Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, a Reading-nek majdnem ugyanannyi. Csak nem mindegy, hogy 15-8 vagy 7-9 az eloszlásGareth Tello írta: MU 4,6-ja nem gyenge.
Igen, ezek.recrea írta: Mondjuk arra kíváncsi lennék, h mi számít "kulcspassznak"?! Gólpassz alap, gólhelyzet-passz, szélső kiugratása a védelem mögé, gondolom ezek.
Kisebb költői túlzás voltSanama írta:Ez most nekem nem tisztaSzerintem nem lövök le nagy poént azzal, hogy volt egy Age oszlop is, így könnyen ki lehetett következtetni Pirlo életkorát Amúgy nem a sebességéből él az ember, néhány éve úgy kell betolni őt a pályára, de még mindig hatalmas tanár.33éves, és már néhány éve úgy kell betolni?
Akkor mi van Puyollal?
Oh, csak kérnem kell.Gareth Tello írta:2,1 (Primera División+BL)recrea írta:Messi kulcspasszaira is kíváncsi lennék, mert igen sok lehet neki is.
2,1 (Primera División+BL)recrea írta:Messi kulcspasszaira is kíváncsi lennék, mert igen sok lehet neki is.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, h mi számít "kulcspassznak"?! Gólpassz alap, gólhelyzet-passz, szélső kiugratása a védelem mögé, gondolom ezek.Game90 írta:Cazorla 3,5 és Pirlo 3 key pass/meccs nem gyenge...
Game90 írta:Cazorla 3,5 és Pirlo 3 key pass/meccs nem gyenge...
Tévhitben vagytok Pirlo korát illetően... Mennyire tippeltek?lui1698 írta:Pirlo-tól azért is nagyon durva, mert ő ugye mélységi irányító. Arról nem is beszélve, hogy kb. 500 éves az ember...Game90 írta:Cazorla 3,5 és Pirlo 3 key pass/meccs nem gyenge...
Pirlo-tól azért is nagyon durva, mert ő ugye mélységi irányító. Arról nem is beszélve, hogy kb. 500 éves az ember...Game90 írta:Cazorla 3,5 és Pirlo 3 key pass/meccs nem gyenge...
Igazából csak az EB-n tudtam rendesen megfigyelni, lévén nem nézek francia bajnokságot, csak néha összefoglalókat.Bob_Marley írta:Én bízom benne nem, óriási kár lenne érte.Nagyon szeretem a játékát, abszolút a modern futball gladiátora.Rengeteget fut, nagyon erős, meg van az érzéke a kombinatív játékhoz, olvassa a játékot, s még mindig szemtelenül fiatal.Csodálkoztam hogy nem vitte el senki, pedig szó volt róla.
pont a problémás viselkedése miatt nem vitték elBob_Marley írta:Én bízom benne nem, óriási kár lenne érte.Nagyon szeretem a játékát, abszolút a modern futball gladiátora.Rengeteget fut, nagyon erős, meg van az érzéke a kombinatív játékhoz, olvassa a játékot, s még mindig szemtelenül fiatal.Csodálkoztam hogy nem vitte el senki, pedig szó volt róla.
Én bízom benne nem, óriási kár lenne érte.Nagyon szeretem a játékát, abszolút a modern futball gladiátora.Rengeteget fut, nagyon erős, meg van az érzéke a kombinatív játékhoz, olvassa a játékot, s még mindig szemtelenül fiatal.Csodálkoztam hogy nem vitte el senki, pedig szó volt róla.daffy írta:nem gyenge. el fog kallódni a srác,kár érte
nem gyenge. el fog kallódni a srác,kár érte
Arra gondoltam igen,és köszi a választ,elég logikusnak tűnik,de szerintem egyébként technikásabbak a futsal spíllerekBob_Marley írta:Ha a talpal veszik át a labdát dologra gondolsz, akkor annak 2 oka van.Egyik a labda más futsalban, nehezebb, könnyebben a földön marad, illetve a teremcipővel könnyebb megállítani talppal mint csavarossal.
Nem hiszem hogy technikai tudásban nagy különbség lenne egy futsal meg egy "rendes" játékos között, egyszerűen a labda s a játék fizikája mást követel meg.
így 6 nap elteltével reagálok rá, de hát én csak most láttam ezt
Ha a talpal veszik át a labdát dologra gondolsz, akkor annak 2 oka van.Egyik a labda más futsalban, nehezebb, könnyebben a földön marad, illetve a teremcipővel könnyebb megállítani talppal mint csavarossal.Mezner2 írta:Nem tudtam hol van a helye pontosan,de úgy gondolom talán itt.
Ahogy nézem a futsal vb-t,felmerült bennem a kérdés,hogy azt a labdaátvételi módot amit ők használnak,miért nem alkalmazzák nagypályán???Hihetetlenül meggyorsítaná a labdajáratást,ha már át kell venni,akkor jelentősen növelné a csapat sebességét,erről valakinek valami tippje? vagy van bármilyen hátulütője a dolognak??
Egyébként a futsal csapatok játéka bizonyos értelemben hajaz a miénkre,itt is rövid passzokkal,sok labda nélküli mozgással,próbálnak a csapatok létszámfölényt kialakítani,illetve mindig próbálnak háromszögeket létrehozni,nyilván a pálya nagysága is közrejátszik ebben,de akkor is érdekesnek találom.
Az új edző a 44 éves Paulo Sergio Bento Brito, aki tavaly a Hearts edzője volt, azelőtt pedig a Sporting-é. Nem rossz edző, lehetett volna jobbat is találni, de ahhoz képest, hogy eddig kiket írtak lehetséges edzőként, jónak számít. Szerintem lesz esély vele továbbjutni a BL-csoportbólMessiFan91 írta:Távozik a Kolozsvári CFR-től Ioan Andone.
Nem örülök a távozásának, a BL-ben nagyszerűen irányította a kolozsváriakat, és ha nincs annyi sérült, akkor a bajnokságban is benne lennének az első 5-ben. Nem kellett volna elküldeni, főleg úgy, hogy a Basel elleni BL-selejtezők után a CFR tulajdonosa azt mondta, hogy szeretné minél több évet a CFR-nél tartani. Erre egy rossz sorozat a bajnokságban és kirúgják. Akárhova is megy a CFR-től, kívánok neki sok sikert!
Remélem, hogy tapasztalt edzőt hoznak a helyébe, akivel továbbjutnak a csoportból a kolozsváriak a BL-csoportból.
Nem hittem a szememnek... ja meg el is vitték ezzel a szelvényemet. Elképesztő, hogy kikaptak a tök utolsótól.visca el barca írta:troyes - márszej 1-0, 89. percben...
IMPOSSIBRU! tök utolsótól... áh, no words, a barcát leszámítva ez nem az én 7végém..