Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Initom
Entrenador del Barça

2012.10.25. 00:09:09

végeztem a Trónok harca 2. évaddal.

röviden: tyűűűűűűűűűűűha.

nagyon bejött,sok új dolgot tudhattam meg...ugyebár azt kértem,hogy többet láthassak a másokból. hát ez úúgy ahogy teljesült :D

Abba a hibába estem hogy nem elemeztem minden részt részletesen így millió karaktert kéne most írnom.
de nem bírom megállni,így nagy vonalakban pár szó:

Theon árulása....nem kicsit lepett meg,láttam rajta hogy vívódik,de azért na...a halálba kívántam a mocskot :D :D ilyenkor jó egy sorozat....mikor nagyon bele tudom magam élni.

A király továbbra is egy tökfilkó,hajazik az új örült király jelzőre.
Újabb kiskirályok csatlakoztak a trónért folyó harcba,egyedül még Deneris hadserege nem körvonalazódik...vagyis az nem hogy kik fogják ebben támogatni(a sárkányain és testőrén kívül).
A fekete mágia alkalmazása....hát,az valahogy nem jött be. az a piros ruhás nő ,aki mást nem szajkóz mint hogy Baratheon a fény ura stb,irritál. Meg hogy egy olyan fekete kulimászt szül....:D
Deneris talán végre otthagyja azt a senkiföldjét.
Help! A végén elhozta annak a gazdag fekának a pénzét és úgy zárta rájuk az ajtót ? :o Arra nem tudtam rájönni.
A Stark család egyre jobban szétszakad. Valljuk be az északra tartó különítmény a két kis Starkkal a boszorkánycsajjal és azzal a gnómmal elég vicces kis brigád...

Rob meg persze meg szegte az esküjét,erre gondolom égtelen haragra gerjed az a vén hapsi. Gondolom ennek is nagy szerepe lesz még.

A Lenistereket (a törpén kívül) továbbra sem szívlelem...drukkoltam hogy a királyné igya meg a nadragulya főzetet :mrgreen: de csak nem :roll:
Sansába meg egy csipetnyi tökösség sincs,az a folyamatos benyalás...és érthetetlenek a döntései számomra. 2 szer.....2 szer kinálják fel az északra menekülést , és mindkétszer visszautasítja. hááááááááát noormális?
főleg mikor utál ott lenni valamint le is cseréli a király,nem lesz királyné.
viccezacsajna. :D

röviden,remélem nem túl zűrzavarosan ennyi....

( ja és még : Engem továbbra is zavar Eddard Stark halála...sokkal több szerepet adhattak volna neki, de nyilván a háború kitöréséhez nyomós indok kellett :? :? )

nem is lett ez annyira rövid...

Amúgy Mihi! az Ed Stark könnyen elvesztheti a fejét dolgon még mindig nevetek...:D

Mit is mondtatok mennyi idő míg kijön a 3. évad? fééééél éééééév? Úristen mi lesz velem addig.
Nincs más háborús sorozat? Mert már most hiányzik a lecsapott fej látványa :mrgreen:

Más téma:

Deus(vagy végülis akárki) PÜ be küldenél linket a Dexter 1. évad letöltéséhez? mert nem találok:?
Abi & Tito
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.25. 00:07:22

sjd írta:Dex 07e04
Hát ettől most nem voltam annyira elájulva, eléggé langyi rész volt, remélem lesz ez még jobb is.

Az csak nekem fordult meg a fejemben, hogy Viktor nem a fia volt Ray Stevensonnak, hanem "gyengédebb szálak fűzték őket egymáshoz?"
Nem vagy vele egyedül :wink: Nekem először a másik verzió ugrott be, utána viszont a Te verziód.

De egyébként rosszul emlékszel. Most néztem vissza, és szó szerint ezt mondja:

Szóval nem érdekli sem az alkohol
sem a pucér lányok....Talán rossz helyen jár.

Ez nekem egyáltalán nem sejteti azt, hogy a fickó meleg
:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2012.10.25. 00:11:31-kor.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:59:35

Dex 07e04
Hát ettől most nem voltam annyira elájulva, eléggé langyi rész volt, remélem lesz ez még jobb is.
Deb végre szembesítette azzal Dextert, amit egész héten mondogattam, nevezetesen, hogy Trinitynél baromi önző volt, és h hagyhatta volna a rendőrségnek is. Ha így működik a telepátia köztem és az írók között, akkor lehet h kérek tőlük egy ágyjelenetet Yvonne-nak :D
Az csak nekem fordult meg a fejemben, hogy Viktor nem a fia volt Ray Stevensonnak, hanem "gyengédebb szálak fűzték őket egymáshoz?"
Kicsit furcsának tűnne számomra legalábbis egy apa-fiú kapcsolat, amit mindkét fél ennyire titkol. Ráadásul a previously...-ba az epizód elején pont azt a mondatát vágták be, amikor azt mondja Dex-nek, hogy nem a lányok miatt van a klubban.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:31:33

visca el barca írta:ráadásul a második évadhoz nem létezik szinkron... :D
Az úgy mi? :-k

Amúgy szivcsihh lui ^^
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.24. 23:30:12

ráadásul a második évadhoz nem létezik szinkron... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:26:30

bence-barca írta:Hát én sose néztem szinkronnal, de egyik főszereplőnek állítólag 3 különböző magyar hangja vt a sorozat során.
Ez meg is győzött róla melyik verzió kell nekem, el is indítottam az eredetit. Köszcsy.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.24. 23:25:22

lui1698 írta:Én meg közben eldöntöttem, hogy a House után elkezdett sorozat a Sírhant művek lesz.

Annyi kérdésem lenne, hogy a szinkronja milyen a sorozatnak? Mert anno láttam pár részt eredeti nyelven, de most lusta vagyok úgy nézni... :)
Akkor még szinkronosan néztem a Dextert és zavart hogy nem egyezik a magyar hang.
Másik problémám hogy Michael c. Hall tőbuzit játszik benne egészen addig néztem míg ez kiderült. 1 vagy 2rész :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:23:54

lui1698 írta:Én meg közben eldöntöttem, hogy a House után elkezdett sorozat a Sírhant művek lesz.

Annyi kérdésem lenne, hogy a szinkronja milyen a sorozatnak? Mert anno láttam pár részt eredeti nyelven, de most lusta vagyok úgy nézni... :)
Hát én sose néztem szinkronnal, de egyik főszereplőnek állítólag 3 különböző magyar hangja vt a sorozat során.
Anno inkább azt olvastam, h rossz a szinkron, de láttam olyan véleményt is, ami azt írja, h szte jó vt.
De azért ajánlanám az "eredetit", ne legyünk lusták! :D

Ja, és lehető legjobb választás vt! :wink:
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:21:08

Én meg közben eldöntöttem, hogy a House után elkezdett sorozat a Sírhant művek lesz.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2012.10.24. 07:02:32

Arrow
Kép

A pilot-ot nézem, egész jó. Két rész jön ki, remélem tudják tartani a színvonalat :) Képregényfeldolgozás, de nem számít, ha jó :D
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.23. 17:56:55

Deus írta:The Walking Dead

Akkor az a másik fegyenc, a bajszos ürge, az szerintem tök korrekt pofa. Nem veszélyes. Viszont a másik fegyenc az tuti 100% hogy nem korrekt, látok benne kis veszélyt.
Tuti a bajszossal van valami gáz, mindig az utolsó kis gennyládák azok, akik így megpróbálják kidumálni magukat, a feka srác megnyilvánulása sokkal egyenesebb volt.
Lori ebben a részben is nagyon figyelt a gyerekére :D Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha a 4. évad vége felé majd a kisebbik is megtanul járni, kb. elszabadul a pokol...
Jó rész volt ez, nem tudom mikor láttam a Walking Dead történetében ennyire ökörségektől mentes részt. Végre profi lett mindenki (a forgatókönyvírók elsősorban), keményen és higgadtan csinálják a dolgukat. Ja és a nyitójelenet megint eszméletlenre sikerült.

Homeland
A szokásos :shock: :shock: :shock:
Végre visszatért Virgil és Max!! A Jeremy Renner hasonmás srácot is bírtam, remélem ő is fog még szerepelni, bár gyakorlatilag Carrie megszüntette a munkahelyét.
De leginkább Dana for (vice)president, nekem égett a pofám, ahogy beoltotta az alelnököt :D Mondjuk itt még Max rasszistázása is versenyben volt, de sztem a csaj vitte a prímet.
A rész vége megint nagyon ütősre sikerült, és sztem megint hatalmas meglepetés, hogy ezt meg merték húzni, gyakorlatilag részenként találgathatjuk, hogy miről fog szólni az évad.
Deus
Boixos Nois

2012.10.23. 14:49:23

miihii írta:TWD

Lorinak meg egy headshot kijárna... Tudni lehet, h ha meghal vki, átváltozik és onnét vége a dalnak. Erre meg ott inhalálja a vén Hershelt, miközben bármikor szétzabálhatná :roll: Az oroszlán szájába dugta a fejét, én meg komolyan szurkoltam, h kapja is meg a magáét a barom :x
Úúú... ne is mond... mennyire idegesített engem az az idióta nőszemély, tejóisten... Már fogtam a fejem amikor nekiállt nyomni az inhalálást... Már azt hittem hogy zombiHershel leharapta a száját rendesen, de nem :''( Kezdem sajnálni Ricket, hogy elégé fejben sötét asszonya van...
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.23. 14:11:12

twd

azért az is érdekes jelenet volt, mikor az öreg csajszi csinálta a zombi császározást, akkor valaki igen durván kukkolta... :D de a következő részt várom már nagyon, érdekes lesz
:wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.10.23. 13:43:54

TWD

Durva, ami hentelés zajlik ebben a két részben 8) A baromállat sittesek nem beszélik a "magyart", h fejre kell menni. Erre 3 perc alatt végeznek ki négyen két szerencsétlen zombit :lol:
Lorinak meg egy headshot kijárna... Tudni lehet, h ha meghal vki, átváltozik és onnét vége a dalnak. Erre meg ott inhalálja a vén Hershelt, miközben bármikor szétzabálhatná :roll: Az oroszlán szájába dugta a fejét, én meg komolyan szurkoltam, h kapja is meg a magáét a barom :x

Egyre furábbak ezek a hullák... Múltkor is ugye beszéltük, h ilyen kajak szétzabált testek hevertek mindenhol és mégsem járkálók, most meg ott a raboknak megtisztított blokkban hevertek szépen sorban hátrakötegelőzött kézzel a tarkónlőtt sittesek. Azt vajon ki tehette? Mert ha az őrök esetleg, akkor a zombiinvázió folyamán jól nyomták, h volt idejük összekötözni őket és szépen sorban kilőni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.23. 00:55:20

csak röviden

dexter 7x04

az előző évad végén nagyon nagyon magasra tették a mércét, és most durván leverték. kicsit belekavarodtak a történetekbe, semmi nincs kidolgozva, főleg ez a deb vs dex szál tűnik összevisszának, mintha nem tudnák eldönteni mihez kezdjenek velük... ez maffiás dolog sem valami hú de erős... yvonneról meg már most meg lehet mondani, hogy ő gyilkolászott, nem a csávó... RUN! STAY! :D

the walking dead 3x02

itt viszont nagyon jól alakulnak a dolgok, ez a rick gyerek egyre szimpibb, bár carlnak meg lorinak is kijárna már egy machete. az előzetes alapján klassz 3. résznek nézünk elébe...
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.10.23. 00:28:34

Eazzy írta:
Deus írta:
Eazzy írta: Olvassatok képregényt! Megéri...
van vhol magyarul?
magon van, bár én angolul olvasom, de jónak tűnt a magyar is, egyet ugyanis leszedtem belőle.

No, közben kiderítettem hogy mi is az a mag :oops: Nálam nem fog működni mert ugyanis semmim sincs a maghoz.

Valaki leszedné az egész walking dead képregényt magyarul és feltölteni vhova hogy le tudjam tölteni? Nagyon megköszönném :!:
KépKép
miihii
KHAL

2012.10.23. 00:19:25

lui1698 írta:Doktor House 5. évad

Na, így a végére toltam egy akkora vaddafakot, mint az állat. Számomra ez az évdad plusz a finálé volt eddig a sorozat csúcspontja.

Bemelegítettek azzal, hogy kátnör halál váratlanul fejbe lövi magát, aztán jön House aki megbolondul, az utolsó rész meg Fight Club-ot idéző érzés volt nekem.

Talán eddig a legegyértelműbb évad amire azt mondom, hogy 10/10.
Mondtam, h elég borult lesz a vége 8)
Alaposan elgurították a doki gyógyszereit, megkeverték a paklit rendesen :D

Majd kíváncsi leszek mit mondasz a 6. évadra, mert nekem az is simán benne volt a top 3-ban. Kb azt végeztem ki a leggyorsabban és a végétől sztem te is dobsz egy hátast megint ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.23. 00:07:44

Deus írta:
van vhol magyarul?
magon van, bár én angolul olvasom, de jónak tűnt a magyar is, egyet ugyanis leszedtem belőle.
Deus
Boixos Nois

2012.10.23. 00:03:18

van vhol magyarul?
KépKép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.23. 00:01:43

Egyre jobb ez a Rick 8) Osztja a halált rendesen. Kinyírt egy rabot machetével :o Pedig én is kinyírtam volna a helyében minél hamarabb, mert nagyon nem volt kóser vele. Amikor az a fegyenc Ricknek lökte a járkálót s amiatt esett hátra, na akkor mondtam magamban, hogy MOST KELL KINYÍRNI azt a tagot. Nem vacakolt Rick --> Machetével korrigálta a tag "hibáját" 8) Akkor az a másik fegyenc, a bajszos ürge, az szerintem tök korrekt pofa. Nem veszélyes. Viszont a másik fegyenc az tuti 100% hogy nem korrekt, látok benne kis veszélyt.

Akkor: Carl... wtf? egyedül ment el a gyengélkedőbe elhozni az orvosságokat, közben kinyírt 2 járkálót?... Nem csoda hogy kiakadt Lori... Ő is keménykedik már.

Legnagyobb jelenet az volt, amikor nekiálltak kitisztogatni egy blokkot: Fegyencek bevadultak --> gyomorba, szívbe döfködték a cuccukat, Rick -ék meg hátul figyelték az egészet, hogy mekkora verebek is ezek xD
Olvassatok képregényt! Megéri...
Rick végre badass. A képregényben már jóval korábban az, igazából teljesen szimpatikus is, míg a sorozatban eddig nagyon ellenszenves volt, most kezd úgy viselkedni, ahogyan kellene neki.
Képregényben pl Carlt totál nem engedik még csak a kerítéshez sem, elcsalogatni a zombikat, nem hogy magában járkálni...
Lori viszont sem a sorozatban, sem a képregényben nem szimpi....

Kövi részben ismét benne lesz Michonne...már várom mit alkot :D

Sanama!
Nem igazán értem mire gondolsz, hogy mi nem vitte itt előre a dolgokat?
Találtak egy börtönt, bementek, megtisztították, találkoztak jakkal, ez azért bőven több történés már, mint kb az egész második évad. Ezeket meg csak meg kell mutatni. Ennél kevésbé gyorsan nem rendezhetik ezt le. Vagy tényleg nemtom te hova előre akarsz menni. Végre találtak egy biztonságosnak tűnő helyet, még kb be sem rendezkedtek, máris váltson a történet?
Még megértem, ha a második évados farmos időhúzást mondod, mert pl az a képregényben annyi, hogy megjönnek, megkérdezi Rick, hogy nem lakhatnának legalább az istállóban, mondja Hershel hogy nem mert ott vannak a hóttak. Kinyirják őket, és húznak a vérbe. Ennyi. Kb. 3-4 rész alatt lerendezhető lett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eazzy 2012.10.23. 00:06:55-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.22. 23:24:08

Doktor House 5. évad

Na, így a végére toltam egy akkora vaddafakot, mint az állat. Számomra ez az évdad plusz a finálé volt eddig a sorozat csúcspontja.

Bemelegítettek azzal, hogy kátnör halál váratlanul fejbe lövi magát, aztán jön House aki megbolondul, az utolsó rész meg Fight Club-ot idéző érzés volt nekem.

Talán eddig a legegyértelműbb évad amire azt mondom, hogy 10/10.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.22. 22:44:46

Egyre jobb ez a Rick 8) Osztja a halált rendesen. Kinyírt egy rabot machetével :o Pedig én is kinyírtam volna a helyében minél hamarabb, mert nagyon nem volt kóser vele. Amikor az a fegyenc Ricknek lökte a járkálót s amiatt esett hátra, na akkor mondtam magamban, hogy MOST KELL KINYÍRNI azt a tagot. Nem vacakolt Rick --> Machetével korrigálta a tag "hibáját" 8) Akkor az a másik fegyenc, a bajszos ürge, az szerintem tök korrekt pofa. Nem veszélyes. Viszont a másik fegyenc az tuti 100% hogy nem korrekt, látok benne kis veszélyt.

Akkor: Carl... wtf? egyedül ment el a gyengélkedőbe elhozni az orvosságokat, közben kinyírt 2 járkálót?... Nem csoda hogy kiakadt Lori... Ő is keménykedik már.

Legnagyobb jelenet az volt, amikor nekiálltak kitisztogatni egy blokkot: Fegyencek bevadultak --> gyomorba, szívbe döfködték a cuccukat, Rick -ék meg hátul figyelték az egészet, hogy mekkora verebek is ezek xD
Hát nálam mélyrepülés ez az évad... Carl gyerek nevetségesen irritáló...
Lényegében itt sem történt semmi, ami előrébb vitte volna azt, hogy most innen hogyan tovább.
davi10
Llegenda del Barça

2012.10.22. 22:37:36

Dex

Na remélem ezek után Dexter "szabad kezet" kap, végre belendül a gyilkolászásba és feldobja az évadot. Igaz elküldte Harrisont, de sztem a maffia lehet megtalálja...
Elég nagyot néztem, hogy szerencsétlen bárpultost csak így el tudják intézni. Meg a falon a képekre télleg gondolhattak volna.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Deus
Boixos Nois

2012.10.22. 22:31:48

The Walking Dead

KépKép
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.22. 21:03:11

Még valami eszembe jutott illetve pont az a baj hogy nem jut. Mostani rész miatt ugrott be mikor Deb faggatja még Trinitiről Dextert.
Végül is hogy varrták el azt a szálat a negyedik évad végén? Ugye Trinity hivatalosan nem került kézre (Dexter kezén kívül) :D
Válasz küldése