USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.25. 21:46:09

Kalap1988 írta:Lesz ma itt Celticses sorstársam? Tudom,hogy az Orlando meccs nem egy nagy rangadó, de emberi időben lesz, éjfélkor, egész hamar le lehet dőlni aludni (már mihez képest), főleg, ha eldől a meccs.
Múltkori OKC-t is félig-,meddig láttam, de erre most maradok teljesen.
Köszi egyébként az előző kiegészítést.

Jól kezdtünk, Rondo meg KG is szépen kezdett.
Moore is pályán, nagyon örülök neki, amúgy is remek szezonja van a Magicben, őt azért nagyon sajnálom hogy elment, lehetett látni hogy van benne kakaó, csak még szertelen.
Támadás közben Super Mario zenét tesznek be szervezők, zseniális :D
Ha már Mario mindig ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=ed4CHkN-Dkw
28-22 Lee szépen kapkodja magát egykori csapata ellen, jött is már 12 pont a padról, Barbosa és Lee vezetésével.

Rondo nagyon jó amikor így nyomja :D 8-8nál jár, semmi görcsösség, csak okos játék, türelem támadásban, s abszolút vezérel mindenkit.Remek kis videó összeállítás volt, hogy először KG-vel nyomtak egy 2-2őt majd rá nem sokkal megint elakarták játszani, rögtön kapcsolt Rondo hogy ez most kockázatos s nem lesz helye KG-nek, azonnal passz üresbe Bassnek, ő meg szokásos halálos tempó.
Megyünk 10el, Barbosa továbbra is remek.

Szépen összeestünk, a Magic meg 77%al dobált a 3ik negyedben :D
-7 és elég bosszantó adat, hogy az elmúlt 3 meccsen az ellenfelek átlagban 53%al dobáltak ellenünk ma a Magic 54en áll, a védekezés nagyon lapos.
Sully viszont ma is remek, meg az öreg KG is lassan 20-10 körül.
Megyünk 1el 3 perc hátra.
Időkérés után mi a játék???Csak a szokásos Rondo-KG alley oop :D

102-102 és 19 mp hátra, labda nálunk :D
Reddick óriásit játszik, mondjuk Terry meg iszonyat gyenge elől-hátul, Nelson is a második félidőben midnent bedobott, de ami még komikusabb, hogy sajnos ma is csinálunk egy emberből napi csúcsot, McRoberts leszedett 13 pattanót.....

Na a végére egy PP erőlködés (pedig jó meccse van) Afflalo nem ment el a dobócselre, esélytelen dobás kísérlet volt.....és jöhet az OT.
Na sikerült megnyerni, voltak azért jó teljesítmények, de összességében csak a szokásos Celtics meccs, szenvedés a köbön :lol:
17 támadó pattanóért pacsi a csapatnak, múltkor majdnem sikerült lehozni a Spurs ellen úgy egy meccset, hogy nem volt támadó pati, de szerencsére Bass leszedett 1et most viszont Sully is 6 meg Bass 5, mondjuk persze a Magioc egyik gyenge pontja a magasember állomány.
Green viszont 0/9 nehéz szavakat találni rá.....Pedig az OKC ellen meg milyen jó volt (ok hogy extra motiváció) de ő továbbra is nagyon kaotikus, s iszonyat aggódok érte.

Na de a lényeg a W jöhet a Nets-Blazers-Bucks trió a jövő héten.
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.11.26. 02:49:21-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.25. 21:43:22

Lesz ma itt Celticses sorstársam? Tudom,hogy az Orlando meccs nem egy nagy rangadó, de emberi időben lesz, éjfélkor, egész hamar le lehet dőlni aludni (már mihez képest), főleg, ha eldől a meccs.
PCsabi
aka Game90

2012.11.25. 16:33:28

Heat 2 perccel a vége előtt 7 ponttal égett a Cavs ellen, de sikerült behúzniuk a meccset Ray Allen triplájával. Újabb meccset nyert meg az öreg :)
kanty írta: Bajnokcsapatot akarsz, s kell válasz egy európai játékost, ki lenne az? :)
Prime Dirk.

NBA-ben is tudnak hibázni:
http://espn.go.com/nba/story/_/id/86636 ... to-raptors

Egyértelműen A hét videója :mrgreen: :
http://www.youtube.com/watch?v=90-RfW7pR9g
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.24. 12:08:53

Sanama írta:
bajnokcsapatot akarsz, s kell válasz egy európai játékost, ki lenne az?
Rubio
Nálam egyértelműen Nowitzki, az európai játékosok közül ő talán az egyetlen, aki franchise playerként játszik. Parker szerintem nem, ő a Ginobili-Duncan duóval együtt az igazi és nem akkora clutch ember. Persze ő is elférne egy bajnokesélyes csapatban :) Ahogy Rubio is, de az egy más típusú csapat és ő ugye nem lesz szerintem sosem egy csapat arca (bár, ki tudja).
Egyébként Bob-nak mondom, hogy a podcast-ban az elsődleges szempont az volt, hogy legidegesítőbb 5-öst kellett írni, csak úgy részben merült fel az, hogy kit nem edzenél. Egyébként George-al meg Hibberttel ők is faxán pofára estek :D Ekéztek őket és pont akkor jött Hibbert tripla-duplája, meg George 37 pontos meccse :D Mi meg megvertük a Thundert, végre valami öröm is, nem láttam, de most letöltöm. Most már beállhatnánk egy fix teljesítményre az év végéig, mert ez a hullámzás kezd idegesítő lenni.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.23. 23:20:38

bajnokcsapatot akarsz, s kell válasz egy európai játékost, ki lenne az?
Rubio
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.23. 21:30:44

Most már több, mint három hete tart az alapszakasz, itt van pár játékos, aki szépen csendesen, de elég keményen nyomja:

Batum. Tavalyhoz képest szinte minden statisztikában fejlődött, igaz többet is több percet is kap, de azért szép csendben egy 20 pontos játékos lett belőle, melléje 6 lepattanó, több, mint 3 gólpassz. 2 steal. Nem rossz. S nem csak a statisztika szép, hanem a játéka is nagyon szórakoztató. Tavaly nálam volt fantasy-ben, idén is szerettem volna megszerezni, de sajnos nem jött össze.

Faried. Többet között volt már a hét játékosa is. Idén már kezdő Denverben, s ezt meg is hálálja, 13/11-et produkál eddig, ami elég combos, meccsenként 5,5 támadópati.

Varejano. Számomra az egész NBA egyik legérdékesebb játékosa. Olyan elképesztő számokat produkál, hogy néha csak bámulom a monitort, hogy tényleg jól látok. Dobott már 35 pontot, volt már 18 lepattanós meccse, Nets ellen 11(!) ezek közül támadó. :shock: Szimpatikus csapat nagyon a Cavs, ha így folytatják egy-két éven belül egy standard rájátszás csapat lehetnek, persze ahhoz nem ártana egy viszonylg normális padot összeszedni.

Mayo. Valahogy ebbe az emberbe nem tudok bízni. Tehetséges az igaz, de nem szívesen látnám a csapatomba. Eddig viszont a Dallas-ba szépen termel, nem hiszem, hogy sokan számítottak volna arra, hogy 22 pontos játékos lesz, mindezt 50%-kal a mezőnyből. Mondjuk borítékolható, hogy Nowitzki visszatérésével kevesebb teret kap, de nagyon hasznos és fontos eleme lehet a Dallas-nak még így is.

Lilard. Eddig ROY. A Portland hatalmasat húzott szerinte vele. Persze látszik rajta, hogy fiatal nagyon, még sokat kell fejlődnie, néha el kapja nagyon is a hév, de néhány szituációban nagyon éretten játszik. Az újoncok közül nekem eddig az ő játéka tetszik a legjobban.

Holiday. Azért ő is lépett előre szépen, + 5 pont, + 4 gólpassz, igaz az eladott labdák száma elég sok. Neki örülhetnek a Sixers drukkerek, ha már Bynum-al annyi gond van.

Noah. Imádom a srácot, szerintem az egyik legalulértékeltebb játékos az egész ligában. Pedig hatalmas munkát végez, nagyon sok piszkos munka jut neki, mondjuk nem is csoda, tudjuk ki van mellette. Idén azonban statok alapján is javult, bár többet is játszik, amit kiemelnék nála az a meccsenkénti 4 gólpassz, egy centertől ez, azért elég finom.

Na így hirtelen ennyi jutott eszembe, biztos másnak még beugranak játékosok.

Ha már volt szó a különböző kezdő ötösökről, akkor én is jövők egy kérdéssel.
Bajnokcsapatot akarsz, s kell válasz egy európai játékost, ki lenne az? :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.11.23. 17:44:58

Paul George 37 points (9 three-pointers) vs Hornets:
http://www.youtube.com/watch?v=f-HNor5yaZo

Cumbee, remélem nem baj, hogy elmondom a többieknek :) Fantasy kapcsán beszélgettünk Cumbee-val, hogy mindketten többet vártunk a szezon előtt George-tól (simában Cumbee-nál, keeper-ben nálam van), erre rögtön utána nyom egy ilyen meccset :lol: Mi lenne, ha mostantól minden Pacers meccs előtt ekéznénk őt? :mrgreen:

@Bob: én Bazska szempontjai szerint állítottam össze a "kit nem edzenék" csapatomat, az alapján meg nálam helye van KG-nak és Duncan-nek is.

Harden továbbra is kegyetlen 8) Azért most belegondoltam, hogy mennyi 20ezer dollár... És ez Beard-nek gyakorlatilag zsebpénz.

Csajhoz meg:

Kép
miihii
KHAL

2012.11.23. 16:12:52

csababarca írta:
néztem délután az ismétlést,nem hittem el :D
A legnagyobb,amikor Sánchez nekiszalad a saját emberének :D komolyan,ilyenek vígjátékokban vannak csak,kegyetlen.

off: a Messis profilképedet nem tudnád átküldeni,nagy méretben? ha lehet minél nagyobban :P :P
:D Hát igen, szépen nekiszaladt a védőjének, mintha nem is látta volna. De aztán lehet, h nem vak, csak bátor :lol:

OFF

TESSÉK :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.23. 15:54:19

miihii írta:
Pats-Jets

Erről meg elég annyi, h kijött egy videó: hogyan veszítsünk el egy meccset 1 perc alatt.
HÁT ÍGY :D
Ezek már Dallas-i magasságok :twisted: :cry:
néztem délután az ismétlést,nem hittem el :D
A legnagyobb,amikor Sánchez nekiszalad a saját emberének :D komolyan,ilyenek vígjátékokban vannak csak,kegyetlen.

off: a Messis profilképedet nem tudnád átküldeni,nagy méretben? ha lehet minél nagyobban :P :P
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2012.11.23. 15:45:46

Tocy írta:Éééés a Cowboys ismét megszivatta magát :D
Csak a szokásos...
Mondtam már múltkor is, h ha végre van egy szép győzelem, utána két meccs alatt sikerül nullára redukálnunk az értékét :?

Pats-Jets

Erről meg elég annyi, h kijött egy videó: hogyan veszítsünk el egy meccset 1 perc alatt.
HÁT ÍGY :D
Ezek már Dallas-i magasságok :twisted: :cry:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.23. 13:28:05

Én nem tudtam meghallgatni ezt a podcastet sem, de amit az elején beírtatok az arra vonatkozott, hogy ki az akit nem edzenétek.
Így meg pl Nelsont nem értem, meg Artestet sem, oké hogy utóbbi nem egy galamblélek, de nem tudok róla hogy lusta lenne, Nelson meg nem hiszem hogy örök ígéret, 30 éves azért neki voltak jó szezonjai, s egy közepesnél jobb irányító, csak egyszerűen megölik a sérülések.De volt bizony időszak mikor tényleg all eyes on me volt (ez a tetkója, csak azért mondom)
Duncan sem értem miért van egy ilyen listán, intelligens ember, s ő sem lusta.
Amare már sokkal inkább érthető, de Monta Ellist is simán rá kellene írni, de Villanueva is alap

Hardenről múltkor Game linkelt képet, hogy szülinapját egy sztriptíz klubban ünnepelte, azóta kicsit komolyabban járogat egy hölgy után :D
18+
https://www.google.hu/search?q=Jenna+Sh ... 15&bih=883
Állítólag most 20ezret fizetett, s abban nem vagyok biztos hogy csak táncikálás volt :D Még meccsre is elhívta, a csaj meg ezt tette fel twittere:
Kép
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.23. 09:52:25

Az én csapatom, amit Csabiéknak is írtam (onnan ide másolva, nem keverve :) ):

PG: Nelson (ORL): Állandóan csak a nagy ígéretek, meg ez lesz az ő éve. Elment Howard na majd ő lesz a húzó ember. Hát persze…
SG: J.R. Smith (NYK): Eleve úgy néz ki, mint egy panamai sittes. Irritálóan makacs és feltűnési viszketegségben szenved. Ha nem megy a dobás, akkor is dobja és dobja.
SF: MWP (LAL): Gusztustalan húzásai miatt amit nem egyszer bemutatott már, sosem lesz a szívem csücske.
PF1: Turkoglu (ORL): Hihetetlen mekkora beképzelt majom és még akkor sem vesz vissza az arcából, amikor nem megy neki. Úgy illeg billeg a pályán, mint egy páva.
PF2: Amare (NYK): Vetekszik nálam PF poszton az előbb említett fehér testvéremmel. Egyszerűen képtelen elfogadni, ha nem ő van a rivalda fényben. Lehet neki bármit mondani, akkor is a feje után megy.
C: Duncan (SAS)-Howard (LAL)-Bynum (PHI) hármas bármelyike beférne ide, de ha választani kellene, Duncanre tenném a voksomat. Robinson után nem gondoltam volna, hogy számomra lesz unszimpatikusabb ember az NBA-ban. Hát lett. De, hogy miért? Erre a választ még én is keresem magamban.

+2 ha megengedik a cserepadra:

N. Young (PHI): barátomat majdnem kihagytam. Pedig nála nagyon IQ fightert nem sűrűn látni az NBA-ban. Krumpliszörny kollega megelőzött a videóval amit én is linkeltem volna. Féééélelmetes. Csodálom, hogy az öltözőből még nem próbálta meg rádobni. Igazi fantasy gyilkos az az ember. A meccsenkénti 9eldobása mellett a .375%-os azány nem mondhatni deréknek. Inkább botrányos, de azért csinálja.

T. Evans (SAC): Ahoz képest, hogy lejárós, nem igazán csípkedi magát. A tavalyi egészen elfogadható éve után ez a mostani.nem igazán dícséretre méltó. Aztán majd év végén ott fog pillázni, hogy csak törülköző lengetőnek igazálnák le veterán minimumért... :)

8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.23. 08:39:17

Éééés a Cowboys ismét megszivatta magát :D Griffin kb levédhetetlen ha olyan napja van...3-6 után nem hittem, hogy még lehet esélyük a PO-ra, de most már 5-6, és nem olyan veszélyes az a sorsolás...a Cowboys is 5-6, a Giants 6-4, de most játsszanak a Packers-szel...a sorsolás egyértelműen a Redskinsnek kedvez :) Mekkora vicc lenne, ha ők jutnának be :D

Mi a 49ers ellen nem tudom mit fogunk kezdeni, offense részen ugye nem valószínű, hogy tudunk ellenük futni, viszont konkrétan nincs RT a keretben, csak egy rookie, még teljes fallal sem egyszerű ezektől az állatoktól megvédeni Breest. Defense oldalon meg...miénk a liga legrosszabb futás elleni védelme, ők meg a legjobban futó csapat. Plusz valszeg Kaepernick kezd Smith helyett, nekünk ez rosszabb :D Biztató :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.23. 08:04:37

Bob_Marley írta:Azért szerintem pl Tocy is inkább szimpátia alapján döntött mint sem, valósan ki az aki edzés szervezés szempontjából jó vagy rossz döntés lenne.Mert pl KG szerintem egyértelmű, hogy munkamorál szempontból top játékos a mai napig.

Én pl Rondot nem írtam a ki nem edzenék dologhoz, de szívesen se tenném azért :D Nem férne bele, hogy ápolni kell mindig a lelkét, attól függetlenül, hogy ő agyban és hozzáállásban is sokszor kiemelkedő.

Akivel jó lenne lemenni az edzőparkettre:
Rose-Harden-James (szigorúan tavalyi vagy idei)-KG-Love
Mindegyik nekem olyan hogy karaktertől függetlenül, s emberi tulajdonságoktól függetlenül, munka az elsődleges, s persze mellette tehetségesek de a munkán van a hangsúly és nem a jópofizáson.
De lehetne még sorolni embereket.
Én igyekeztem úgy összeállítani a csapatot, hogy edzeni is jó legyen őket, és hogy nagyjából a pályán is működjenek, mint contender csapat.
Ehhez annyi kellett, hogy legyen egy brutál scorer -> Dürán, egy passzolni jól képes irányítóval ->CP3, egy triplamester -> Allen, egy jómunkásember -> KG, és egy palán alatti erőt képviselő magas -> Hibbert. Szerintem ez a csapat bárkivel felvenné most a versenyt simán, és szívesen ülnék a padon. Mondjuk kiegészítő emberek még szintén kulcskérdés, de az már elég sok variáció lenne.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.23. 07:06:40

Azért szerintem pl Tocy is inkább szimpátia alapján döntött mint sem, valósan ki az aki edzés szervezés szempontjából jó vagy rossz döntés lenne.Mert pl KG szerintem egyértelmű, hogy munkamorál szempontból top játékos a mai napig.

Én pl Rondot nem írtam a ki nem edzenék dologhoz, de szívesen se tenném azért :D Nem férne bele, hogy ápolni kell mindig a lelkét, attól függetlenül, hogy ő agyban és hozzáállásban is sokszor kiemelkedő.

Akivel jó lenne lemenni az edzőparkettre:
Rose-Harden-James (szigorúan tavalyi vagy idei)-KG-Love
Mindegyik nekem olyan hogy karaktertől függetlenül, s emberi tulajdonságoktól függetlenül, munka az elsődleges, s persze mellette tehetségesek de a munkán van a hangsúly és nem a jópofizáson.
De lehetne még sorolni embereket.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.22. 22:29:38

Nah ebbe beszállok én is. :)
Akiket nem:
CP3
Bryant
James/Artest.
Bosh
Howard.

Mondjuk itt érzelmek is dominálnak,de nem baj :D

Akikkel dolgoznék együtt:
Rondo
Harden
Durant/Gay
Ibaka
Garnett/Marc Gasol.

Itt nincsenek kérdések

8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2012.11.22. 22:17:54

Kevin Love honnan került elő? Úgy volt, hogy kb. 2 hét múlva játszhat, erre meglepetésre kezdő volt a Nuggets ellen, és ha már ott volt, akkor gurított egy laza 34/14-et. Még szerencse, hogy láttam a hírt és be tudtam tenni fantasy-ben :)

Akiket nem edzenék, szerintem nem kell indokolnom ->
PG: Westbrook/Rondo
SG: Nick Young/Delonte West
SF: Beasley/PP
PF: Duncan/Glen Davis
C: McGee/KG

Tocy ötletére ->
PG: Irving/Rubio
SG: Harden/Jamal Crawford/Shumpert
SF: Gallinari/George
PF: Faried/Ibaka
C: Monroe/Pekovic
Primitive írta:Mindenesetre ki kellene szurkolnom a Thunder győzelmet, mivel csak ez hiányzik a szelvényemhez. Game bácsi, vajon megéri fennmaradnom szurkolni, vagy inkább töltsem pihenéssel az éjszakát, mert úgy is elmegy? :lol:
Megérte :P Nekem is jött, de én azért óvatosabb voltam, Clippers +7,0 ment még néhány meccsel.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.22. 22:13:32

Akivel csinálnék csapatot:

PG: CP3. Nem kérdés. Talán a legjobb ballhandler jelenleg, és ha véletlen betlizik a csapat scorere, akkor simán dob egy 30-ast minden gond nélkül. Nem is kérdés.

SG: Ray Allen. Bár annyira nem bírom, de nem is utálom, ellenben kell egy ember a csapatba, aki mindenhonnan beveri a triplát, és konzisztensen is, nem ball hogger. Alapvetően Hardent raknám be, de Ő annyira nem konzisztens tripladobó, és sajnálnám is elpazarolni a tehetségét, mert neki szívesen adnék sok lasztit, de az SF posztos választottam rovására menne.

SF: Durant. Gyilkos dobó, és akkora clutch, mint a Nets új stadionja. CP3 meg ki is szolgálja.

PF: Garnett. Kell egy igazi harcos a csapatba, aki kellően kemény, bedobja a középtávolit is, jól pattanózik, és kirakja a szívét a pályára.

C: Szinte mindegy ki jön ide, aki a lényeg, hogy ne legyen hisztis, ne igényelje túl sokat a lasztit, de tudjon azért befejezni, ha kell, és legyen jelenléte a palánk alatt. Legyen mondjuk Roy Hibbert. Nem az idei botrányos 40%-os mutatója miatt persze :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.22. 20:46:06

PG: Westbrook, ez nem kérdés, kibírhatatlan figura számomra, írtam már róla korábban, most nem teszem :D

SG: Ez jó kérdés. Legjobban Bryantet utálom, de a jelenlegi Kobe köré még lehetne is csapatot építeni :D Áh mindegy, gyűlölöm, ő kell ide.

SF: Anthony, őt mjuk nem értem miért nem írta senki sehol, számomra az egyik legunszimpatikusabb játékos, kibírhatatlan lenne nekem.

PF: Garnett, bár régen szerettem, egyre inkább az elviselhetetlen kategória lesz, és mert Boozeren kívül nincs még egy 4es, akit semmiképp sem akarnék edzeni.

C: Howard vagy Bynum, egyiket se akarom közelről látni se :shock: :D

És a leginkább kedvelt ötös? Akikkel a legszívesebben csinálnál csapatot ( szimpátia alapján ), és nem a dream team vagy hasonló?

PG: Irving. Csendes gyilkos, bedobja amit be kell, lepasszolja amit le kell, védekezik, nincsenek sztárallűrjei, és rendkívül intelligens.

SG: Sefolosha. Igazi kis kullancs, nem dob jól, de rengeteget hajt, bárkit meg tud fogni, és bármit megcsinál, amit az edző mond neki.

SF: Battier. Ugyanaz, mint Sefo, csak ő bedobálja a triplákat is.

PF: Duncan. Szintén bármit megteszi mindkét oldalon, ha megy neki, akkor kb foghatatlan, pattanózik, blokkol.

C: Marc Gasol, Duncan mellett a kedvenc magasom, a podcastben is elmondták, milyen remekül passzol, pattanózik és pontot is tud szerezni, védőoldalon sem lusta, ő kell nekem.

Ide mjuk betenném még Allent, Millert, Igoudalát, Haslemet, Bradleyt...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.22. 17:28:53

Zolee23 írta:Jennings/Nate Robinson
JR Smith/Nick Young
Beasley/Artest
Sean Williams/Villanueva
Cousins/McGee

Aztán persze még lehetne mondani Arenast, Marvin Williamst, Delonte Westet, Monta Ellist, Stephen Jacksont, Corey Maggettet, Tyrus Thomast, Trevor Arizát.
Kb nekem is ez :D
Bár én Arizát kivenném, meg Westbrookot betenném :D
De egy jó Gilbert fegyvernepper Arenas is beférne.
Ja és a mindenkori Lakers :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.22. 16:38:17

Nagyon jó volt ez a podcast.

Akkor az enyém is:

PG:
Westbrook, Azért, mert egy irányítóhoz nagyon buta. S ahogy a podcast-ben is elhangzott, bármikor lehet angyal és ördög is.

SG:
N. Young. Ő simán hülye, természetesen nem ismerem annál jobban, de szerintem tipikusan az a tag, akinek magyarázol és olyan, mintha egy két napos zsiráfbébinek mondanád.

SF:
Beasley. Olyan játékos nem kell, aki vagy mindig be van szívva vagy mindig úgy néz ki.

PF:
Bargnani. Mert soft, mert magas ember 4 lepattanóval ne legyen a csapatomban.

C:
Bynum. Csak meg kell nézni a fejét. Ő is a Young, Beasley vonalba simán illik.

Így összbe az öt játékos iq-ja lehet vagy 42.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Zolee23
Capitá del Barça

2012.11.22. 15:04:26

Jennings/Nate Robinson
JR Smith/Nick Young
Beasley/Artest
Sean Williams/Villanueva
Cousins/McGee

Aztán persze még lehetne mondani Arenast, Marvin Williamst, Delonte Westet, Monta Ellist, Stephen Jacksont, Corey Maggettet, Tyrus Thomast, Trevor Arizát.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.22. 14:27:59

Tocy írta:http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/22/alleyoop18

Tetszik, hogy hetente van Alley-Oop :D
Akit nem edzenék 5-ös nektek mi lenne?

Annyira nem értettem egyet a CP3 - Vince Carter kettőssel, hogy elgondolkodtam, hogy én kit raknék be:

PG: Nash. Ez nem kérdés, ennyire agyatlan emberre soha nem bíznám a csapatomat, mint Westbrook, ő lenne a választásom, ha nem gyűlölném szívből a legnagyobb vicc kétszeres MVP-t :D

SG: Nick Young. Hát ez megint csak nem véletlen. Nincs agya, és még csak nem is érti azt, hogy miért hülye. Áh, esélytelen :D

SF: Pierce. Ez megint csak evidens, egyszerűen kibírhatatlan lenne ezzel az emberrel egy levegőt szívni :D

PF: Duncan. Tudjátok jól miért. Az egyik legunszimpatikusabb csapat legunszimpatikusabb játékosa számomra, nem bírom feldolgozni ezt a négyzet sarkára dobom bemegy játékstílust.

C: Bargnani Na ezzel egyetértek. Nekem egy a palánk alatt komoly jelenléttel bíró center kell. Majd lesz olyan aki tud hármast dobálni kintről. Bár az észmester McGee is versenyben volt a posztért.
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.22. 09:37:52

http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/22/alleyoop18

Tetszik, hogy hetente van Alley-Oop :D

Amúgy a brutál múlt hét után azt hittem majd most könnyedén nyerünk a Bucks ellen otthon, kipihenten, erre hosszabbításban sikerült nagy nehezen legyűrni őket, Bosh állatkodott, James is, és végre Wade is jó százalékkal szerzett kellő pontot :D Allen tett még hozzá, aztán kb ennyi. Battier 38 percet játszott 0 ponttal, de idén a legtöbbször ő irányítja a zónánkat, gondolom ezért volt fent ( nem láttam a meccset ).

szerk.: Egyébként, ha Milicic lelép ( márpedig le ), akkor Martin jó fit lenne a Bostonnak. Más kérdés, hogy múlt héten még azt nyilatkozta, hogy a kívánságlistáján a Heat áll az első helyen...
Primitive
Entrenador del Barça

2012.11.22. 00:26:58

Game90 írta:Clippers - Thunder emberi időpontban lesz, szóval nézem egy darabig. Valaki még?
Én maradok, bár nem számítok nagy hozzáértőnek. :P Mindenesetre ki kellene szurkolnom a Thunder győzelmet, mivel csak ez hiányzik a szelvényemhez. Game bácsi, vajon megéri fennmaradnom szurkolni, vagy inkább töltsem pihenéssel az éjszakát, mert úgy is elmegy? :lol:

Bár bízom benne, hogy a Clippers a 4. idegenbeli meccsén kapitulálni fog, részben a szelvényem miatt, részben a Thunder felé mutatott szimpátiám miatt.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Válasz küldése