Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már most látom a jövő karácsonyi lapokat. Miután Messi meglőtte a 109-ik gólját az As talál egy Hian Szüng Jang nevű kínai nemzeti hőst aki az 1977-es évben 117 v. 118 gólt szerzett.bence-barca írta: Spanyol – pontosabban madridi kötődésű – források szerint a Barcelona hétvégi, Real Betis elleni spanyol bajnoki mérkőzésen az aktuális naptári évben 86. gólját szerző Lionel Messi hiába döntötte meg Gerd Müller negyven éve fennálló világrekordját, mert a zambiai Godfrey Chitalu 1972-ben szerzett 107 találatával mindkettejüket felülmúlta. - sporszelep (nso)
Egyéb kérdés?
Mellesleg ha így is van, attól még amit csinált az hihetetlen. A károgó nagyokosok meg...
Spanyol – pontosabban madridi kötődésű – források szerint a Barcelona hétvégi, Real Betis elleni spanyol bajnoki mérkőzésen az aktuális naptári évben 86. gólját szerző Lionel Messi hiába döntötte meg Gerd Müller negyven éve fennálló világrekordját, mert a zambiai Godfrey Chitalu 1972-ben szerzett 107 találatával mindkettejüket felülmúlta. - sporszelep (nso)sjd írta: Hihetetlen, hogy miket ki nem találnak már egyes újságok, csak hogy Messit fikázhassák...
Elismeri a FIFA? Nem. Akkor miről beszélnek? Ha én most mondjuk megye 2-ben lövök 220 gólt jövőre, én sem leszek gólrekorder, pedig ezen az alapon lehetnék.
Tevezt se felejtsük elvisca el barca írta: egy jo kapitány kellene oda, mert azért egy olyan kezdőt, ahol ott van messi, higu, mária, agüero, masche, zabaleta, nem hiszem el h nem tudnak rendbe szedni.
Hihetetlen, hogy miket ki nem találnak már egyes újságok, csak hogy Messit fikázhassák...zalazs88 írta:csak érdekesség képpen linkelem be ezt az oldalt:
http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... lrekorder/
Még egy nagyon jó szöv. kapitánynak sem lenne könnyű egy VB esélyes csapatot építeni ebből a keretből. A németeknek is már valamilyen szinten, de főleg a spanyoloknak megvan a saját konkrét kiforrott stílusuk, játékrendszerük, és megvan a csapatuk gerince is. Az utánpótlásuk is olyan, hogy akik onnan kikerülnek, tökéletesen beillenek ebbe a rendszerbe.visca el barca írta:
egy jo kapitány kellene oda, mert azért egy olyan kezdőt, ahol ott van messi, higu, mária, agüero, masche, zabaleta, nem hiszem el h nem tudnak rendbe szedni.
egy jo kapitány kellene oda, mert azért egy olyan kezdőt, ahol ott van messi, higu, mária, agüero, masche, zabaleta, nem hiszem el h nem tudnak rendbe szedni.lui1698 írta:Én is már évek óta nekik szorítok nagy tornákon, de ilyen kerettel nem lehet komoly dolgokat elérni.recrea írta:Nem vagyok argentin drukker, de '14-ben félreteszem a spanyolokat és a brazilokat, nem érdekel semmi, csak Argentína minél tovább jusson.
Gago-val meg a hazai bajnokságból összeszedett labdát is alig látott botlábúakkal feltöltött keretben, lehet akármekkora ász Messi, egy német vagy spanyol csapat ellen akkora verés néz ki nekik, mint a ház.
Valamikor nyáron/ősszel volt egy német-argentin válogatott meccs, az eredményre már nem emlékszem, csak arra, h az ötletes argentin támadások mellett a védelmükön bántóan könnyen jutottak túl a németek, mintha osztálykülönbség lenne köztük. Úgy, h az argentinok minden meccsükön bizonyítani akarnak, a németek meg lötyögtek. Oké, nincsenek Ramosok, Chiellinik, Puyolok az argentinoknál, de teljes összeszokatlanság látszott rajtuk.lui1698 írta:Én is már évek óta nekik szorítok nagy tornákon, de ilyen kerettel nem lehet komoly dolgokat elérni.recrea írta:Nem vagyok argentin drukker, de '14-ben félreteszem a spanyolokat és a brazilokat, nem érdekel semmi, csak Argentína minél tovább jusson.
Gago-val meg a hazai bajnokságból összeszedett labdát is alig látott botlábúakkal feltöltött keretben, lehet akármekkora ász Messi, egy német vagy spanyol csapat ellen akkora verés néz ki nekik, mint a ház.
Én is már évek óta nekik szorítok nagy tornákon, de ilyen kerettel nem lehet komoly dolgokat elérni.recrea írta:Nem vagyok argentin drukker, de '14-ben félreteszem a spanyolokat és a brazilokat, nem érdekel semmi, csak Argentína minél tovább jusson.
sztem is jobb bármelyik régi játékosnál. én néha megnéztem régen egy egy meccset a filmmúzeumon, de ez a régi idők focija semmilyen szinten nem mérhető a maihoz. régen nem volt olyan h egy csapat 10 emberrel bekkel, mindenki támadott orrba szájba, nem volt ilyen szoros emberfogás, sokkal, de sokkal könnyebb volt fickándozni egy-egy játékosnak mint manapság.csababarca írta:Egyébként én sose hasonlítom Puskáshoz vagy Peléhez Messit,mert az én szememben jobb náluk is.
Ez pedig intelligens, sportszerű és jópofa.lui1698 írta:“My record stood for 40 years – 85 goals in 60 games – and now the best player in the world has broken it, and I’m delighted for him. He is an incredible player, gigantic. He’s such a nice and modest professional and I hope he gets one or two more goals in 2012 and that he can then hold onto the record for the next 40 years. He only has one defect and that is that he doesn’t play for Bayern Munich!” - Gerd Müller
Szegénykék,frusztráltak nagyon. Még jó,hogy senkit nem érdekel a véleményükMQuC írta:Már csak a madridisták nem ismerik el.... szomorú. Mintha csak szerencsével el lehetne érni ilyen rekordokat. Mintha nem is tudna focizni![]()
El is siklottunk César rekordjának megdöntése mellett, az nem kapott akkora publicitást, mint az egy évben lőtt gólok száma. Pedig ez se kisebb dolog...Deus írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/12/10 ... i_csucsai8
+ olvassátok el a luqe hozzászólását... Valaki vágjon vissza! Mert nekem nincs kedvem felvenni a harcot ezzel a sötéttel...
Azért nem mindegy, hogy miként nyered meg az adott kupákat --> VB, EB, Copa America....Barcaman1993 írta: Valdes minden bizonnyal a legsikeresebb Barca kapusként fog visszavonulni, de a legjobbak közé mégsem tartozik.
Sztem senki sem rosszabb, vagy jobb futballista attól, mert nyert/nem nyert vb-t és ez igaz másra is. A tudásával tűnik ki és nem a kupákkal. Valdes minden bizonnyal a legsikeresebb Barca kapusként fog visszavonulni, de a legjobbak közé mégsem tartozik.recrea írta:
Nálam sem Messi a legjobb, de nézzük a többieket. Pelé, Ronaldo volt kb. az, aki ilyen idős korára világsztár volt és végig azok közt lehetett emlegetni, többiek mind-mind később értek be. Zidane-t az se tudtuk, h létezik 25 éves kora előtt, Puskás a kocsmából jött vissza az elitbe, Ronaldo fél pályafutása alatt sérült volt, Maradona renitens, és nem volt neki 10 felejthetetlen éve, R10 szintén hasonló, holott Ronaldo mellett a legtehetségesebb focista, aki született, Cruyff meg nem nyert vb-t, ennyivel kevesebb a többieknél, kevés, mégis elég ahhoz, h nem említsék velük egy lapon.