Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vagy vele egyedülsjd írta:Dex 07e04
Hát ettől most nem voltam annyira elájulva, eléggé langyi rész volt, remélem lesz ez még jobb is.
Az csak nekem fordult meg a fejemben, hogy Viktor nem a fia volt Ray Stevensonnak, hanem "gyengédebb szálak fűzték őket egymáshoz?"
Az úgy mi?visca el barca írta:ráadásul a második évadhoz nem létezik szinkron...
Ez meg is győzött róla melyik verzió kell nekem, el is indítottam az eredetit. Köszcsy.bence-barca írta:Hát én sose néztem szinkronnal, de egyik főszereplőnek állítólag 3 különböző magyar hangja vt a sorozat során.
Akkor még szinkronosan néztem a Dextert és zavart hogy nem egyezik a magyar hang.lui1698 írta:Én meg közben eldöntöttem, hogy a House után elkezdett sorozat a Sírhant művek lesz.
Annyi kérdésem lenne, hogy a szinkronja milyen a sorozatnak? Mert anno láttam pár részt eredeti nyelven, de most lusta vagyok úgy nézni...
Hát én sose néztem szinkronnal, de egyik főszereplőnek állítólag 3 különböző magyar hangja vt a sorozat során.lui1698 írta:Én meg közben eldöntöttem, hogy a House után elkezdett sorozat a Sírhant művek lesz.
Annyi kérdésem lenne, hogy a szinkronja milyen a sorozatnak? Mert anno láttam pár részt eredeti nyelven, de most lusta vagyok úgy nézni...
Tuti a bajszossal van valami gáz, mindig az utolsó kis gennyládák azok, akik így megpróbálják kidumálni magukat, a feka srác megnyilvánulása sokkal egyenesebb volt.Deus írta:The Walking Dead
Akkor az a másik fegyenc, a bajszos ürge, az szerintem tök korrekt pofa. Nem veszélyes. Viszont a másik fegyenc az tuti 100% hogy nem korrekt, látok benne kis veszélyt.
Úúú... ne is mond... mennyire idegesített engem az az idióta nőszemély, tejóisten... Már fogtam a fejem amikor nekiállt nyomni az inhalálást... Már azt hittem hogy zombiHershel leharapta a száját rendesen, de nem :''( Kezdem sajnálni Ricket, hogy elégé fejben sötét asszonya van...miihii írta:TWD
Lorinak meg egy headshot kijárna... Tudni lehet, h ha meghal vki, átváltozik és onnét vége a dalnak. Erre meg ott inhalálja a vén Hershelt, miközben bármikor szétzabálhatnáAz oroszlán szájába dugta a fejét, én meg komolyan szurkoltam, h kapja is meg a magáét a barom
![]()
Eazzy írta:magon van, bár én angolul olvasom, de jónak tűnt a magyar is, egyet ugyanis leszedtem belőle.Deus írta:van vhol magyarul?Eazzy írta: Olvassatok képregényt! Megéri...
Mondtam, h elég borult lesz a végelui1698 írta:Doktor House 5. évad
Na, így a végére toltam egy akkora vaddafakot, mint az állat. Számomra ez az évdad plusz a finálé volt eddig a sorozat csúcspontja.
Bemelegítettek azzal, hogy kátnör halál váratlanul fejbe lövi magát, aztán jön House aki megbolondul, az utolsó rész meg Fight Club-ot idéző érzés volt nekem.
Talán eddig a legegyértelműbb évad amire azt mondom, hogy 10/10.
magon van, bár én angolul olvasom, de jónak tűnt a magyar is, egyet ugyanis leszedtem belőle.Deus írta:van vhol magyarul?Eazzy írta: Olvassatok képregényt! Megéri...
Olvassatok képregényt! Megéri...Deus írta:The Walking Dead
Egyre jobb ez a RickOsztja a halált rendesen. Kinyírt egy rabot machetével
Pedig én is kinyírtam volna a helyében minél hamarabb, mert nagyon nem volt kóser vele. Amikor az a fegyenc Ricknek lökte a járkálót s amiatt esett hátra, na akkor mondtam magamban, hogy MOST KELL KINYÍRNI azt a tagot. Nem vacakolt Rick --> Machetével korrigálta a tag "hibáját"
Akkor az a másik fegyenc, a bajszos ürge, az szerintem tök korrekt pofa. Nem veszélyes. Viszont a másik fegyenc az tuti 100% hogy nem korrekt, látok benne kis veszélyt.
Akkor: Carl... wtf? egyedül ment el a gyengélkedőbe elhozni az orvosságokat, közben kinyírt 2 járkálót?... Nem csoda hogy kiakadt Lori... Ő is keménykedik már.
Legnagyobb jelenet az volt, amikor nekiálltak kitisztogatni egy blokkot: Fegyencek bevadultak --> gyomorba, szívbe döfködték a cuccukat, Rick -ék meg hátul figyelték az egészet, hogy mekkora verebek is ezek xD
Hát nálam mélyrepülés ez az évad... Carl gyerek nevetségesen irritáló...Deus írta:The Walking Dead
Egyre jobb ez a RickOsztja a halált rendesen. Kinyírt egy rabot machetével
Pedig én is kinyírtam volna a helyében minél hamarabb, mert nagyon nem volt kóser vele. Amikor az a fegyenc Ricknek lökte a járkálót s amiatt esett hátra, na akkor mondtam magamban, hogy MOST KELL KINYÍRNI azt a tagot. Nem vacakolt Rick --> Machetével korrigálta a tag "hibáját"
Akkor: Carl... wtf? egyedül ment el a gyengélkedőbe elhozni az orvosságokat, közben kinyírt 2 járkálót?... Nem csoda hogy kiakadt Lori... Ő is keménykedik már.
Legnagyobb jelenet az volt, amikor nekiálltak kitisztogatni egy blokkot: Fegyencek bevadultak --> gyomorba, szívbe döfködték a cuccukat, Rick -ék meg hátul figyelték az egészet, hogy mekkora verebek is ezek xD