tehát nekem mindegy, ami szerinted a jobb/megfelelőbb.
Látom offtopikban leírtad, s javítottad okmessideco írta:Egymás mellett van a két szám, megesik na![]()
Na még más jelentkező, aki csesztetni akar?![]()