10DB/ csomagbarca52 írta:hát, gondolom 20 mez ha 20 emberre van leosztva, nem?
A Magyar Barca!
-
- Director del Fútbol
Az abszolút nem sok. Szerintem vágjunk bele! Hozzon mindenki magával MÉG EGY 500-AST SZOMBATRA!!!
Remélem sokan leszünk!?... Egyébként azt nem írtad le Bercykém, hogy ez a 10 rongy hány darab mezt tartalmaz??? 10-et??? Gondolom...

Remélem sokan leszünk!?... Egyébként azt nem írtad le Bercykém, hogy ez a 10 rongy hány darab mezt tartalmaz??? 10-et??? Gondolom...

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Már egyszer elmondtam, de neked Silva mégegyszer................Silvanus írta:Na jó, akkor ez mennyi lenne pénzben, és darabszámban?!...Bercy írta:Akkor itt a lehetőség, hogy megvegyük a jelölőmezt amit már említettem és akkor mindenki játszhat Barca mezben. És mindenki be tud szállni anyagfilag valamint az edzéseken sem kell külön öltözni.Silvanus írta:
hogy miben játszunk majd egymás ellen.... jaaajjjj, nagyon messze van az még

csomag ára: 10E pénz 20 emberre leosztva 500.-
-
- Director del Fútbol
Na jó, akkor ez mennyi lenne pénzben, és darabszámban?!...Bercy írta:Akkor itt a lehetőség, hogy megvegyük a jelölőmezt amit már említettem és akkor mindenki játszhat Barca mezben. És mindenki be tud szállni anyagfilag valamint az edzéseken sem kell külön öltözni.Silvanus írta:
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Akkor itt a lehetőség, hogy megvegyük a jelölőmezt amit már említettem és akkor mindenki játszhat Barca mezben. És mindenki be tud szállni anyagfilag valamint az edzéseken sem kell külön öltözni.Silvanus írta:
-
- Director del Fútbol
Hát, ha minden igaz én is el tudok majd menni február 4-én, kíváncsi vagyok úgy is. Persze a keretek még nem tisztázottak, ez lenne az első! Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy tényleg azok is visszaigazolják részvételi szándékukat, akik még nem tették!!!Bercy írta:A február 4-ét Norbival megoldjuk.
Valamelyikőnk vagy mindketten ott leszünk a sorsoláson!!!
Az, hogy mi a csapat neve, és hogy miben játszunk majd egymás ellen.... jaaajjjj, nagyon messze van az még!!! És messze-messze nem biztos!!!

Mivel most szombaton foci, jövőhéten pedig már selejtező, MINDENKI JÖJJÖN A SZOMBATI EDZÉSRE!!! KÖTELEZŐ!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Na ez jó így, ha esetleg nem jutna be a "B"(Én ezt "A", "B" verziót ajánlom)csapat,akkoris tudna meccseket játszani jó pár emberke ,aki amúgy kimaradt volna!! Február 4-én lesz a selejtező 10:00-tól,gondolom Budafokon,ahol a torna is lesz!
Helyszínen lesz a selejtező sorsolása(maga a torna sorsolását nem tudom)és ezért minimum 1 embernek ott kell lennie 9:30-ra,ezeket az inókat a Milan fórumán találtam(Zéé írta)
Helyszínen lesz a selejtező sorsolása(maga a torna sorsolását nem tudom)és ezért minimum 1 embernek ott kell lennie 9:30-ra,ezeket az inókat a Milan fórumán találtam(Zéé írta)
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Akkor már csak az a kérdés, melyik legyen az 1 és melyik a 2?Bercy írta:Sztem A Barca 1 és a Barca 2 megfelelő névválasztás volnaBercy írta:Sztem A Barca 1 és a Barca 2 megfelelő névválasztás volnabarcafan írta:üdvmost, h lesz még egy csapat, kéne neki egy név, sztem ne legyen Barca "A" meg Barca "B". kéne vmi 5let
![]()
![]()
![]()
![]()
*

LACA 1 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Sztem A Barca 1 és a Barca 2 megfelelő névválasztás volnaBercy írta:Sztem A Barca 1 és a Barca 2 megfelelő névválasztás volnabarcafan írta:üdvmost, h lesz még egy csapat, kéne neki egy név, sztem ne legyen Barca "A" meg Barca "B". kéne vmi 5let
![]()
![]()

*Norbinho barátomnak aki nem tud a sorok közt olvasni: ez vicc, tréfa ,humor, móka, stb, stb.... mindenki saját szájíze szerint értse.
Bár lehet, hogy a lábfájás a szemére húzodott vagy a fejére.....

- deffent
- Jugador d'estrella
Szerintem a névnél fontosabb lenne, hogy milyen mezben lesz a két csapat. Főleg, ha esetleg egymás ellen kell játszani.
A kifordítós megoldás szerintem nem túl elegáns, kéne vinni pl. fehér pólót erre az esetre.
A kifordítós megoldás szerintem nem túl elegáns, kéne vinni pl. fehér pólót erre az esetre.
Ez örömteli hír!!! Szerintem legyen Barca Fakó 
Norbi!!
Akkor a selejtező február 4-én lesz? Ezekután remélem a létszámmal nem lesz gond...

Norbi!!
Akkor a selejtező február 4-én lesz? Ezekután remélem a létszámmal nem lesz gond...
LACA 1 - Hungarian F.C. Barcelona
Kedves Csapat!
ÚJABB FORDULAT
A "B" Csapat lehetősége ismét , és immár végérvényesen BIZTOSRA VEHETŐEN felmerült
A selejtező csapatok közül egy kiesett, s így új lehetőségként mi INDÍTHATUNK "B" CSAPATOT
A Szurkolói Tornára eddig BIZTOSra jelentkezett:
1. Bercy
2. Barcafan
3. Lacibanez
4. Melkor
5. gnorbert
6. Silvanus
7. Zsolti
8. Marci
9. Bugesz
10. Cory
11. Mucs1
12. ZTE!
13. B.Miki
14. Rafu
15. Z.Iván
16. Sz.Zoli
17. A.Gergő
18. Jaxy
Barca52 ill. Söri még nem nyilatkozott...
Akik kimaradnak:
1. B.Pali
2. Deffent
3. Mehrlin
4. GáborNr2
5. Büky
üdv
gnorbert
ÚJABB FORDULAT

A "B" Csapat lehetősége ismét , és immár végérvényesen BIZTOSRA VEHETŐEN felmerült

A selejtező csapatok közül egy kiesett, s így új lehetőségként mi INDÍTHATUNK "B" CSAPATOT

A Szurkolói Tornára eddig BIZTOSra jelentkezett:
1. Bercy
2. Barcafan
3. Lacibanez
4. Melkor
5. gnorbert
6. Silvanus
7. Zsolti
8. Marci
9. Bugesz
10. Cory
11. Mucs1
12. ZTE!
13. B.Miki
14. Rafu
15. Z.Iván
16. Sz.Zoli
17. A.Gergő
18. Jaxy
Barca52 ill. Söri még nem nyilatkozott...
Akik kimaradnak:
1. B.Pali
2. Deffent
3. Mehrlin
4. GáborNr2
5. Büky
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Hello HFCB!
Elöljáróban szeretnék gratulálni a Csapat szombati (remek) teljesítményéhez
, sajnálom hogy nem lehettem ott...
Szerdai Bajnoki meccs: Trend SC vs. Hungarian FCB
- kezdés: 17:50
- ÉRKEZÉS: 17:30
Ugyan két ponttal előttünk járnak, de ha a múltheti meccsünkre gondolok, azt hiszem hogy nem elérhetetlen cél a 3 pont begyűjtése..., most már GYŐZNI KELL
A keret:
1. LacaBanez
2. Marci
3. Deffent
4. Söri
5. Sz.Zoli
6. Melkor
7. ZTE! Zoli
8. gnorbert
9. Mucs1
üdv
gnorbert
Elöljáróban szeretnék gratulálni a Csapat szombati (remek) teljesítményéhez

Szerdai Bajnoki meccs: Trend SC vs. Hungarian FCB
- kezdés: 17:50
- ÉRKEZÉS: 17:30
Ugyan két ponttal előttünk járnak, de ha a múltheti meccsünkre gondolok, azt hiszem hogy nem elérhetetlen cél a 3 pont begyűjtése..., most már GYŐZNI KELL

A keret:
1. LacaBanez
2. Marci
3. Deffent
4. Söri
5. Sz.Zoli
6. Melkor
7. ZTE! Zoli
8. gnorbert
9. Mucs1
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- Marci
- Capitá del Barça
Szevasztok.
Tudja valaki, hogy mennyi lett a meccs? Én sajnos nem tudtam követni....
Jó kis játék volt, de nagyon kijött, hogy ők még nincsenek összeszokva, nem tudom, talán csak 1-2 játékos volt a tornás csapatukból. És azért elég sok hozzánk képest nagyon fiatal gyerek játszott náluk. (nem csak a veteránokhoz, még hozzám képest is
)
Kösz srácok, sportszerű és jó játék volt!
Vito, elégedett lehetsz az eredménnyel.
Tudja valaki, hogy mennyi lett a meccs? Én sajnos nem tudtam követni....
Jó kis játék volt, de nagyon kijött, hogy ők még nincsenek összeszokva, nem tudom, talán csak 1-2 játékos volt a tornás csapatukból. És azért elég sok hozzánk képest nagyon fiatal gyerek játszott náluk. (nem csak a veteránokhoz, még hozzám képest is

Kösz srácok, sportszerű és jó játék volt!
Vito, elégedett lehetsz az eredménnyel.

-
- Entrenador del Barça
1-2 dologtól eltekintve,jót játszottunk,máskor is összehozhatunk majd ilyen focit!!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
én vagyok a hajpántos!!!

amúgy köszi fiúk, hogy eljöttetek, jó kis meccset vívtunk!!! külön köszönet Bercinek és Norbertnek, akik megszervezték nálatok az egészet!!!
Üdv!!

amúgy köszi fiúk, hogy eljöttetek, jó kis meccset vívtunk!!! külön köszönet Bercinek és Norbertnek, akik megszervezték nálatok az egészet!!!
Üdv!!
HALA MADRID!!! HALA MADRID!!!
ULTRAS SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zizou est le meilleur!!!!!!!
ULTRAS SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zizou est le meilleur!!!!!!!
Sziasztok! Előre mondom madridista vok! Gratulálok a győzelmetekhez, igaz én nem voltam. A tornáról nem tudtok semmit? A legtöbben bizonyára ismernek.(én vok a hajpántos srác) A tornán remélem újra lesz hungarian el classico! Sok sikert a továbbiakban