Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bővebben?sjd írta:Sztem ha egyszer már megkülönböztetted a két fogalmat, akkor nincs is mit többet mondani.
Sztem ha egyszer már megkülönböztetted a két fogalmat, akkor nincs is mit többet mondani.MichaaBee írta:Némileg öncélúan bedobnék egy másik témát, még mielőtt a mostani átcsapna a másik végletbe.
Szóval: szabadság / szabadosság. Ki mit tud ezekről illetve mi a véleménye a témában?
A nagyon nyilvánvalóra vagy vmi másra?
Szerintem erre gondolsz: Graham Hunter: Barça - A világ legjobb csapatának történeteMezner2 írta:Más téma,sürgős segítségre lenne szükségem![]()
Mi a címe,annak az újonnan(tehát 2012-ben) megjelent Barca könyvnek,amiben többek között leírják,hogy miért nem Mou lett az edző stb.stb..valaki lécci segítsen,előre is köszönöm.és az is jó lenne,ha elmondaná,ha tudná,hogy hol tudom megrendelni
előre is köszi
Graham Hunter - BarcaMezner2 írta:Más téma,sürgős segítségre lenne szükségem![]()
Mi a címe,annak az újonnan(tehát 2012-ben) megjelent Barca könyvnek,amiben többek között leírják,hogy miért nem Mou lett az edző stb.stb..valaki lécci segítsen,előre is köszönöm.és az is jó lenne,ha elmondaná,ha tudná,hogy hol tudom megrendelni
előre is köszi
Azóta leszoktam a kínai férfiakról.Capon írta:... azóta???gergo9 írta: Meg mióta láttam kínai férfiakból milyen nőket hoznak ki...![]()
Hát első albérletemben elég masszívan tolták a jointot volt mikor 20-25fős party-k voltak úgy hogy rajtam kívül senki sem tudta volna megmondani hogy hívják.Ez egyébként tényleg érdekes, mert az alkoholnak sokkal komolyabb egészségkárosító és társadalmi hatásai vannak, ugyanakkor annyira megszokott, hogy nincs elutasítva ennyire(és láttuk mi lett belőle, amikor bevezették a szesztilalmat).
Csak félévente, nem annyira unalmas.messideco írta:
De cucc, mert mindig előjön egy hasonló téma a fórumon
Mi bajod vele? Mármint nem a listávalvisca el barca írta:
ez a lista pont annyira hiteles, mint amennyire szép a lista 13. helyen lévő nő
Az idei darázsevőverseny győztese!Gareth Tello írta:Ízlések és pofonok, nálam Geronazzo mindenkit ver.
Ízlések és pofonok, nálam Geronazzo mindenkit ver.kanty írta:Összedobok én is egyet, s oda teszem első helyre Magdi Anyust, mert Ő a legszebb.
ez a lista pont annyira hiteles, mint amennyire szép a lista 13. helyen lévő nőGareth Tello írta:
http://www.imdb.com/list/gsoHexJkA-k/
Ki is a nyolcadik?
Mondjuk tényleg elég csalóka a dolog, Cassidy is gyönyörű azon a képen, nem úgy, mint a többin.../
Elég érdekes egy listaGareth Tello írta:
http://www.imdb.com/list/gsoHexJkA-k/
Ki is a nyolcadik?
Mondjuk tényleg elég csalóka a dolog, Cassidy is gyönyörű azon a képen, nem úgy, mint a többin...
Marad Lui múzsája.
Nekem egyáltalán nem jön be.messideco írta:Kinek kell Mila Kunis, mikor itt van Ő?!
Diszkrimináció. S aki balkezes?messideco írta:Jobb kéz rulez