Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pedig a nemzeti sportba már azt a meccset írják zártkapusnak.Messa írta:az biztos. én cirka 1 éve erre várok, pár haverommal együtt. nagyon bízom benne hogy nem a román meccset teszik zártkapussá, kiverné a biztosítékot nagyon sok embernél az tuti.shawn írta:ha a románok ellen nem lehet majd jegyet kapni, kb annál nagyobb balhé lesz
az biztos. én cirka 1 éve erre várok, pár haverommal együtt. nagyon bízom benne hogy nem a román meccset teszik zártkapussá, kiverné a biztosítékot nagyon sok embernél az tuti.shawn írta:ha a románok ellen nem lehet majd jegyet kapni, kb annál nagyobb balhé lesz
Azt,amit a románok kapnának,még meg is érteném,mert vannak közös történelmi ügyeink.Tivornya írta:csababarca
Nyugi, ezzel a döntéssel csak a románok lelkivilágát védi a szervezet, mert azok is megkapnák, ami jár
Olyan sokáig bírtad?Game90 írta:Kész csoda, hogy az 1. félidőt végig bírtam nézni. Kritikán aluli az egész.Gareth Tello írta:Magyarország-Norvégia.
![]()
Kész csoda, hogy az 1. félidőt végig bírtam nézni. Kritikán aluli az egész.Gareth Tello írta: Magyarország-Norvégia.
Az is érdekes lett volna, ha 3 éve befújják a jogos büntetőt ellenük, ahelyett, hogy Gerát állítják ki. Visszakaptuk most az élettől, amit ott elvettek, az már csak a sors iróniája, hogy pont a törökök ellen.Barcaman1993 írta:Tiszta 11-es és kiállítás volt.Vakmacska írta:Mák volt, hogy nem adták meg a törököknek a tizit (a végén mi sem kaptunk meg egyet), úgy biztosan más lett volna a játék képe.3-2-nél emberhátrányban érdekes lett volna az biztos
Tiszta 11-es és kiállítás volt.Vakmacska írta:Mák volt, hogy nem adták meg a törököknek a tizit (a végén mi sem kaptunk meg egyet), úgy biztosan más lett volna a játék képe.