2012.12.10. 08:49:49
Az ellenérv, h Müller kevesebb meccsen érte el a góljait, abban a pillanatban érvényét vesztette, amikor Messi belőtte a 86-os számút. Így ugyanis nem egyformán állnak.
Mondjuk izgalmas belegondolni, h Müller ennél is jobb gól/meccs átlaggal rendelkezett, kicsit érezhette a ketrecet a tag...ill. alattomos módon rá játszottak a társak, az ellenfelek pedig hagyták besétálni a kapuig és begurítani a labdát, mint Messinél.
Nem tudom ki linkelte múltkor be róla azt a 22 perces videót, de akkor sikerült kicsit objektívebben tekintenem rá, és ugyan furán hangzik, de ezen láttam igazán, h nincs ő elmaradva a történelem legjobbjaitól. Nálam Puskás, Pelé, Maradona, Cruyff, Zidane és Ronaldo is jobb, igaz Messi 25(!) éves. A világbajnoki címet én is sokra értékelem, az említett játékosok pedig vastagon benne voltak a sajátjuk megnyerésében, Cruyff meg az ezüstben, nincs is egy lapon említve sokszor a többiekkel, pedig tudásban ott van mellettük. Előre a vb címre! Mondjuk ezt ebben az argentin válogatottban nem látom.
Amúgy, h nem felezik sérülések a pályafutását, nálam egyértelműen a best of all time az Ronaldo lenne, olyan technikás, ügyes, eszes focista még nem született, mint ő. Nem bocsátom meg Nuneznek, h elüldözte, még akkor sem, ha emiatt érkezett Rivaldo, pedig előtte is emelem a nem létező kalapom.
Kétségeink se legyenek, ha az említett játékosok egyszerre játszanának, Messit mindig együtt említenék velük.