Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jamie Foxx – Kálid ArtúrTT írta: amúgy igaz, amit Remy mond. bőven nézhető magyar hanggal, találhattak volna rosszabb szinkronhangokat is; de az igazi az igazi
recrea írta: Eleve nem rajong azokért a filmekért, amin gondolkodni kell (pedig tud), a feliratot pedig kifejezetten nem szereti, pedig olvasni is tud.
Szeretem, ha valaki konszenzusban gondolkodik.REMY írta:Simán nézhető szinkronosan is, persze eredetin azért sokkal hitelesebb. Magyarul nézzétek meg szinkronosa, aztán majd nézd meg feliratosanrecrea írta:Mennyit ront a Django-n a szinkron?! Az asszonyt (magamat) meg akarom lepni mozival. Eleve nem rajong azokért a filmekért, amin gondolkodni kell (pedig tud), a feliratot pedig kifejezetten nem szereti, pedig olvasni is tud. Én viszont felirattal szeretném nézni, rajongok Leo-ért és Samu-ért (Barca
), Tarantino filmjeit meg imádom. Egyáltalán hol játsszák Pesten feliratosan?
és akkor mindenki jól jár
Simán nézhető szinkronosan is, persze eredetin azért sokkal hitelesebb. Magyarul nézzétek meg szinkronosa, aztán majd nézd meg feliratosanrecrea írta:Mennyit ront a Django-n a szinkron?! Az asszonyt (magamat) meg akarom lepni mozival. Eleve nem rajong azokért a filmekért, amin gondolkodni kell (pedig tud), a feliratot pedig kifejezetten nem szereti, pedig olvasni is tud. Én viszont felirattal szeretném nézni, rajongok Leo-ért és Samu-ért (Barca
), Tarantino filmjeit meg imádom. Egyáltalán hol játsszák Pesten feliratosan?
A második felére reagálva először, kritikába valamennyire direkt írok ilyeneket, alapvetően nem használnék ilyen végletes kifejezéseket, de egy-két írásnak hangulatának ez jót tesz (most éppen ennél nem, de ha pl. egy rossz filmről írok), meg jó beszédtéma is a kommentelőknek. Azt viszont majd igyekszem elkerülni, hogy a véleményemet is általánosan így fogalmazzam meg.jelwaz írta:Nem a témába vágva érdekelne, hogy mit értesz a ,,az idióta vígjátékok, szánalmasan művészieskedő filmek" alatt. Mert én pl. az utóbbiba sorolom az Életrevalókat (bár nem így fejezném ki magam), és nem jutok napirendre fölötte.
Ha elfogadsz egy tanácsot: kerüld az ilyen szélsőséges kifejezéseket, mint szánalmasan (kapcsolódva a múltkori vitánkhoz). Ha elfogadod elfogadod, ha nem, akkor ok, de ne kezdjünk bele a múltkoriba. Az első rész viszont így is érdekel.
Miért, miről szól a western? Nekem legalábbis errőlFaust írta:Django
2x15-20 perc zsenialitáson kívül tömény és nagybetűs UNALOM, amikor azt hinné az ember, hogy Tarantino nem tudja még húzni a rétestésztát, nem tud még rádobni egy lapáttal - téved.6/10
Nem a témába vágva érdekelne, hogy mit értesz a ,,az idióta vígjátékok, szánalmasan művészieskedő filmek" alatt. Mert én pl. az utóbbiba sorolom az Életrevalókat (bár nem így fejezném ki magam), és nem jutok napirendre fölötte.sjd írta:És akkor itt is van mellé az a bizonyos kritika
javítva... érdekes, múltkor működöttmiihii írta: A kisfilm le van tiltva
Am hányasra értékeled a filmet?
A kisfilm le van tiltvaREMY írta:Kulthorror sorozat 5. rész: Fűrész
kis költségvetés, 18 napos forgatási idő, egy nagyon jó story, és kész is a sikerfilm. James Wan megcsinálta. A kritikáról ITT olvashattok.
A végén ott van a Fűrész kisfilm is (9 perc), ami alapján megcsinálták a nagyfilmet is. Az egyik színész ismerős lesz, no, meg a történet is.
Jogos, de mondjuk Cotillardnak viszont elég hitelesen varázsoltak elgyötört, ápolatlan fejet a kórház utáni időszakra.lui1698 írta:A zenei mester mellet én még a sminkeseket is pofán vágnám.
A zenei mester mellet én még a sminkeseket is pofán vágnám.
És akkor itt is van mellé az a bizonyos kritikasjd írta:Rust&Bone
Hú, hát ez nem kis mű volt, az biztos. Úgy néz ki a franciák megtanultak filmet készíteni. Marion Cotillard meg adott még egy okot arra, hogy elküldjük az Oscar-zsűrit a búsba.
Borzalmasan hasonlított a Prophéte-re, de sztem kicsit jobbak voltak a karakterábrázolások és maga a történet is. Viszont két dolog zavart:
1. Katy Perry a soundtracken (ez legalább -1 pont)
2. az egész filmnek egyszerűen nem volt hangulata (Prophéte-nél is hasonlót éreztem). Baromi jó volt, de egyszerűen sokszor szenvedés volt végigülni, még úgy is, hogy volt mit agyalni rajta.
Megpróbálok kiizzadni magamból egy kritikát erről, úgyh majd lesz részletesebben is.
Jah,akkor sorrysjd írta:Van egy olyan érzésem, h erre "nem" lesz a válasz, mert Remy tudtommal pécsicsababarca írta:de remélem ínyenc voltál, és a MOM Parkban nézted feliratosanegy teremben velem, 18:00-s kezdéssel
![]()
De amúgy sztem jól döntöttél, el nem tudom képzelni, hogy ezeket az alakításokat a szinkron visszaadta volna.
Van egy olyan érzésem, h erre "nem" lesz a válasz, mert Remy tudtommal pécsicsababarca írta:de remélem ínyenc voltál, és a MOM Parkban nézted feliratosanegy teremben velem, 18:00-s kezdéssel
de remélem ínyenc voltál, és a MOM Parkban nézted feliratosanREMY írta:Most már mozicsababarca írta:
lemoziztad, vagy megint kalózverzió?:D![]()
Most már mozicsababarca írta:lemoziztad, vagy megint kalózverzió?:DREMY írta:ez a Django másodjára is parádés !!! Ponyvaregény mögé fel is jött a Tarantino ranglistán, nálam![]()
9,5/10 +0,5 pontot rárakok... imádom
lemoziztad, vagy megint kalózverzió?:DREMY írta:ez a Django másodjára is parádés !!! Ponyvaregény mögé fel is jött a Tarantino ranglistán, nálam![]()
lehetne szombat, biza!sjay írta: Hej-hej.. lehetne már szombat. Személy szerint mi megtiszteljük annyival a mestert, hogy elmegyünk a filmre mozibaVárom má'.
Hej-hej.. lehetne már szombat. Személy szerint mi megtiszteljük annyival a mestert, hogy elmegyünk a filmre mozibaREMY írta:ez a Django másodjára is parádés !!! Ponyvaregény mögé fel is jött a Tarantino ranglistán, nálam![]()