Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.13. 16:02:17

Rinku írta:Azért ez mekkora szégyen lehet Ronaldonak, hogy még egy zambiai kávénepper is jó kétszer annyi gólt lő egy évben, mint ő... Pedig a kis Ronci hogy küzd mindig, hogy bebizonyítsa, hogy ő szrta a spanyol viaszt.
Irony forever :D

88
Első góljánál azért megijedtem, hogy a felső lécről kifelé pattan majd a labda, de csak nem. :) A második meg... Gyönyörű volt.

Lionel Messi ● All 88 Goals Of 2012 So Far ● Breaks Gerd Muller Record ● HD
http://www.youtube.com/watch?v=tR9yd-gx ... e=g-subs-f
Deus
Boixos Nois

2012.12.13. 15:21:53

KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.13. 15:08:09

noname írta: Egyszerű a képlet. Nézd meg h mióta tag(esetleg hozzászólásszám). Ha komolyan gondolja, ritka ha hsz-ek száma meghaladja a pár-százat. Az afféle neveletlen idióták rendszerint kitiltatják hamarabb magukat. :wink:
Akinek azért több mint ezer hsz-e van, az már megtanulta az irónia/szarkazmus foglamát - muszáj volt. :P :lol:
Persze, ezt mindig figyelembe szoktam venni és épp csalódtam egy nagyot pont emiatt, mert most vhogy egyáltalán nem jött le.
Meg minden 1000. hsz-nél előfordulhat, h elkattan a szerző :mrgreen:
noname
Llegenda del Barça

2012.12.13. 14:42:36

bence-barca írta:
Rinku írta: Kérlek fogadd el a büszke irón nép jókívánságait a nevemben is, akik a távoli és fenséges Irónia országából származnak! Tényleg rá kell szoknom a tőmondatos fogalmazásra.
Tényleg.
Ebből most legnagyobb jóindulattal sem tudtam levenni az iróniát. Meg mivel sokan itt már meg is alapozzák ezeket a fajta hszeket, így nem lepődök meg, ha olvasok még egy ehhez hasonlót.
Akkor elnézést kérek!
Egyszerű a képlet. Nézd meg h mióta tag(esetleg hozzászólásszám). Ha komolyan gondolja, ritka ha hsz-ek száma meghaladja a pár-százat. Az afféle neveletlen idióták rendszerint kitiltatják hamarabb magukat. :wink:
Akinek azért több mint ezer hsz-e van, az már megtanulta az irónia/szarkazmus foglamát - muszáj volt. :P :lol:
A Fifa egy szégyen
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.13. 13:38:56

Rinku írta: Kérlek fogadd el a büszke irón nép jókívánságait a nevemben is, akik a távoli és fenséges Irónia országából származnak! Tényleg rá kell szoknom a tőmondatos fogalmazásra.
Tényleg.
Ebből most legnagyobb jóindulattal sem tudtam levenni az iróniát. Meg mivel sokan itt már meg is alapozzák ezeket a fajta hszeket, így nem lepődök meg, ha olvasok még egy ehhez hasonlót.
Akkor elnézést kérek!
Rinku
Director del Fútbol

2012.12.13. 13:28:59

REMY írta:mekkora szégyen, te jó ég.... szerintem vonuljon vissza... LOL :lol:

Messivel szemben a Zambiait nem kell számon tartani, de ha CR jön a képbe, akkor egyből fel kell hozni az afrikait... hogy is van ez??

amúgy meg miért kell mutogatni? Messi a rekorder... egy jódarabig az is marad, úgyhogy felesleges.
Kérlek fogadd el a büszke irón nép jókívánságait a nevemben is, akik a távoli és fenséges Irónia országából származnak! Tényleg rá kell szoknom a tőmondatos fogalmazásra.
Football, bloody hell. /SAF/
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.13. 13:27:25

REMY írta:
Rinku írta:Azért ez mekkora szégyen lehet Ronaldonak, hogy még egy zambiai kávénepper is jó kétszer annyi gólt lő egy évben, mint ő... Pedig a kis Ronci hogy küzd mindig, hogy bebizonyítsa, hogy ő szrta a spanyol viaszt.
mekkora szégyen, te jó ég.... szerintem vonuljon vissza... LOL :lol:
Mondjuk ezt én remélem tényleg nem gondoltad komolyan. Most komolyan Cé nek szégyenkeznie kéne a zambiai játékos miatt?? Gondolom ha Cé játszana a zambiai futball klubokban ő vagy 200t is megrúgna.
Azért maradjunk már tényleg a földön. Igaza van Remynek, érdekes, ha Messiről van szó, akkor meg még sem rúgott többet. Hogy is van ez? :-k

Az ilyen hszeket tényleg inkább magunkba tartsuk meg, mert ez nem emeli a színvonalt. Sőt.
REMY
Madridista

2012.12.13. 12:40:14

mekkora szégyen, te jó ég.... szerintem vonuljon vissza... LOL :lol:

Messivel szemben a Zambiait nem kell számon tartani, de ha CR jön a képbe, akkor egyből fel kell hozni az afrikait... hogy is van ez??

amúgy meg miért kell mutogatni? Messi a rekorder... egy jódarabig az is marad, úgyhogy felesleges.
Rinku
Director del Fútbol

2012.12.13. 12:31:34

Azért ez mekkora szégyen lehet Ronaldonak, hogy még egy zambiai kávénepper is jó kétszer annyi gólt lő egy évben, mint ő... Pedig a kis Ronci hogy küzd mindig, hogy bebizonyítsa, hogy ő szrta a spanyol viaszt.

Remélem Messi az Atleticonak is berámol két gólt, legyen szép kerek szám az a 90, jobban nézne ki, ha 9-cel kezdődnek a szám és nem 8-cal... :) Így tovább, Leo papa, ügyesen! :)
Football, bloody hell. /SAF/
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.12.13. 11:10:14

Nem kell ezen görcsölni.

Mülleré volt a rekord, Ő maga és mindenki más is pontosan tudta,hogy "csak" azt kell megdönteni. Saját maga (Müller) is nyilatkozta,hogy 40éven át volt az enyém a rekord,és a többi...szóval édesmind1,hogy ilyen apróbb bajnokságokban ki mennyit szerzett. Egyrészről nincs is hitelesítve, másrészről akkor is Messi lesz a világrekorder. Ahogy volt Müller is 40évig. (vagy akkor most hirtelen ő sem volt rekorder? dehogynem)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.12.13. 08:28:37

Zico rekordja lehet jegyzett maximum, de az sem számít, mert azt hiszem azt is simán túlszárnyalja.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.12.13. 00:47:28

lehet a zicos sztoriban valami, én elhiszem, jó fej vagyok, és persze a zambiai tag is megrúghatta.

nekem a problémám azzal van, hogy miért van az, hogy 40 vagy hány évig a lőtéri papírkutya sem foglalkozott azzal, hogy jajj, nem is gerd müller tartja ezt a rekordot, sőt, tovább megyek, még az utóbbi pár hónapban sem, mikor már más sem folyt a csapból, csak hogy messi megdönti e, hány meccse van még, mennyi is a rekord.

az is érdekes, hogy amíg messi olyan 60 valahány gólnál tartott, csak arról lehetett hallani, hogy pelé fantasztikus, 50 éves rekordját meg fogja dönteni.
müllert szinte egy szóval sem említette senki, abban a pillanatban, ahogy messi utolérte pelét, jött a müller sztori.
ami hetelesebb, hiszen nyilván vannak róla értelmes írásos emlékek is, amivel bizonyítani lehet, nem csak sajtpapírokra vésett vonalkák, a zambiai labdarúgó szövetség alagsorának a végében.
csak az is olyan hirtelen lett bedobva, alig akartuk elhinni.

na jó, messinek sikerült megrúgni a gólokat ehhez is, erre most sorra másznak elő, hogy jajj, elfelejtettük közben, de a mi fiunk anno még többet rúgott, csak most ugrott be.

no mindegy, ha lesz róla hivatalos, a fifa által is elismert dokumentiáció, és be tudják bizonyítani, hogy zico valóban többet rúgott, akkor bármennyire is idegesítő, el kell ismerni.

mondjuk a zambiai palié szerintem nagyon erőltetett, ha tényleg amatőr ligának számított, ahol rúgdosta. (még akkor is, ha ő nyilván nem volt amatőr, hanem profi.)
Capon
Llegenda del Barça

2012.12.12. 23:02:59

Azért ez a cím most nálam ütött: „Figyelj, Zambia!” Messi már megint duplázott (NSO)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.12. 22:40:19

Valaki írta a másik oldalon hogy Zico állítólag 89-et lőtt a Flamengóban. :D
Komolyan mondom..beszarok.Ha hétvégén megrúgja a 89. meg 90. gólját akkor a tanzániai liga 17. helyén álló csapat jelenti az UEFA-nak hogy még 1456-ban a csapat hőse Ubunguki Kamaló 179-et lőtt egy szezon alatt.
Szánalom ami itt megy.Egyesek nem képesek belenyugodni hogy jelenleg nincs jobb futballista Messinél.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.12.12. 22:06:25

Deus írta:88
GÓL

Megszokhatunk már tőle, hogy minden meccsen duplát lő...
Azert ez nagyon-nagyon durva szam...Igy kivancsisagbol utannaneztem hogy Pld Van Persie 10 eve tarto karrierje soran lott 200 golt. Messi majdnem a felet lovi ennek 1 evben. :shock: :lol:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Deus
Boixos Nois

2012.12.12. 21:56:54

88
GÓL

Megszokhatunk már tőle, hogy minden meccsen duplát lő...
KépKép
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2012.12.12. 16:53:22

Ajánlanám a nap képének:

https://pbs.twimg.com/media/A97BftyCcAARqOc.jpg

:') Elérzékenyültem...
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Deus
Boixos Nois

2012.12.12. 16:10:13

Már vártam ehhez hasonló cikkre :P

http://barcanoticias.blog.hu/2012/12/12 ... n=blhshare

A Barcelonában bár megelőzte a hivatalos mérkőzéseket tekintve Lionel Messi a góllövőlistát, ha a teljes palettát - barátságos és hivatalos mérkőzések - nézzük akkor a 305 gólos játékos előtt még ott van Paulino Alcántara (369) és Josep Saniter (330) is.

Az argentin válogatott legtöbb gólt elérő játékosa Gabriel Bautista, aki 1991-2002 között összesen 56 alkalommal volt eredményes, és fölényesen vezeti a listát a 35 pontos Hernán Crespo, a 34 gólos Diego Maradona és az éppen 31. góljánál tartó Messi előtt. A jó ebben az, hogy közülük már csak a Barca üdvöskéje aktív labdarúgó.

Ahogy a spanyol bajnokságban is ő az, aki még szaporíthatja a gólok számát, igaz itt kicsit többen vannak még előtte. Az első Telmo Zarra 251 góllal, utána következik Hugos Sánchez (234), Raúl (228), Di Stéfano (227), César (226), Quini (219), Pahino (210) és Edmund Suárez (195). A jelenleg még 192-nél járó Messi azonban - ha így folytatja a gólgyártást - két év alatt simán az első helyre léphet előre, és akkor is még csak 27 éves lesz!

A Bajnokok Ligája sem elérhetetlen álom a játékos számára, mivel Raul 71 gólja lőtávolon belül van hozzá és Ruud van Nistelrooyhoz, akivel együtt 56-56 gólnál jár a csodacsatár. Egy sikeres idény esetén jövőre már ez a csúcs is meg lehet neki.
KépKép
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.11. 23:07:33

bence-barca írta: Hát, nem. Kiderült, hogy az egész csak egy viccesnek szánt cikkben szerepelt, és az újságíró találta ki. Salim Baungally a Twitteren mentegetőzött.
Zlatan helyében akkora pert akasztanék a nyakukba, hogy azzal foglalkoznának újságírás helyett a következő 10 évben....(Nem mintha egyébként azzal foglalkoznának, mint látjuk.) De nem csak neki, hanem az összes többinek is, aki lehozta.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.11. 22:47:15

MQuC írta: Zlatan is odaszúr, hogy ha ennyi tizenegyest ítélnének neki, akkor ő is lőne. Ő vagy Ronaldo sem hiszem, hogy sokkal kevesebbet lőnének... Na mindegy

„Ha annyi tizenegyest lőhettem volna, mint amennyivel megajándékozták az idén a Barcelonát, én akár kilencven gólt is lőttem volna” – mesélte állítólag a L'Equipe-nek.

Hát, nem. Kiderült, hogy az egész csak egy viccesnek szánt cikkben szerepelt, és az újságíró találta ki. Salim Baungally a Twitteren mentegetőzött.

„Mindenkitől elnézést kérek, ez az egész csak ironikus volt. Egyáltalán nem akartam hazudni, vagy ilyesmi, de sajnos rengetegen azt hitték hogy mindez igaz. Mindössze Zlatan mentalitását akartam kifigurázni. Hát, nem jött be... Nagyon sajnálom azokat az újságírókat, akik nem jártak utána az állításnak.”
- nso

Lehet tényleg így gondolja, mindenesetre akkor csak magában. Passz.
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.11. 20:30:18

lui1698 írta:
recrea írta:Egyébként meg hagyhatnátok az álszenteskedést, ugyanígy viselkedne a katalán média fordított esetben, ugyanis semmi más nem számít, csak az eladott példányszám :arrow: pénz :arrow: hatalom, semmi vérlázítót nem érzek a dologban.
Jogos, csakhogy a madridisták igen nagy százaléka gondolja úgy, hogy a Barcelona-t és annak játékosait valamint mindent ami a csapattal kapcsolatos a média jó színben igyekszik feltüntetni, míg szegény Madrid ellen folyamatos lejáratókampányt folytatnak.
Tehát nem csak a barcelona-i lapok, hanem az összes! Makótól Fokvárosig az ÖSSZES! újság, internetes oldal, tv műsor stb. ezen minta szerint cselekszik.
Szintén jogos, csakhogy - ahogy Te is írod - ők nem a katalán médiára mondják ezt, hanem a(z) - elviekben - független nemzetközi sajtóra, és valljuk be, van is benne igazság, amit részben maguknak köszönhetnek, részben a Barca sikeressége teszi, részben meg csapatunk marketingtevékenysége.

Az számomra természetes, h a katalán, ill. a madridi média ócsárolja az ellenfél klubot, de nem elsősorban érzelmi alapon, hanem a bevétel miatt. A "Gratulálunk, Messi!" és a "Hopp-hopp, nem is Messi a rekoder!" főcím mögött vélhetően komoly eladási különbség lenne.

Egyébként nem ez számít, hanem az játékbeli különbség, amit hétről-hétre látok a két csapat között, emiatt nem törli le semmi a vigyort a képemről...csak én nem az a típusú drukker vagyok, aki habzószájjal ugrik és szidja madridékat, holott meglehetősen utálom a klubot.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.11. 20:20:04

recrea írta:Egyébként meg hagyhatnátok az álszenteskedést, ugyanígy viselkedne a katalán média fordított esetben, ugyanis semmi más nem számít, csak az eladott példányszám :arrow: pénz :arrow: hatalom, semmi vérlázítót nem érzek a dologban.
Jogos, csakhogy a madridisták igen nagy százaléka gondolja úgy, hogy a Barcelona-t és annak játékosait valamint mindent ami a csapattal kapcsolatos a média jó színben igyekszik feltüntetni, míg szegény Madrid ellen folyamatos lejáratókampányt folytatnak.
Tehát nem csak a barcelona-i lapok, hanem az összes! Makótól Fokvárosig az ÖSSZES! újság, internetes oldal, tv műsor stb. ezen minta szerint cselekszik.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.11. 20:14:18

mess2009 írta:nincs Barcelonában egy orgánum
amelyben elküldhetnék ezeket a madridi szemeteket ahová valók....?!
Szerintem egy "Nézzetek a tabellára!" főcím frappáns válasz lenne a feltevésekre.

Egyébként meg hagyhatnátok az álszenteskedést, ugyanígy viselkedne a katalán média fordított esetben, ugyanis semmi más nem számít, csak az eladott példányszám :arrow: pénz :arrow: hatalom, semmi vérlázítót nem érzek a dologban.

Szóval nem muszáj mindig észrevenni a másik szemében a szálkát...
Capon
Llegenda del Barça

2012.12.11. 20:05:19

Vicces :D talán még írtam is pár hete, hogy valami új rekordot fognak találni úgy is és tessék 8)
Egyébként meg elég szánalmas sajnos, hogy különböző fórumokon miket művelnek Barca szurkolók ennek a hírnek a kapcsán.
Természetesen ellenoldalról megy a csipkelődés, trollkodás ezerrel a sok IQ begyár szurkerünk meg ugrik mint gyöngytyúk a takonyra. Egy ilyen hírre amit még csak komolyan sem lehet venni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.12.11. 19:47:20

S.Agüero írta:A FAZ elnöke, Kalusha Bwalya - aki szintén futballnagyságnak számít Zambiában - egy rádiónak úgy nyilatkozott, igaz lehet a 107 gól, de hiába is számolnak utána, mivel amatőr ligában születettek a találatok, a FIFA ezt a teljesítményt sohasem fogja hivatalosan elismerni.
Ennyi.
Az jó. :D Komolyan, kimennék a szomszéd gyerekekkel focizni előfordulhat, hogy magasabb lenne a színvonal, mint akkor Zambiában volt. Röhej, hogy vki ilyenekkel próbálkozik.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése