Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ami a Villareal mögött a második legértékesebb! A harmadik pedig a real castilla kerete.Gareth Tello írta:A keret összértéke: 41.900.000 €.
Nem tűnik ügyetlennek, néha picit linkeskedik, de jó játékos lesz belőle az garantált! (Már ha nem kallódik el, mint Gio vagy Assulin).messideco írta:Akkora tehetség, mind amekkorának beharangozták pár éve?
Pont tegnap este nézegettem én is ezeket.salas9 írta:Mikor kölcsönvettük 200.000 júrót fizettünk érte, és a piaci értéke akkor 500.000 euro volt. Jelen pillanatban 3.000.000 az értéke.
Mikor kölcsönvettük 200.000 júrót fizettünk érte, és a piaci értéke akkor 500.000 euro volt. Jelen pillanatban 3.000.000 az értéke.Gareth Tello írta:Amúgy szezon végén megvehetjük véglegesen, szerintem nem járnánk vele rosszul. 20 éves, sokoldalú, tud játszani szélsőt, illetve támadó középpályást is, ráadásul úgy tűnik, már beilleszkedett a Barça-rendszerbe.
sjd írta:Nem akarnak egy sztárt kinevelni a Sevillának. Inkább jól derékba törik a gyerek karrierjét.
Nem akarnak egy sztárt kinevelni a Sevillának. Inkább jól derékba törik a gyerek karrierjét.Gareth Tello írta: Ez esetben tényleg nem tudom, miért nem hívják fel (legalább edzeni) végre a B csapat legeredményesebb támadóját...
Ilyen szabály biztosan nem létezik. Botía is 2 évig a mi játékosunk volt és kölcsönben szerepelt a Gijónban, mégis pályára lépett még ellenünk is.Gareth Tello írta:Érdekes...![]()
Szvsz az a helyzet, hogy a Sevilla kölcsönbe adta a Barça B-nek, így semmiképpen sem léphet pályára a nagycsapatban, mivel tulajdonképpen még egy (azonos bajnokságban játszó) másik klub kötelékébe tartozik.
De elvileg bárki, aki nevezve van a B keretből a bajnokságba (márpedig ő nevezve van, hiszen egyébként nem játszhatna), az játszhat a nagyoknál.Gareth Tello írta: Érdekes...![]()
Szvsz az a helyzet, hogy a Sevilla kölcsönbe adta a Barça B-nek, így semmiképpen sem léphet pályára a nagycsapatban, mivel tulajdonképpen még egy (azonos bajnokságban játszó) másik klub kötelékébe tartozik.
Érdekes...salas9 írta:És tessék. Szerintem tényleg a szerződésében lehet valami külön pont, vagy én nem tudom. A most felhívott fiatalok között sincs ott a neve: Tello, Joan Román, Sergi Gómez, Balliu, Araújo, Ié, Dongou, Miguel Ángel, Espinosa, Quintillá, Ilie és Oier![]()
Araujo-é viszont ott van, aki -véleményem szerint- még nem alkotott maradandót...
És tessék. Szerintem tényleg a szerződésében lehet valami külön pont, vagy én nem tudom. A most felhívott fiatalok között sincs ott a neve: Tello, Joan Román, Sergi Gómez, Balliu, Araújo, Ié, Dongou, Miguel Ángel, Espinosa, Quintillá, Ilie és OierGareth Tello írta:Ígéretes eddig a teljesítménye, csak így tovább!
Nem tudom eddig miért nem hívták fel akár edzeni. Bár lehet a szerződésében(Sevillától van kölcsönbe) van róla valami, nem tudom, más nem jut eszembeGareth Tello írta:Ígéretes eddig a teljesítménye, csak így tovább!
Annak én is örülnék, bár eddig nem került a nagycsapat közelébe, még nem is edzett velük, de hátha.salas9 írta:Amúgy elég jól mozog Alberto. Ráadásul a statisztikái is mutatósak 16 meccs 8 gól 7 gólpassz! Egyszer őt is megnézném felnőttben, mondjuk Córdoba elleni visszavágón
Deulofeu be is jött csereként Lobato helyett, de egyelőre ő sem tud segíteni a csapaton, még mindig vezet a Madrid-verő együttes.salas9 írta:Sajnos vezet az Alcoron 1-0-ra a fiatalok ellen.
Amúgy a mai kezdő:
Oier - Patri, Lomban, Planas, Balliu - S.Roberto, L.Gustavo, Rafinha - Kiko, L.Alberto, Lobato.
Cserék:
Masip, S.Gómez, Edgár Ié, Ilie, Espinosa, Araujo és Deulofeu.
Luis Alberto a hős, ismételten, Rafinhának jár a pacsi az asszisztért.a Marca írta:¡RATATATATATATATATA RATATATATATATATA RATATATATATATATATATA HAY GOL HAY GOL HAY GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DEL BARÇA B!
17-én írja alá, akkor kiderül.Piquenbauer írta:A Sport egyébként azt írja, hogy ez lesz az első profi szerződése az első csapattal. A kérdésem így csupán annyi, hogy vajon így rendesen az első keret tagja lesz-e, és ha igen, akkor vajon kap-e valami másik mezszámot is? (Ha jól tudom per pill a 20-as és a 24-es szabad, mindkettő azért mert a "tulajdonosaik" kölcsönben szerepelnek máshol.)
Ja, szép volt, bár a meccset nem tudta megnyerni a Barça B, 1-1 lett a vége. Mondjuk a listavezető ellen ez is szép eredmény.shutterisland írta:amúgy a listavezető elche ellen ma kiharcolta és felrakta a tizit a léc alá.