2,1 (Primera División+BL)recrea írta:Messi kulcspasszaira is kíváncsi lennék, mert igen sok lehet neki is.
Ligue 1 - Franciaország
-
- Az Év fórumozója 2013
Mondjuk arra kíváncsi lennék, h mi számít "kulcspassznak"?! Gólpassz alap, gólhelyzet-passz, szélső kiugratása a védelem mögé, gondolom ezek.Game90 írta:Cazorla 3,5 és Pirlo 3 key pass/meccs nem gyenge...
Messi kulcspasszaira is kíváncsi lennék, mert igen sok lehet neki is.
-
- Az Év fórumozója 2013
Game90 írta:Cazorla 3,5 és Pirlo 3 key pass/meccs nem gyenge...

Pirlót én 36-ra tippeltem volna, így meglepett, hogy csak eggyel több Xavinál.
Másik érdekesség whoscored-ról:

MU 4,6-ja nem gyenge.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Ejj, én meg legalább 37-38ra tippeltem.
Mondjuk a Milan-ban utolsó éveiben már inkább egy ilyen korú emberre hasonlított, de aztán kivirágzott.
(már itt is spoilerezünk....
)
Mondjuk a Milan-ban utolsó éveiben már inkább egy ilyen korú emberre hasonlított, de aztán kivirágzott.
(már itt is spoilerezünk....

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Tévhitben vagytok Pirlo korát illetően... Mennyire tippeltek?lui1698 írta:Pirlo-tól azért is nagyon durva, mert ő ugye mélységi irányító. Arról nem is beszélve, hogy kb. 500 éves az ember...Game90 írta:Cazorla 3,5 és Pirlo 3 key pass/meccs nem gyenge...
33éves az ürge, Xavi-nál 1el több.
én is többnek néztem, aztán valamikor nyár végén megnéztem, és meglepődtem,hogy nem annyi amennyinek saccoltam.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Pirlo-tól azért is nagyon durva, mert ő ugye mélységi irányító. Arról nem is beszélve, hogy kb. 500 éves az ember...Game90 írta:Cazorla 3,5 és Pirlo 3 key pass/meccs nem gyenge...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Igazából csak az EB-n tudtam rendesen megfigyelni, lévén nem nézek francia bajnokságot, csak néha összefoglalókat.Bob_Marley írta:Én bízom benne nem, óriási kár lenne érte.Nagyon szeretem a játékát, abszolút a modern futball gladiátora.Rengeteget fut, nagyon erős, meg van az érzéke a kombinatív játékhoz, olvassa a játékot, s még mindig szemtelenül fiatal.Csodálkoztam hogy nem vitte el senki, pedig szó volt róla.
Elvileg az EB-re épphogy csak felépült egy sérülésből, könnyen lehet hogy ezért nem volt annyira meggyőző...
A mellette/helyette játszó Cabaye viszont annál inkább

Your village called. Their idiot is missing.
-
- aka Game90
Cazorla 3,5 és Pirlo 3 key pass/meccs nem gyenge...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
pont a problémás viselkedése miatt nem vitték elBob_Marley írta:Én bízom benne nem, óriási kár lenne érte.Nagyon szeretem a játékát, abszolút a modern futball gladiátora.Rengeteget fut, nagyon erős, meg van az érzéke a kombinatív játékhoz, olvassa a játékot, s még mindig szemtelenül fiatal.Csodálkoztam hogy nem vitte el senki, pedig szó volt róla.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én bízom benne nem, óriási kár lenne érte.Nagyon szeretem a játékát, abszolút a modern futball gladiátora.Rengeteget fut, nagyon erős, meg van az érzéke a kombinatív játékhoz, olvassa a játékot, s még mindig szemtelenül fiatal.Csodálkoztam hogy nem vitte el senki, pedig szó volt róla.daffy írta:nem gyenge. el fog kallódni a srác,kár érte

nem gyenge. el fog kallódni a srác,kár érte

Your village called. Their idiot is missing.
Arra gondoltam igen,és köszi a választ,elég logikusnak tűnik,de szerintem egyébként technikásabbak a futsal spíllerekBob_Marley írta:Ha a talpal veszik át a labdát dologra gondolsz, akkor annak 2 oka van.Egyik a labda más futsalban, nehezebb, könnyebben a földön marad, illetve a teremcipővel könnyebb megállítani talppal mint csavarossal.
Nem hiszem hogy technikai tudásban nagy különbség lenne egy futsal meg egy "rendes" játékos között, egyszerűen a labda s a játék fizikája mást követel meg.
Egyébként a spanyol foci egész elképesztő,még Futsalban is

így 6 nap elteltével reagálok rá, de hát én csak most láttam ezt

én megnéztem a meccs összefoglalóját és van egy-két dolog amit meg kéne még említeni.
1.Dorados 10 emberrel játszott, egyenlítés után kb a 93. percben lett kiállítva még egy emberük a padról, szóval 10-en voltak, nem 9en.
2. a büntető párbajban mindenki belőtte, a 4. Correcaminos játékos kihagyta.
4-3 volt az állás, jött az utolsó sorozat, Correcaminos játékosa berúgta. 4-4. jött az utolsó 11es, amit ha berúg a Dorados megnyerte a kupát.
találjátok ki hogy kiállt a 11es mögé...

persze, hogy a kapus, aki már gólt is lőtt és elég keményem belőtte és megnyerték a kupát...

de ebből is látszik a sportgéza színvonala, hogy utána se néznek a dolgoknak...
és hátha valakit kedvet kapott megnézni az összefoglalót.
http://www.youtube.com/watch?v=tbZC-7IKgj4
madridista
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha a talpal veszik át a labdát dologra gondolsz, akkor annak 2 oka van.Egyik a labda más futsalban, nehezebb, könnyebben a földön marad, illetve a teremcipővel könnyebb megállítani talppal mint csavarossal.Mezner2 írta:Nem tudtam hol van a helye pontosan,de úgy gondolom talán itt.
Ahogy nézem a futsal vb-t,felmerült bennem a kérdés,hogy azt a labdaátvételi módot amit ők használnak,miért nem alkalmazzák nagypályán???Hihetetlenül meggyorsítaná a labdajáratást,ha már át kell venni,akkor jelentősen növelné a csapat sebességét,erről valakinek valami tippje? vagy van bármilyen hátulütője a dolognak??
Egyébként a futsal csapatok játéka bizonyos értelemben hajaz a miénkre,itt is rövid passzokkal,sok labda nélküli mozgással,próbálnak a csapatok létszámfölényt kialakítani,illetve mindig próbálnak háromszögeket létrehozni,nyilván a pálya nagysága is közrejátszik ebben,de akkor is érdekesnek találom.
Nem hiszem hogy technikai tudásban nagy különbség lenne egy futsal meg egy "rendes" játékos között, egyszerűen a labda s a játék fizikája mást követel meg.

Nem tudtam hol van a helye pontosan,de úgy gondolom talán itt.
Ahogy nézem a futsal vb-t,felmerült bennem a kérdés,hogy azt a labdaátvételi módot amit ők használnak,miért nem alkalmazzák nagypályán???Hihetetlenül meggyorsítaná a labdajáratást,ha már át kell venni,akkor jelentősen növelné a csapat sebességét,erről valakinek valami tippje? vagy van bármilyen hátulütője a dolognak??
Egyébként a futsal csapatok játéka bizonyos értelemben hajaz a miénkre,itt is rövid passzokkal,sok labda nélküli mozgással,próbálnak a csapatok létszámfölényt kialakítani,illetve mindig próbálnak háromszögeket létrehozni,nyilván a pálya nagysága is közrejátszik ebben,de akkor is érdekesnek találom.
-
- aka Game90
Mennyire imádtam ezt az Adriano srácot. Most meg kb. Mekis reklámarc lehetne...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Az Év fórumozója 2013
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Az új edző a 44 éves Paulo Sergio Bento Brito, aki tavaly a Hearts edzője volt, azelőtt pedig a Sporting-é. Nem rossz edző, lehetett volna jobbat is találni, de ahhoz képest, hogy eddig kiket írtak lehetséges edzőként, jónak számít. Szerintem lesz esély vele továbbjutni a BL-csoportbólMessiFan91 írta:Távozik a Kolozsvári CFR-től Ioan Andone.
Nem örülök a távozásának, a BL-ben nagyszerűen irányította a kolozsváriakat, és ha nincs annyi sérült, akkor a bajnokságban is benne lennének az első 5-ben. Nem kellett volna elküldeni, főleg úgy, hogy a Basel elleni BL-selejtezők után a CFR tulajdonosa azt mondta, hogy szeretné minél több évet a CFR-nél tartani. Erre egy rossz sorozat a bajnokságban és kirúgják. Akárhova is megy a CFR-től, kívánok neki sok sikert!
Remélem, hogy tapasztalt edzőt hoznak a helyébe, akivel továbbjutnak a csoportból a kolozsváriak a BL-csoportból.
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Távozik a Kolozsvári CFR-től Ioan Andone.
Nem örülök a távozásának, a BL-ben nagyszerűen irányította a kolozsváriakat, és ha nincs annyi sérült, akkor a bajnokságban is benne lennének az első 5-ben. Nem kellett volna elküldeni, főleg úgy, hogy a Basel elleni BL-selejtezők után a CFR tulajdonosa azt mondta, hogy szeretné minél több évet a CFR-nél tartani. Erre egy rossz sorozat a bajnokságban és kirúgják. Akárhova is megy a CFR-től, kívánok neki sok sikert!
Remélem, hogy tapasztalt edzőt hoznak a helyébe, akivel továbbjutnak a csoportból a kolozsváriak a BL-csoportból.
-
- Az Év fórumozója 2013
- visca el barca
- Presidente del Barça
sportfogadásvan valaki hitetlenkedve kérdezte, hogy lehet 1.7-ért ilyet kihagyni... így... az első mindig, mindehol kikap ha a tök utolsóval játszik...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem hittem a szememnek... ja meg el is vitték ezzel a szelvényemet. Elképesztő, hogy kikaptak a tök utolsótól.visca el barca írta:troyes - márszej 1-0, 89. percben...
IMPOSSIBRU! tök utolsótól... áh, no words, a barcát leszámítva ez nem az én 7végém..
Gignac meg le is sérült??? már az első félidőben lecserélték .... és Remy állt be helyette

Hatalmas meglepetés... csak ne most lett volna

Blog - Supernatural Movies
- visca el barca
- Presidente del Barça
troyes - márszej 1-0, 89. percben...
IMPOSSIBRU! tök utolsótól... áh, no words, a barcát leszámítva ez nem az én 7végém..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Heracles Ajax 3-3 
Ez volt az 5ik iksz eddig a bajnokságban, most sikerült 3-0ás vezetésről leikszelni
Mondjuk legalább a PSV meg otthon ég eddig 2:0ra a Villem Zvő ellen
De ez nem sokat segít, meg nem szép dolog a káröröm.Hiába veri az Ajax a Twentet ha mindenkivel leikszel
Frank remélem összekapja a társaságot.

Ez volt az 5ik iksz eddig a bajnokságban, most sikerült 3-0ás vezetésről leikszelni

Mondjuk legalább a PSV meg otthon ég eddig 2:0ra a Villem Zvő ellen