Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Múltkori OKC-t is félig-,meddig láttam, de erre most maradok teljesen.Kalap1988 írta:Lesz ma itt Celticses sorstársam? Tudom,hogy az Orlando meccs nem egy nagy rangadó, de emberi időben lesz, éjfélkor, egész hamar le lehet dőlni aludni (már mihez képest), főleg, ha eldől a meccs.
Prime Dirk.kanty írta: Bajnokcsapatot akarsz, s kell válasz egy európai játékost, ki lenne az?
Nálam egyértelműen Nowitzki, az európai játékosok közül ő talán az egyetlen, aki franchise playerként játszik. Parker szerintem nem, ő a Ginobili-Duncan duóval együtt az igazi és nem akkora clutch ember. Persze ő is elférne egy bajnokesélyes csapatbanSanama írta:Rubiobajnokcsapatot akarsz, s kell válasz egy európai játékost, ki lenne az?
Rubiobajnokcsapatot akarsz, s kell válasz egy európai játékost, ki lenne az?
csababarca írta:
néztem délután az ismétlést,nem hittem el![]()
A legnagyobb,amikor Sánchez nekiszalad a saját emberénekkomolyan,ilyenek vígjátékokban vannak csak,kegyetlen.
off: a Messis profilképedet nem tudnád átküldeni,nagy méretben? ha lehet minél nagyobban![]()
néztem délután az ismétlést,nem hittem elmiihii írta:
Pats-Jets
Erről meg elég annyi, h kijött egy videó: hogyan veszítsünk el egy meccset 1 perc alatt.
HÁT ÍGY![]()
Ezek már Dallas-i magasságok![]()
Csak a szokásos...Tocy írta:Éééés a Cowboys ismét megszivatta magát![]()
Én igyekeztem úgy összeállítani a csapatot, hogy edzeni is jó legyen őket, és hogy nagyjából a pályán is működjenek, mint contender csapat.Bob_Marley írta:Azért szerintem pl Tocy is inkább szimpátia alapján döntött mint sem, valósan ki az aki edzés szervezés szempontjából jó vagy rossz döntés lenne.Mert pl KG szerintem egyértelmű, hogy munkamorál szempontból top játékos a mai napig.
Én pl Rondot nem írtam a ki nem edzenék dologhoz, de szívesen se tenném azértNem férne bele, hogy ápolni kell mindig a lelkét, attól függetlenül, hogy ő agyban és hozzáállásban is sokszor kiemelkedő.
Akivel jó lenne lemenni az edzőparkettre:
Rose-Harden-James (szigorúan tavalyi vagy idei)-KG-Love
Mindegyik nekem olyan hogy karaktertől függetlenül, s emberi tulajdonságoktól függetlenül, munka az elsődleges, s persze mellette tehetségesek de a munkán van a hangsúly és nem a jópofizáson.
De lehetne még sorolni embereket.
MegértePrimitive írta:Mindenesetre ki kellene szurkolnom a Thunder győzelmet, mivel csak ez hiányzik a szelvényemhez. Game bácsi, vajon megéri fennmaradnom szurkolni, vagy inkább töltsem pihenéssel az éjszakát, mert úgy is elmegy?
Kb nekem is ezZolee23 írta:Jennings/Nate Robinson
JR Smith/Nick Young
Beasley/Artest
Sean Williams/Villanueva
Cousins/McGee
Aztán persze még lehetne mondani Arenast, Marvin Williamst, Delonte Westet, Monta Ellist, Stephen Jacksont, Corey Maggettet, Tyrus Thomast, Trevor Arizát.
Akit nem edzenék 5-ös nektek mi lenne?Tocy írta:http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/22/alleyoop18
Tetszik, hogy hetente van Alley-Oop![]()
Én maradok, bár nem számítok nagy hozzáértőnek.Game90 írta:Clippers - Thunder emberi időpontban lesz, szóval nézem egy darabig. Valaki még?