Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagy taps neki, eddig ez az éve fenomenális, egy rossz szava se lehet rá senkinekSanama írta:Bryant tripla dupla, mást kell még mondani?
Ebben igazad van, csak a kettő nem ugyanaz szerintem, mert az hogy valaki megcsúszik a lakásán stb, "benne van" de az hogy valakinek évek óta fáj a térde, az ne menjen már el bowlingozni, vagy bárhova.Zolee23 írta:Azért ne szórakozzunk már, persze profi sportoló, de ők is emberek. Ez benne van, elég egy nagyon rossz mozdulat. A többi sportban is történnek ilyen komikus sérülések, de hogy az NBA-nél maradjunk, Artes pl. anno leesett a lépcsőn a lakásában, Mayo idén nyáron szintén a lépcsőn esett le.
Szerintem meg igen is 40-50%-on pörög, de ez nem dehonesztáló jelző, mert amikor ég a ház, akkor azért odateszi magát és nem rajta múlnak a vereségek, meg ahogy írod, kontrollálja a meccseket, de ez nem zárja ki azt, amit én írok. Ő stabilan lehetne, ha akarna 25/12-es játékos kb. De jó így neki és kíváncsi leszek milyen lesz valóban, amikor bajnokesélyes csapatban lesz (akár ez a Clippers is lehet az, majd meglátjuk a Po-ban). Szóval ezzel nem bántottam, hanem dicsértem a képességeit, csak jó lenne hétről-hétre egy olyan Chris Pault látni, aki annyit vállal, mint nálunk Rondo pl...Bob_Marley írta:Nincs sok időmDe részemről 2 dolog van amivel hirtelen nem értek egyet.
1;Pault sokszor láttam tavaly is meg volt szerencsém idén is (NY-i meccsek ebből a szempontból jók, mikor felkelek még megy) s CP3 -t nehéz szavakba önteni mekkora irányítózseni.
S nem hiszem hogy 40-50%on pörögne, vannak persze negyedek, félidők mikor "eltűnik" de olyan szinten tudja kontrollálni a meccsek végét, hogy hihetetlen.
2;Macik tényleg erősek, de az idei mérlegük is kicsit csalóka mert ugyan volt meccs amikor gyengén játszottak de nyertek, viszont ez a legutóbbi 2 elég impresszív volt, de nagyon az elején vagyunk.Viszont évek óta remek keret, jó edző, 2 éve Gay tavaly Randolph idén Conley vagy Gasol következne a sorban aki lesérül.Remélhetőleg ez nem következik be, mert amúgy sok csapatnak elég rémálom a Grizzlies ellen játszani, s ha esetleg bentről nem menne, akkor Ellington félék kintről szétdobálnakPadon is fiatalok, sikerre éhesek, s Arthur is lassan bevethető lesz, s ennyi dicséret és pozitívum után, mégsem hiszem hogy esetlegesen Nyugatot ők nyernék.Ahogy Tocy is írta Spurs-Lakers-Thunder, de egy WCF kinézhet a maciknak, de sok összetevős, mert pl ne feledkezzünk meg a Clippersről sem ha már itt tartunk, azért ők is már 1-2 nagy falatot szépen megrágtak, lsd Miami
Nyugat iszonyat érdekes lesz.
Rólunk nem tudok mit írni, mi kikapunk, majd nyerünk majd kikapunk, de alakulunkRondo elővigyázatosság miatt nem volt a Nets ellen, kikaptunk, de rendben volt a csapat, s ami fontos így többet játszottak a cserék.
remélem sokra,elvégre nyugaton az OKC mellett nekik drukkolok.Mondjuk főleg Rudy Gay miatt,de minden játékos szimpatikus,és jó kosárlabdát is játszanak,élvezet nézni a meccseiket.kamaj írta: Ti mit gondoltok a Macikról, mire lehetnek képesek idén?
Mivel én a Thunderrel szimpatizálok, láttam a két csapat meccsét. Nagyon jók voltatok, egyszerűen kevés volt az ellenszer Gasolék ellen. Jó meccset játszottak a felek, ebből kiindulva, ha mindig így teljesít majd a Grizzlies, akkor nagy reményeitek lehetnek!kamaj írta:Na csak muszáj vagyok ide beírni a fórum fő Maci szurkolóként, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire összeállt idén a Memphis. Jó tudom, még nagyon az elején járunk, de az látszik, hogy ha nagy sérülések nem lesznek, akkor igencsak meg fog szenvedni mindenki a Memphis ellen. Ami mindig is gyenge volt ennél a csapatnál a kispad, az most úgy tűnik segítségére tud lenni a kezdőknek. Féltem, hogy Mayo nélkül nem tudunk jó játékost a padról behozni, de csaladkoznom kellett. Hollins mester nagyaon összerakta a csapatot, és reménykedem, hogy az új tulaj Pera egy kicsit még többet hajlandó belefeccölni a csapatba, mert nem kéne sok, és akár... Na de én most nem folytatom a mondatot, mert az még távol van tőlünk
Ti mit gondoltok a Macikról, mire lehetnek képesek idén?
Nekem is tetszik a Memphis, szurkolok is nekik Nyugaton. Más kérdés, hogy jelenleg akármilyen gyenge a Lakers, akárhogy botladozik a Thunder, és akárhogy öregszik a Spurs, szerintem mind3 csapat jobb, bár a Spursnek rémálom matchup a Grizzlies. És akkor még ott van a Nuggets is. Konf. döntő már nagy szó lenne nagyon, a sima PO-ban biztos vagyok, ott meg inkább sorsolás és szerencse függvénye már a dolog. Senki ellen nem kell remegnie a csapatnak, de azért minimum 3 csapat van, akik ellen azért nagy meglepetés lenne a továbbjutás. Viszont a keleti csapatok ellen nagyon jó a matchup nektek, ezt mutatja az ellenünk játszott meccs is. Csak ugye odáig nem nagyon fognak a Grizzlik...kamaj írta:Na csak muszáj vagyok ide beírni a fórum fő Maci szurkolóként, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire összeállt idén a Memphis. Jó tudom, még nagyon az elején járunk, de az látszik, hogy ha nagy sérülések nem lesznek, akkor igencsak meg fog szenvedni mindenki a Memphis ellen. Ami mindig is gyenge volt ennél a csapatnál a kispad, az most úgy tűnik segítségére tud lenni a kezdőknek. Féltem, hogy Mayo nélkül nem tudunk jó játékost a padról behozni, de csaladkoznom kellett. Hollins mester nagyaon összerakta a csapatot, és reménykedem, hogy az új tulaj Pera egy kicsit még többet hajlandó belefeccölni a csapatba, mert nem kéne sok, és akár... Na de én most nem folytatom a mondatot, mert az még távol van tőlünk
Ti mit gondoltok a Macikról, mire lehetnek képesek idén?
Majd énEazzy írta: Bynum frizuráját már be sem merem linkelni...
Ha a Memphist is elkapja a Knicks, akkor az egész Wall Street megáll egy egész napra és csak a pezsgő meg a kaviár fog folyni minden honnan:DDDDneobarca írta:
És most irány Memphisbe egy kis medve vadászatra...![]()
![]()
Scott Brooks plans to change up Kevin Durant's substitution pattern, creating more time apart for Russell Westbrook.
Áááááááá... Dehooogggyyy...Eazzy írta:Csak nem te vagy az a melodrama? Celebkedsz?
Az elképesztően jó tényleg kicsit erős, de azért magukhoz képest tényleg erőn felül teljesítenek egyelőre. Mondjuk érdekes, hogy miért működik idén az, ami tavaly nem működött. Olyan iszonyat nagy változások nem voltak a keretben, aki érkezett az is inkább a munkás kategóriába sorolható, mint a sztár-ba. Ráadásul a Gordon-Henderson páros tán már most elég sok meccset kihagyott az idén, márpedig ők elvileg húzó emberek lennének. Kemba jól láthatóan szintet lépett, Mullens-t is megtanították védekezni (ha még úgy is dobna, mint az előszezonban, akkor ő tényleg használható játékos lenne) viszont a legnagyobb reménységüket úgy tűnik bebukták. Byombo-t idén még hasznos kiegészítőnek is csak nagy merészséggel lehet nevezni. Kíváncsi leszek, hogy meddig tart ki a lendület, mert ez a keret szerintem még mindig az utolsó helyre jó csak. (Ahol egy Walker-Mullens-Henderson 3-asból próbálnak valakit bepromótálni az All-Star-ra ott azért gondok vannak.Zolee23 írta:Az "elképesztően jó"-t kicsit túlzásnak érzem. Nyertek a foghíjas Pacers ellen, a Wolvesnél konkrétan a fél csapat nem játszott és még így is csak kettővel tudtak nyerni, a Wizards Wall és Nene nélkül D-Liga szint, a Dallast meg úgy verték hogy ők előző este meccset játszottak New Yorkban.REMY írta:Nem olvastam át minden Hsz-t, de szerintem említsük meg a Bobcats-t iselképesztő mennyire JÓK !!!! pozitív a mérlegük.
remélem nem fognak nagyon visszaesni.
Mondjuk 7 meccs után pozitív a mérlegük, ez mondjuk már hatalmas előrelépés.
Csak nem te vagy az a melodrama? Celebkedsz?neobarca írta:Végre, Végre! Lesz mit hallgatnom a melóban...Tocy írta:Amúgy kijött az új podcast: http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/14/alleyoop17
Végre, Végre! Lesz mit hallgatnom a melóban...Tocy írta:Amúgy kijött az új podcast: http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/14/alleyoop17
Na jó kicsi elfogultság talán volt benneZolee23 írta:Épp ellenkezőleg, szakadéknyi különbség van köztük.Bob_Marley írta: Irányítók közül csak 2 ember van akit előrébb mondanék mint ő, de nem sokkal.Deron Williams-Chris Paul