úgy hogy írsz még 80at:)HAnonymus írta:Te Badi, hogy jön neked össze a napi 50 hozzászólás? Nem sok az egy kicsit? Hogy leszek én így Jugador de Barca?![]()
![]()
Samuel Eto'o
Te Badi, hogy jön neked össze a napi 50 hozzászólás? Nem sok az egy kicsit? Hogy leszek én így Jugador de Barca?

nem is kell belegondolni!
Tényleg rossz belegondolni!
De azért jobban vigyázhatna magára a lelkem!
Elöbb a kajaügy! Most meg a száguldozás!
Forca Barca!
De azért jobban vigyázhatna magára a lelkem!
Elöbb a kajaügy! Most meg a száguldozás!
Forca Barca!
-
- Director del Fútbol
Hát ez azért nem semmi! Tudom-tudom - ne is monjak ilyet, de egy pillanatra gondoljunk bele, hogy mi lett volna ha........?! JÉZUSOM, belegondolni is szörnyű, ezt már nem emésztettük volna meg soha, az tutti!!!! 

"Més Cuen un Club"
Igaz a hír, valóban balesete volt 2 napja mallorcán, de leginkább azon kesergett, hogy a kocsija tropára tört. Más baj egyelőre nincs:-)
-
- Director del Fútbol
Most olvastam, hogy Eto'o-nak állítólag elég komoly autóbalesete volt a hétvégén! Lesodródott Mallorcán az utról a sportkocsijával, nekicsapódott a szalagkorlátnak, és háromszor megpördült az autó!!! Eto'o sértetlenül szállt ki az autóból!!!!! Tegnap már a csapattal edzett, mint ha mi sem történt volna?!........ Ha ez igaz, akkor elég komoly, nem?!... Bár nem hiteles a forrás - Mai Nap!
Ez már komolyan olyan, mint a "Végállomás" című film, mint ha az egész Barcát üldözné a balszerencse, a veszély, a baleset, és eggyenként szedné az áldozatait... Kezdek félni gyerekek, mi ez, valami átok?!... Még szerencse, hogy ez jól alakult.....
Ez már komolyan olyan, mint a "Végállomás" című film, mint ha az egész Barcát üldözné a balszerencse, a veszély, a baleset, és eggyenként szedné az áldozatait... Kezdek félni gyerekek, mi ez, valami átok?!... Még szerencse, hogy ez jól alakult.....
"Més Cuen un Club"
- Barcelinho
- Jugador del Barça
haggyuk ezt a hülyeséget.etoo csak löjön sok golt bármennyi lába van. 

Visca el Barca!!!
höhh azt hoghy?:D
- Barcelinho
- Jugador del Barça
sztem ha csak egy lába lenne,akkor is 20 fölött löné a golokat.
Visca el Barca!!!
-
- Jugador del Barça
dehogy, Zsolt debrecenböl :DDDBadi írta:Barca írta:a 3lábu dolgot nem baj ha nem értedHAnonymus írta:Ezt a háromlábú isten dolgot nem nagyon értem... Mindegy, biztos én vagyok a hülye.
A kocsit szépen lenullázta. A szavazás meg azért nem vicces, mert az összes sorozatban együttvéve lehet hogy 30 fölé megy pedig arra senki nem szavazott...a cseten találta ki egy gyenge elméjü és azóta így hívják elég sokan öt
nem taglalnám a szó eredetét
ki volt az koma?
Barca írta:a 3lábu dolgot nem baj ha nem értedHAnonymus írta:Ezt a háromlábú isten dolgot nem nagyon értem... Mindegy, biztos én vagyok a hülye.
A kocsit szépen lenullázta. A szavazás meg azért nem vicces, mert az összes sorozatban együttvéve lehet hogy 30 fölé megy pedig arra senki nem szavazott...a cseten találta ki egy gyenge elméjü és azóta így hívják elég sokan öt
nem taglalnám a szó eredetét

-
- Jugador del Barça
a 3lábu dolgot nem baj ha nem értedHAnonymus írta:Ezt a háromlábú isten dolgot nem nagyon értem... Mindegy, biztos én vagyok a hülye.
A kocsit szépen lenullázta. A szavazás meg azért nem vicces, mert az összes sorozatban együttvéve lehet hogy 30 fölé megy pedig arra senki nem szavazott...

Ezt a háromlábú isten dolgot nem nagyon értem... Mindegy, biztos én vagyok a hülye. 
A kocsit szépen lenullázta. A szavazás meg azért nem vicces, mert az összes sorozatban együttvéve lehet hogy 30 fölé megy pedig arra senki nem szavazott...

Eto'o a rongylábú isten 

- Barcelinho
- Jugador del Barça
Amikor ideigazolt,leugattam,hogy [auto_cenzúra],de ma már ö a kedvenc játékosom Ronaldinhoval együtt.
Visca el Barca!!!
itt még superpuyollal meccsel

vagy nekik rúgjon 4et vagy 5öt a mardidnak meg 3atEnrique írta:Jaja! Én a helyében várnék addig. Jó lesz a dupla az espanyol és a milan ellen meg a továbbiak ellen. Utána majd jöhet a madrid is!!Bodi írta:Vagy a classicon!Enrique írta:Ez az, mikor ha nem most szerezze meg első Barcás mester3asát.Mondjuk úgy is kiegyeznék hogyha a milan ellen szerezné meg....
![]()
![]()