USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.19. 11:26:55

Sanama írta:Bryant tripla dupla, mást kell még mondani? :twisted:
Nagy taps neki, eddig ez az éve fenomenális, egy rossz szava se lehet rá senkinek :shock: :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.19. 11:25:20

Bryant tripla dupla, mást kell még mondani? :twisted:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.19. 01:00:59

Zolee23 írta:Azért ne szórakozzunk már, persze profi sportoló, de ők is emberek. Ez benne van, elég egy nagyon rossz mozdulat. A többi sportban is történnek ilyen komikus sérülések, de hogy az NBA-nél maradjunk, Artes pl. anno leesett a lépcsőn a lakásában, Mayo idén nyáron szintén a lépcsőn esett le.
Ebben igazad van, csak a kettő nem ugyanaz szerintem, mert az hogy valaki megcsúszik a lakásán stb, "benne van" de az hogy valakinek évek óta fáj a térde, az ne menjen már el bowlingozni, vagy bárhova.
Leülök, elmegyek gyógytornára, hidromasszázsra, nem tudom, de próbálok felépülni, nem kísértem a sorsot.Szerintem az egyik véletlen baleset, a másik meg felelőtlenség, Bynum utóbbi.Bár azért gondolom van benne egy amerikai médihajhászás is.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.18. 19:39:25

Valaki nézi a Knicks meccset? Első félidőt annyira nem éreztük szerintem, de ez a 2. nagyon jól indul... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Zolee23
Capitá del Barça

2012.11.18. 15:03:58

Azért ne szórakozzunk már, persze profi sportoló, de ők is emberek. Ez benne van, elég egy nagyon rossz mozdulat. A többi sportban is történnek ilyen komikus sérülések, de hogy az NBA-nél maradjunk, Artes pl. anno leesett a lépcsőn a lakásában, Mayo idén nyáron szintén a lépcsőn esett le.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.18. 11:02:24

Hozzátartozik pl az idei évéhez, hogy 32 percet átlagol csak CP3, miután Vinny del Negro sokat pihenteti a kezdőt, s a cseresor is azért elég korrekt, Bledsoe-val Crawforddal.
De nem fogunk ezen összeveszni, szerintem nem 40-50%on pörög :D

Tegnap simán sikerült megverni a Torontot, Terry nagyot játszott, de Sullinger is hozott egy dupla-duplát, Rondo meg játszott, rögtön egy 20 assisttal jelentkezett :D
http://www.youtube.com/watch?v=8GYlDcGw ... r_embedded

PP meg beköszönt Valencsúnásznak:
http://www.youtube.com/watch?v=KlAFRVqlvJs
Üdv az NBA-ben rookie :lol:

http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... ry_Bowling
Andrew Bynum suffered an unspecified injury this month while bowling, according to multiple sources.
Azért ez elég komoly...Én mikor fociztam az edző azt nem engedte hogy edzés előtt kicsit lötyögjünk betonon, itt meg egy profi sportoló dollár milliókért, sérülten elmegy bowlingozni meg jobbra-balra.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.17. 23:19:32

Bob_Marley írta:Nincs sok időm :D De részemről 2 dolog van amivel hirtelen nem értek egyet.
1;Pault sokszor láttam tavaly is meg volt szerencsém idén is (NY-i meccsek ebből a szempontból jók, mikor felkelek még megy :D ) s CP3 -t nehéz szavakba önteni mekkora irányítózseni.
S nem hiszem hogy 40-50%on pörögne, vannak persze negyedek, félidők mikor "eltűnik" de olyan szinten tudja kontrollálni a meccsek végét, hogy hihetetlen.
2;Macik tényleg erősek, de az idei mérlegük is kicsit csalóka mert ugyan volt meccs amikor gyengén játszottak de nyertek, viszont ez a legutóbbi 2 elég impresszív volt, de nagyon az elején vagyunk.Viszont évek óta remek keret, jó edző, 2 éve Gay tavaly Randolph idén Conley vagy Gasol következne a sorban aki lesérül.Remélhetőleg ez nem következik be, mert amúgy sok csapatnak elég rémálom a Grizzlies ellen játszani, s ha esetleg bentről nem menne, akkor Ellington félék kintről szétdobálnak :D Padon is fiatalok, sikerre éhesek, s Arthur is lassan bevethető lesz, s ennyi dicséret és pozitívum után, mégsem hiszem hogy esetlegesen Nyugatot ők nyernék.Ahogy Tocy is írta Spurs-Lakers-Thunder, de egy WCF kinézhet a maciknak, de sok összetevős, mert pl ne feledkezzünk meg a Clippersről sem ha már itt tartunk, azért ők is már 1-2 nagy falatot szépen megrágtak, lsd Miami :D Nyugat iszonyat érdekes lesz.

Rólunk nem tudok mit írni, mi kikapunk, majd nyerünk majd kikapunk, de alakulunk :D Rondo elővigyázatosság miatt nem volt a Nets ellen, kikaptunk, de rendben volt a csapat, s ami fontos így többet játszottak a cserék.
Szerintem meg igen is 40-50%-on pörög, de ez nem dehonesztáló jelző, mert amikor ég a ház, akkor azért odateszi magát és nem rajta múlnak a vereségek, meg ahogy írod, kontrollálja a meccseket, de ez nem zárja ki azt, amit én írok. Ő stabilan lehetne, ha akarna 25/12-es játékos kb. De jó így neki és kíváncsi leszek milyen lesz valóban, amikor bajnokesélyes csapatban lesz (akár ez a Clippers is lehet az, majd meglátjuk a Po-ban). Szóval ezzel nem bántottam, hanem dicsértem a képességeit, csak jó lenne hétről-hétre egy olyan Chris Pault látni, aki annyit vállal, mint nálunk Rondo pl...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.17. 19:18:11

Nincs sok időm :D De részemről 2 dolog van amivel hirtelen nem értek egyet.
1;Pault sokszor láttam tavaly is meg volt szerencsém idén is (NY-i meccsek ebből a szempontból jók, mikor felkelek még megy :D ) s CP3 -t nehéz szavakba önteni mekkora irányítózseni.
S nem hiszem hogy 40-50%on pörögne, vannak persze negyedek, félidők mikor "eltűnik" de olyan szinten tudja kontrollálni a meccsek végét, hogy hihetetlen.
2;Macik tényleg erősek, de az idei mérlegük is kicsit csalóka mert ugyan volt meccs amikor gyengén játszottak de nyertek, viszont ez a legutóbbi 2 elég impresszív volt, de nagyon az elején vagyunk.Viszont évek óta remek keret, jó edző, 2 éve Gay tavaly Randolph idén Conley vagy Gasol következne a sorban aki lesérül.Remélhetőleg ez nem következik be, mert amúgy sok csapatnak elég rémálom a Grizzlies ellen játszani, s ha esetleg bentről nem menne, akkor Ellington félék kintről szétdobálnak :D Padon is fiatalok, sikerre éhesek, s Arthur is lassan bevethető lesz, s ennyi dicséret és pozitívum után, mégsem hiszem hogy esetlegesen Nyugatot ők nyernék.Ahogy Tocy is írta Spurs-Lakers-Thunder, de egy WCF kinézhet a maciknak, de sok összetevős, mert pl ne feledkezzünk meg a Clippersről sem ha már itt tartunk, azért ők is már 1-2 nagy falatot szépen megrágtak, lsd Miami :D Nyugat iszonyat érdekes lesz.

Rólunk nem tudok mit írni, mi kikapunk, majd nyerünk majd kikapunk, de alakulunk :D Rondo elővigyázatosság miatt nem volt a Nets ellen, kikaptunk, de rendben volt a csapat, s ami fontos így többet játszottak a cserék.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.17. 19:09:11

kamaj írta: Ti mit gondoltok a Macikról, mire lehetnek képesek idén? :)
remélem sokra,elvégre nyugaton az OKC mellett nekik drukkolok.Mondjuk főleg Rudy Gay miatt,de minden játékos szimpatikus,és jó kosárlabdát is játszanak,élvezet nézni a meccseiket.
Viszont igaz az,hogy a Lakers,OKC,Spurs hármas elvileg jobb,de bármi lehet,csak még mellettük is van egy Denver,Clippers kettős,nagyon sűrű. De bármi lehet,jó PO-helyet kell elcsípni,első körből azzal tovább lehet menni,onnan meg bármi lehet.
Amit nem akarok,hogy könf. döntő előtt összetalálkozzanak az OKCvel,az rossz lenne,bár volt már rá példa 2 éve azt hiszem,de lehet 3.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.11.17. 19:02:05

kamaj írta:Na csak muszáj vagyok ide beírni a fórum fő Maci szurkolóként, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire összeállt idén a Memphis. Jó tudom, még nagyon az elején járunk, de az látszik, hogy ha nagy sérülések nem lesznek, akkor igencsak meg fog szenvedni mindenki a Memphis ellen. Ami mindig is gyenge volt ennél a csapatnál a kispad, az most úgy tűnik segítségére tud lenni a kezdőknek. Féltem, hogy Mayo nélkül nem tudunk jó játékost a padról behozni, de csaladkoznom kellett. Hollins mester nagyaon összerakta a csapatot, és reménykedem, hogy az új tulaj Pera egy kicsit még többet hajlandó belefeccölni a csapatba, mert nem kéne sok, és akár... Na de én most nem folytatom a mondatot, mert az még távol van tőlünk :)
Ti mit gondoltok a Macikról, mire lehetnek képesek idén? :)
Mivel én a Thunderrel szimpatizálok, láttam a két csapat meccsét. Nagyon jók voltatok, egyszerűen kevés volt az ellenszer Gasolék ellen. Jó meccset játszottak a felek, ebből kiindulva, ha mindig így teljesít majd a Grizzlies, akkor nagy reményeitek lehetnek!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.17. 19:01:58

kamaj írta:Na csak muszáj vagyok ide beírni a fórum fő Maci szurkolóként, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire összeállt idén a Memphis. Jó tudom, még nagyon az elején járunk, de az látszik, hogy ha nagy sérülések nem lesznek, akkor igencsak meg fog szenvedni mindenki a Memphis ellen. Ami mindig is gyenge volt ennél a csapatnál a kispad, az most úgy tűnik segítségére tud lenni a kezdőknek. Féltem, hogy Mayo nélkül nem tudunk jó játékost a padról behozni, de csaladkoznom kellett. Hollins mester nagyaon összerakta a csapatot, és reménykedem, hogy az új tulaj Pera egy kicsit még többet hajlandó belefeccölni a csapatba, mert nem kéne sok, és akár... Na de én most nem folytatom a mondatot, mert az még távol van tőlünk :)
Nekem is tetszik a Memphis, szurkolok is nekik Nyugaton. Más kérdés, hogy jelenleg akármilyen gyenge a Lakers, akárhogy botladozik a Thunder, és akárhogy öregszik a Spurs, szerintem mind3 csapat jobb, bár a Spursnek rémálom matchup a Grizzlies. És akkor még ott van a Nuggets is. Konf. döntő már nagy szó lenne nagyon, a sima PO-ban biztos vagyok, ott meg inkább sorsolás és szerencse függvénye már a dolog. Senki ellen nem kell remegnie a csapatnak, de azért minimum 3 csapat van, akik ellen azért nagy meglepetés lenne a továbbjutás. Viszont a keleti csapatok ellen nagyon jó a matchup nektek, ezt mutatja az ellenünk játszott meccs is. Csak ugye odáig nem nagyon fognak a Grizzlik...
PCsabi
aka Game90

2012.11.17. 18:52:02

Alley-oop-os legirritálóbb kezdő:
Rondo
Ginobili
PP
Glen Davis
Duncan

És akkor olyanokat kellett kihagynom, mint például KG, Boozer, Dirk, Turkoglu...

Bynum...
http://www.philly.com/philly/sports/six ... blems.html
Eazzy írta: Bynum frizuráját már be sem merem linkelni...
Majd én :D
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... --nba.html

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kamaj
Capitá del Barça

2012.11.17. 18:43:37

Na csak muszáj vagyok ide beírni a fórum fő Maci szurkolóként, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire összeállt idén a Memphis. Jó tudom, még nagyon az elején járunk, de az látszik, hogy ha nagy sérülések nem lesznek, akkor igencsak meg fog szenvedni mindenki a Memphis ellen. Ami mindig is gyenge volt ennél a csapatnál a kispad, az most úgy tűnik segítségére tud lenni a kezdőknek. Féltem, hogy Mayo nélkül nem tudunk jó játékost a padról behozni, de csaladkoznom kellett. Hollins mester nagyaon összerakta a csapatot, és reménykedem, hogy az új tulaj Pera egy kicsit még többet hajlandó belefeccölni a csapatba, mert nem kéne sok, és akár... Na de én most nem folytatom a mondatot, mert az még távol van tőlünk :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.17. 17:45:39

Na csak megjavult már a forum. Ezt a képet meg akartam osztani veletek :D
Kép
Mekkora retro ez az ember :D

Bynum frizuráját már be sem merem linkelni...

NYK kikapott a maciktól. Z-Bo bácsiék elég hardcoreban tolják idén :D
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.16. 16:20:10

neobarca írta:
És most irány Memphisbe egy kis medve vadászatra... :P :wink: :lol:
Ha a Memphist is elkapja a Knicks, akkor az egész Wall Street megáll egy egész napra és csak a pezsgő meg a kaviár fog folyni minden honnan:DDDD

Nagy fegyver tény lenne... Csak sajnos utána lesz még 75 meccs az alapszakaszból, bár ha a sérülések nagyjából elkerülik a gárdát és marad ez a kifogástalan csapategység és Amare is beáll a sorba, akkor itt gond nem lehet. TOP3-as keleti csapat a NYK!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.16. 16:10:49

Scott Brooks plans to change up Kevin Durant's substitution pattern, creating more time apart for Russell Westbrook.
:D :D Azért megnézném Durant-ot egy 6. ember szerepben. :D (Persze nyilván ez a lépés nem arról szól, a pad kap majd így segítséget, de akkor is vicces lenne.)
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.16. 12:54:21

Na a SAS-is kipipálva idegenben. Hátrányból jott Kidd 4 triplával és ennyi. Imádom ezt a csapatot. Iszonyatosan ég bennük a tűz... 8)
Kár, hogy Szaniszlóék nem most nyilatkortak kérdésemre Feltonról. Egymás után 2x is kihúzta a csapatot a szarból... Szép volt Knicks, csak így tovább! :wink: :-({|= :-({|=

És most irány Memphisbe egy kis medve vadászatra... :P :wink: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.15. 20:30:20

Pau Gasol twitteren:
"Good morning from LA! Today we have our first practice with our new coach! I will tell you how it went a little later!"

Tehát D'Antoni már LA-ben? :o
http://instagram.com/p/SEIoAJS77f/

más,messi :D sok esélye volna nba-ben :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8525_n.jpg
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.15. 15:35:29

Eazzy írta:Csak nem te vagy az a melodrama? Celebkedsz? :D
Áááááááá... Dehooogggyyy... :) Szerintem rajtam és nba1.hu fórumon Starmelo kivételével nem sokan rajonganak Carmelo-ért. :lol:

Egyébként ha élő közvetítés van, facebookon rendszeresen írok nekik. És elég nagy %-kal be is olvassák és ki is fejtik a véleményüket. Annyira be voltam zsongva erre a Knicks-re, hogy gondoltam írok nekik, mert itt nem nagyon vevő rá senki... 8)

Örülök, hogy kifejtették a véleményüket. Remélem nem lesz igazuk és nem jön el az a bizonyos hullámvölgy. :wink:

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.15. 15:33:11

Zolee23 írta:
REMY írta:Nem olvastam át minden Hsz-t, de szerintem említsük meg a Bobcats-t is :D elképesztő mennyire JÓK !!!! pozitív a mérlegük. :lol: remélem nem fognak nagyon visszaesni.
Az "elképesztően jó"-t kicsit túlzásnak érzem. Nyertek a foghíjas Pacers ellen, a Wolvesnél konkrétan a fél csapat nem játszott és még így is csak kettővel tudtak nyerni, a Wizards Wall és Nene nélkül D-Liga szint, a Dallast meg úgy verték hogy ők előző este meccset játszottak New Yorkban.

Mondjuk 7 meccs után pozitív a mérlegük, ez mondjuk már hatalmas előrelépés.
Az elképesztően jó tényleg kicsit erős, de azért magukhoz képest tényleg erőn felül teljesítenek egyelőre. Mondjuk érdekes, hogy miért működik idén az, ami tavaly nem működött. Olyan iszonyat nagy változások nem voltak a keretben, aki érkezett az is inkább a munkás kategóriába sorolható, mint a sztár-ba. Ráadásul a Gordon-Henderson páros tán már most elég sok meccset kihagyott az idén, márpedig ők elvileg húzó emberek lennének. Kemba jól láthatóan szintet lépett, Mullens-t is megtanították védekezni (ha még úgy is dobna, mint az előszezonban, akkor ő tényleg használható játékos lenne) viszont a legnagyobb reménységüket úgy tűnik bebukták. Byombo-t idén még hasznos kiegészítőnek is csak nagy merészséggel lehet nevezni. Kíváncsi leszek, hogy meddig tart ki a lendület, mert ez a keret szerintem még mindig az utolsó helyre jó csak. (Ahol egy Walker-Mullens-Henderson 3-asból próbálnak valakit bepromótálni az All-Star-ra ott azért gondok vannak.:D) A különbség a tavalyihoz képest szvsz csak annyi, hogy idén jobban össze van rakva a csapat (ami ugye edző kérdés), kevésbé vannak összezuhanva fejben és idén a liga vezetősége is figyelmesebb, már előre szóltak nekik, hogy az Orlando-é lesz az 1/1, így nincs mire tankolni. :lol: :lol:

Tegnap esti Houston - New Orleans meccshez 2 gondolat:

1. Úgy látszik a Harden trade Houston-t kavarta fel legkevésbé. Néztem a nézőteret és tök piros volt az egész. Persze még véletlenül sem azért, mert mindenki összeöltözött, hanem mert kb csak üres székeket lehetett látni. Szerintem jó, ha félház volt.

2. Davis miatt ültem le a meccset megnézni és ez valami botrány volt. Ha valaki esetleg látta az beírhatná a véleményét, kíváncsi lennék rá, mert én majdnem hátast dobtam. Kb ha nem tudom, hogy ő az 1/1, jövőbeni FP meg hasonlók, akkor azt mondtam volna róla, hogy egy 38 éves fószer, aki veterán minimumért még ellézeng a pályán, mert éppen árverezik a házát és kell a pénz. Az persze látszott, hogy óriási tehetség a srác, 1-2 blockot még így is kiosztott, hogy konkrétan lesz*rta, hogy mi történik a meccsen de akkor is. Olyan szinten az látszott rajta, hogy ő most nem itt akar lenni, hogy az hihetetlen. Támadásoknál lement a gyenge oldali sarokba, ácsorgott végig egy centit nem mozdult a labda felé. Dobásoknál ő volt az első, aki elindult hátra, a támadó pattanó gondolata sem sokszor fordult meg a fejében (1-re emlékszem ami szép volt, de az is kb azért volt, mert valahogy ott felejtette magát a palánk környékén és ha már ott volt akkor felugrott, mert miért ne) Védő oldalon kiosztott 1-2 durva sapeszt, de ott sem láttam rajta azt, hogy itt ő az úr és szétszed mindenkit, egyszerűen nem volt energia a játékában. Persze tudom, hogy ez csak egy meccs, mindenkinek lehetnek rossz napjai, meg már idén is nem egyszer állatkodott. Csak az a bajom, hogy én az akarás hiányát láttam rajta, nem azt, hogy nem megy neki.
Nézte esetleg valaki más is?

szerk.: Ja, és apa kezdődik!!
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.11.15. 18:03:13-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.15. 13:51:38

neobarca írta:
Tocy írta:Amúgy kijött az új podcast: http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/14/alleyoop17
Végre, Végre! Lesz mit hallgatnom a melóban... :wink:
Csak nem te vagy az a melodrama? Celebkedsz? :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.15. 12:15:25

A Rondo-CP3-Deron kérdéshez: Azért az a szakadék szerintem erős, valóban komplettebb játékosok, bármikor dobnak 30-at, ezt aláírom,de Rondo is van amiben jobb (lepattanózás, védekezés és D-Will kapcsán szerintem irányítóképesség is). Ettől függetlenül CP3 nálam is No1, de Deron nem No2... Deronnál azt látom, hogy ő az irányításban ugyan nem rossz, de abszolút nincs a vérében, nem ez a karaktere, nem korszakos zseni, mint irányító. Mint komplett játékos igen, de egy stabilan 8-10 gólpasszt osztó irányító mellett simán betenném inkább 2-esbe, onnét is asszisztolhatna és kiélné az ő valódi, scorer, franchise player énjét. Nem klasszikus irányító ő és nem is annyira erős ebben. Persze nem Rose, vagy Westbrook az ő típusa, hanem valahol a kettő közt véleményem szerint. CP3 képességekben abszolút első, ugyan van amiben Rondo jobb, de ezt tényleg ellensúlyozza Chris többi képessége messze és irányításban is felveszi vele a versenyt (önmagában ebben nem tudom, hogy jobb-e, ez abszolút szubjektív), azonban csak engem dühít, hogy ez az ember szinte sosem teszi oda magát ? :D Oké, sokszor tartalékol, ha nyernek, akkor hagyja játszani a többieket, de valahogy 40-50%-on pörög állandóan, akkor is sokszor, ha kikapnak :D Ez azért tudja felcseszni az agyam, mert akkora potenciál van ebben az emberben, hogy ha kihozná magából folyamatosan (ha akarná), akkor állandóan Clippers meccset néznék a Celtics mellett :D Kíváncsi leszek idén a PO-ban, főként, ha valóban esélyesként játszanak. Remélem akkor odateszi magát. Más bajom vele nincs, nem is lehet :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.15. 10:04:04

Tocy írta:Amúgy kijött az új podcast: http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/14/alleyoop17
Végre, Végre! Lesz mit hallgatnom a melóban... :wink:

Tocy
Director del Fútbol

2012.11.15. 09:56:21

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.15. 09:42:51

Zolee23 írta:
Bob_Marley írta: Irányítók közül csak 2 ember van akit előrébb mondanék mint ő, de nem sokkal.Deron Williams-Chris Paul
Épp ellenkezőleg, szakadéknyi különbség van köztük.
Na jó kicsi elfogultság talán volt benne :D
Játékintelligenciára elég közel vannak egymáshoz, 2 emberke viszont bármikor dob 30at.És hatékonyabbak mint Rondo.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése