Jellemző, hogy megint vannak hatalmas rangadók, és ezekhez képest nevetséges párosítások.

1. Galatasaray - Schalke
Itt nem hiszem, hogy sok keresnivalója lesz a törököknek, sima Schalke-továbbjutást várok.
2. Celtic - Juventus
Hajrá Celtic

Komolyra fordítva a szót, szerencséje van a zebráknak, a Celtic a Galata mellett a leggyengébb a mezőnyben, bár ne felejtsük el, hogy mi is szenvedtünk ellenük. Ennek ellenére azt gondolom, tovább fog menni a Juve.
3. Arsenal - Bayern München
Itt a Bayern az esélyes, őszintén szólva nem is hiszem, hogy a Senalnak lesz esélye Ribéryék ellen.
4. Shaktar Donyeck - Borussia Dortmund
Talán ez a leginkább fifty-fifty párharc, apró mozzanatok vagy a szerencse fogja eldönteni a továbbjutást. Tényleg nem tudom, melyik együttes esélyesebb.
5. Real Madrid - Manchester United
Eléggé fel kéne javulnia a Madridnak tavaszra, ha ki akarja ejteni a Unitedet, a mostani Realt simán hazavágná SAF. Meglátjuk, tud-e fejlődni a Madrid.
6. Valencia - PSG
Itt PSG, ez számomra egyértelmű, jó a Valencia, de nem veheti fel a versenyt a katariakkal.
7. Málaga - FC Porto
Itt kiegyenlített küzdelmet várok, látok arra esélyt, hogy a Málaga leereszt tavaszra, ha így történik, semmi sem állíthatja meg a portugálokat.
8. AC Milan - FC Barcelona
Nem lehet akadály a Milan.
Menetrend:
http://eurosport.yahoo.com/football/cha ... st-16.html
bence-barca írta:Tottenham (angol) Lyon (francia)
Lehetett volna jobb is, rosszabb is, de a továbbjutás kötelező.
Pool-Zenit sem lesz rossz.
Itt az odavágókat február 14-én, a visszavágókat 21-én rendezik majd.